עבור לתוכן

זקוק להמלצות למסך 19 אינץ' לשימוש כללי - מידע נוסף בפנים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מישהו רוצה לתת חוות דעת לגבי הכוונון צבעים וכו' בvp930 ? כי זה אולי יעזור להחליט בינו לבין הסמסונג...

• תגובות 49
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה מוזמן לקרוא על שניה מסכים בהשוואה האחרונה.

בשורה התחתונה ל VP930 יש כיול צבעים פחות טוב ואמנם יש לו OSD אך הוא בעל באגים שמקשים על כיוון המסך.

ל 971P אין כפתורים(ו OSD) אבל בעזרת שימוש ב SOFTMCCS הרבה יותר קל לכוון אותו (אם צריך) מחלונות.

פורסם
  • מחבר

כוונתי היתה , לכוון את המסך לא במובן של כיול צבעים,

פשוט הורדת בהירות וניגודיות בזמן שאני יושב בחדר עם תאורה חלשה.

ורציתי לדעת אם הכפתורים ב VS נורמליים, זה העניין.

לקנות מסך בלי כפתורי כיון בכלל נראה לי קצת לא הגיוני

פורסם

דיברתי עליהם בפירוש בהשוואה האחרונה ובו נאמר שלא אהבתי אותם במיוחד(הכפתורים של ה VP930).

אישית היתי מעדיף את SOFTMCCS בכל יום בכדי לכוון את המסך שלי במדויק ואפילו עם SFOTMCCS ה VP930 התקשה.

פורסם

לי יש את הגירסה השלישית של ה VP930 ומעבר לכיוון ראשוני אני לא נוגע בכפתורים. מסכים מסוימים באים עם הגדרות לטקסט ולמשחקים ולסרטים והשד יודע מה. לדעתי זה סימן למסך באיכות ירודה שאם הטקסט נראה טוב אז הצבעים חלשים ואם רואים סרט אז הטקסט גרוע. ואז כל היום אתה משחק עם ההגדרות והכפתורים.

לאחר הכיוון הראשוני אני מאוד מרוצה מהצבעים והחדות והניגודיות גם בגלישה וגם בסרטים וגם בפוטושופ. אני לא חושב שאתה צריך לבחור מסך לפי הכפתורים שלו. אם אתה נדרש כל הזמן ללחוץ על הכפתורים של המסך אז אולי זה אומר משהו על המסך.

אני משתמש גם בתוכנה שהגיע עם המסך ומאפשרת שמירת הגדרות כיוון וכיול המסך דרכה. כך שאפילו שינויים נדירים אלו נעשים ללא נגיעה במסך.

אני לא גיימר ובניגוד לכמה ילדים שקונים מסך עבור משחק אחד שהם משחקים, אני גולש וכותב ורואה סרטים ועורך קצת תמונות ווידאו ובשביל שימושים מגוונים המסך הזה מצוין.

הערה: אני גם משתמש במסך למשחקים כמו America's Army וגם אם רוצים לדקדק ומוצאים באיזה מצב מריחה או הילה, המסך מאפשר לשחק בכיף.

פורסם

אם אתה נדרש כל הזמן ללחוץ על הכפתורים של המסך אז אולי זה אומר משהו על המסך.

לא כל הזמן, אבל מידי פעם לדברים בסיסיים, כמו בהירות/קונטרסט. לא מעבר לזה. אני מסכים איתך שכל המצבים ה"מיוחדים" זה לרוב גימיק ולרוב כולם על הפנים (רובם מעוותים לגמרי את כל הצבעים כדי לתת תמונה יותר "חיה" או "רוויה" או השד יודע מה. אפילו במסכים האיכותיים של DELL המצבים הנוספים מעצבנים, כי יש בהם BANDING.

אבל מה לעשות שלכוון בהירות זה משהו שלפעמים בא לך לעשות, כי לא תמיד אפשר לקבל תוצאות אופטימליות גם לעבודה וגם לסרטים, למשל. תנאי תאורה משתנים גם יכולים להשפיע.

פורסם
  • מחבר

שוב להבהרה,

אני משנה לפעמים את הניגודיות ובהירות בגלל שינויים בתאורה. בלי קשר לכיול צבעים או משהו בסגנון,

יש הבדל בין לשבת באור יום לבין לשבת עם אור חלושס בלילה, אין סיבה סתם להתסנוור מהמסך.

סה"כ רציתי לדעת עם את שתי אילו ניתן לכוון בקלות בויוסוניק, בהנחה שבסמסונג זה קצת בעייתי,

זה כל העניין :)

פורסם

על פי המדריך למשתמש של ה-VP930 משתמשים במקשי חצים עליון ותחתון לשינוי הניגודיות (ולא דווקא של הבהירות). זו אחת הסיבות לשינוי הלא רהוט ולסירבול של ה-OSD שכן על מנת לשנות Brightness צריך לבצע כניסה לתת תפריט...

חבל על הזמן, ה-971P מסך מצויין מבחינת דיוק צבעים וניגודיות גבוהה שמאפשרת הנאה בסרטים יותר מה-VP930. לא צריך לחשוש מ-SoftMCCS היא לא בעייתית ולא קורסת. לוקח לה רק 8 שניות בערך להיות מוכנה לעבודה ותמיד אפשר להשאיר אותה ברקע.

פורסם

על פי המדריך למשתמש של ה-VP930 משתמשים במקשי חצים עליון ותחתון לשינוי הניגודיות (ולא דווקא של הבהירות). זו אחת הסיבות לשינוי הלא רהוט ולסירבול של ה-OSD שכן על מנת לשנות Brightness צריך לבצע כניסה לתת תפריט...

חבל על הזמן, ה-971P מסך מצויין מבחינת דיוק צבעים וניגודיות גבוהה שמאפשרת הנאה בסרטים יותר מה-VP930. לא צריך לחשוש מ-SoftMCCS היא לא בעייתית ולא קורסת. לוקח לה רק 8 שניות בערך להיות מוכנה לעבודה ותמיד אפשר להשאיר אותה ברקע.

אז צריך להיכנס לתת-תפריט. זה עדיין עדיף מלהיכנס לתוכנה.

פורסם

אז צריך להיכנס לתת-תפריט. זה עדיין עדיף מלהיכנס לתוכנה.

אני ממש לא מסכים עם הקביעה הזו, לדעתי SOFTMCCS עדיפה פי כמה על ה OSD של ה VP930 (שגם יכול לעבוד עימה),

למעשה היא עדיפה על פני כל OSD קיים כי העכבר הוא אמצעי שליטה נוח בהרבה מהכפתורים שיש בקידמת המסך.

פורסם
  • מחבר

מעשית שאני רוצה נגיד מידי פעם לשנות ניגודיות\בהירות

אתה טוען שיהיה לי קל יותר ומהיר יותר דרך התוכנה?

פורסם

כן!

פורסם
  • מחבר

טוב אז אולי אני באמת אלך להתרשם 971P סה"כ הוא אמור לענות על הצרכים שלי.

איזה צבע עדיף שחור או לבן? מבחינת: יופי, לכלוך ואי-הפרעה לצפייה במסך.

פורסם

לא נראה לי שצבע ישפיע על צפיה, אבל אם תצליח להשיג את השחור (שהבנתי שדיי קשה) זה יהיה נחמד יותר.

הלבן מזכיר מסכים של APPLE ...

פורסם
  • מחבר

וזה שזה מזכיר את APPLE זה לא טוב? :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים