עבור לתוכן

צריך המלצה כרטיס ב650-700

Featured Replies

פורסם

הרבה עושים טעויות וקונים כרטיסים 'טובים' במחירים מוזרים

8800GTX ב-500 שקל ... :nixweiss: ... כרטיסים כאלה הם בדרך כלל של חברות מוזרות

כמו אחדינג'אד קורפוריישן וכו' ... אני הייתי ממליץ לא לקנות מחברות כאלה ולשלם קצת יותר כדי לקבל

חברה יותר טובה ושקט נפשי . :hat:

במחיר כזה לא אכפת לי שהחמאס ייצר אותו

פורסם

במחיר כזה לא אכפת לי שהחמאס ייצר אותו

פה הטעות שלך .. זהו בעצם כרטיס GT שה X מסמן שמוטמן בו חומר נפץ .. שכתפעיל עליו COD4 הוא יפעיל את עצמו

בסוף המשחק .. ראה הוזהרת .

פורסם

פה הטעות שלך .. זהו בעצם כרטיס GT שה X מסמן שמוטמן בו חומר נפץ .. שכתפעיל עליו COD4 הוא יפעיל את עצמו

בסוף המשחק .. ראה הוזהרת .

אחי אני משתין במכנסיים

ולגבי הבעיות בפרו

לחבר שלי יש פרו והיה לו כמה בעיות עד עכשיו, כל מיני בעיות תאימות על הלוח אם, prostreet לא זז אצלו גם ב640X480.....

פורסם

לחבר שלי יש PRO והוא מריץ קרייזיס חלק על HIGH רזולוציה 1024X768 ופילטרים בינוניים

פורסם

הסיבה היחידה שבגללה לא הייתי לוקח בכלל את ה1950 היא בגלל שהוא מהדור הישן

הבעייה תהיה בעוד חצי שנה,שנה ... כשיצאו משחקים חדשים וידרשו פילטרים שיש רק בדור חדש ..

אני הייתי ממליץ לך ללכת על הדור החדש (8XXX או 2XXX) ואם יש לך קצת זמן אז עדיף לך לקנות בכלל את הרדיאונים החדשים ה 38XX .

אגב הייתה לי את הבעיית הדור הישן כאשר ייצא medal of honor AB כשהוא רצה מינימום r9800 ולי היה r9600 אפילו ששלי היה יותר חזק(XT)

המשחק לא רצה לעלות אפילו .

פורסם

א. ה PRO- הוא לא יישן וקיים שנה וקצת.

ב. לפי מה שאתה אומר( וזה נכו)ן אז גם ה 8800GT עוד שנה יהיה גרוע. ככה זה עולם המחשבים ,אבל אם התקציב הוא 700 ש"ח איך אתה רוצה לקפוץ לפי 2.

ג. ה PRO יריץ משחקים לעוד שנתיים ואחרי זה כבר לא/ יריץ ממש נמוך.

פורסם

א. ה PRO- הוא לא יישן וקיים שנה וקצת.

ב. לפי מה שאתה אומר( וזה נכו)ן אז גם ה 8800GT עוד שנה יהיה גרוע. ככה זה עולם המחשבים ,אבל אם התקציב הוא 700 ש"ח איך אתה רוצה לקפוץ לפי 2.

ג. ה PRO יריץ משחקים לעוד שנתיים ואחרי זה כבר לא/ יריץ ממש נמוך.

הכוונה היא לא לברוח ממש רחוק בדגמים

הGT גם עוד שנתיים יעבוד טוב .. לעמות זאת ה 1950 לא יחזיק יותר מדיי זמן ( כי הוא פשוט לא תומך בכל הטכנולוגיות החדשות, לא כי הוא לא יהיה מספיק חזק)

ואת הדגמים של 8X ו2X אפשר להשיג ב700 ופחות ( כמובן לא את המובילים .

פורסם

כן ממש 8600gt יריץ משחקים לעוד שנתיים ממש לא, עכשיו הוא חלש אז אתה מצפה משחקים עוד יותר חדשים ייעבדו, חח אתה טועה.

רק ה 8800GT+ יוכל להריץ משחקים באופן משולם (לא בטוח משולם)לעוד שנתיים-שלוש.

פורסם

כן ממש 8600gt יריץ משחקים לעוד שנתיים ממש לא, עכשיו הוא חלש אז אתה מצפה משחקים עוד יותר חדשים ייעבדו, חח אתה טועה.

רק ה 8800GT+ יוכל להריץ משחקים באופן משולם (לא בטוח משולם)לעוד שנתיים-שלוש.

אני התכוונתי ל 8800GT ולא ל8600

פורסם

אין דגם של 8800GT ב 700 ש"ח.

ולגבי ה radeon- כול סדרת ה 2xxx שלה (חוץ מה hd2900pro/xt) הווה כישלון. גם סדרת ה 3xxx לא תיהיה שוות ערך מול 8800GT/GTS החדשים.

פורסם

אני יודע שאין ... פשוט כתבת למעלה שה GT יהיה גרוע עוד שנה .. רק רציתי לציין שזה לא נכון .

חוץ מזה ה 2600 לא כזה כישלון יש לי 2600XT ( שהעדפתי אותו על ה1950) ועו עובד מעולה

גם בוידיאו וגם במשחקים ... למשל crysis עובד לי מעולה עם AAX4 בלי בעיות .

לי זה מספיק .. ( ב650 שח ל 512 זה לא רע בכלל ) , שאפשר לקנות גם 256 מגה בעוד יותר זול בסביבות ה 500 שח .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים