עבור לתוכן

בעית ביצועים במשחק CRYSIS

Featured Replies

פורסם

אין לי מושג למה אבל הדמו עובד חלק עד הקטע שבו עולים על גבעה ויש למטה בתים וים... שם זה עובד ממש ממש גרועה.

חשוב לציין כי אני משחק על הגדרות MID-HIGH

<<<שימו לב למאפייני מערכת

מישו יודע למה???

תודה רבה!! ;D

פורסם

תוסיף זיכרון כמה שיותר יותר טוב,לזה הכוונה DDR400

פורסם

למה יש דיון ראשי ?

כבר מפורסם דרישות מומלצות בתרד הראשי תקרא ותבין,

המעבד שלך חלש מדי בשביל המשחק הזה וגם הכרטיס מסך (בהגדרות גבוהות כמובן).

פורסם

הדבר האחרון שהP4 העלוב יכול לסחוב זה CRYSIS, תוריד את הפיזיקה לLOW ואת שאר ההגדרות לMEDIUM וLOW בעיקר הSHADERS.

פורסם

למה יש דיון ראשי ?

הוא כתב אבל מישהו (לא זוכר מי) אמר שמעצבן אותו זה שכול הדיון הפך למפרטים ושדרוגים :lol: :lol:

פורסם

הדבר האחרון שהP4 העלוב יכול לסחוב זה CRYSIS, תוריד את הפיזיקה לLOW ואת שאר ההגדרות לMEDIUM וLOW בעיקר הSHADERS.

גם לי יש P4 עלוב.

ובbioshock בהגדרות הכי גבוהות+1280X1024 אני מקבל בממוצא (בשלב האחרון במשחק עם פונטין) 28FPS

תסתכל על המפרט שלי

וCRYSIS על הגדרותH סתם נראה בינוני (1280X768 בלי פילטרים) ועובד כמעט כמו חצי מbioshock בFPS

מה שעלוב זה לא הP4 זהCRYSIS ולא כי CRYTEK לא יודעים מה הם עושים כי NVIDIA יודעת אך להרוויח כסף ולגרום לאנשים כמוך להגיד שהכרטיס מסך של פותח הדיון לא טוב מספיק ופשוט CRYSIS מקדים את זמנו

פורסם

P4 כבודו במקומו מונח, אבל אם יש משחק שמסוגל לנצל משהו ב-2 ליבות הפיקטיביות האלה, זה קרייסיס.

פורסם

סיימתי את המשחק בהגדרות מדיום ללא AA.

אני לא יכולה לשחק בו ב HIGH אגב...(שלא לדבר על VERY HIGH).

הרזולוציה של המסך שלי:

1600X1200 וב HIGH אני מקבלת 14 FPS.

הנה הוכחה לכח שאי אפשר להריץ אותו על HIGH במסך כמו שלי:ואני לא מורידה רזולוציה כי אז רואים גרוע.

בושה וחרפה לחברה הזו!!!

http://www.gamespot.com/features/6182806/index.html?tag=topslot;title;2

פורסם

העיקר יש את מסך הפתיחה בקרייסיס והסמל של NVIDIA מופיע בגדול

ועוד לך שיש כרטיס מסך שנחשב חזק בשוק וזז כמו זקנה עם גלגלי עזר במשחק הזה.

באמת בושה.

פורסם

גם לי יש P4 עלוב.

מה שעלוב זה לא הP4 זהCRYSIS ולא כי CRYTEK לא יודעים מה הם עושים כי NVIDIA יודעת אך להרוויח כסף ולגרום לאנשים כמוך להגיד שהכרטיס מסך של פותח הדיון לא טוב מספיק ופשוט CRYSIS מקדים את זמנו

תחשוב מה שאתה רוצה..

בשביל קרייסיס צריך חומרה חזקה נקודה כמה כבר אפשר לטחון את זה?, להגיד שנוידיה יודעת איך להרוויח כסף זה בטוח נכון אבל זה לא יעזור לך להריץ את המשחק כפי איך שאתה רוצה נכון?

או ש''תסבול בשקט'' או שתרכוש אחד מהכרטיסים 8800GTX\GT\ULTRA\NEW GTS

יום טוב :xyxthumbs:

פורסם

למה יש דיון ראשי ?

כבר מפורסם דרישות מומלצות בתרד הראשי תקרא ותבין,

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים