פורסם 2009 באוקטובר 415 שנים התקנתי היום מחדש ואני לא מאמין, יש שרתים(שחקנים)! תן איתות מ STEAM יש מצב שאני מצטרף מתישהו היום
פורסם 2009 באוקטובר 415 שנים עדכנתי לגירסה שתיים עכשיו זה רושם שהחיבור נכשל וליפעמים הוא רושם : your network configuration may not be compatible with hosting matches. please chek your routers' manual for instructions on setting up "port forwarding" or a "DMZ server " מה לעשות ? מישהוא ? מישהוא ?
פורסם 2009 באוקטובר 415 שנים תנסה בפורום של המשחק בסטים או בפורם של אפיק. המשחק הזה מבוגבג לחלוטין... גם לי היתה בעיה במשחק נכנסתי לפורום הרשמי של המשחק ואף נציג של אפיק לא מגיב שם ומנסה לעזור לשחקנים. ועוד אחר כך מתפלאים למה יש פירטיות...
פורסם 2009 באוקטובר 415 שנים זה כבר מעצבן אותי אני יושב יומיים מנסה להבין מה לעזזל המשחק הזה רוצה שאני יעשה הוא אומר לפתוח פורטים ---------פתחתי לעדכן גירסה -------------עדכנתי להוסיף מפות-----------הוספתי מי כאן רוצה שאני יפתח סרבר דרך Hamachi ? ואז כול משרוצה היכנס ? מעל 5 אני פותח *בלי ימי שבת *הסרבר יעבוד מ 7:00 עד 21:00
פורסם 2009 באוקטובר 415 שנים קנה את המשחק!למה ?גם כך עוד חודש או שתיים אני יעבור למשחק אחר .....משהוא פו ממש דפוקאפילו בשרתים פרוצים זה עושה את זה !!!!!111111אחדאחדאחדאחדאחד
פורסם 2009 באוקטובר 415 שנים אתה עד עכשיו מנסה לקבל תמיכה על גרסא פרוצה?תגיד, השקעת לפחות מאייה מהחיים שלך לקרוא את החוקים לפורום שאתה כל כך אוהב לעשות דאבל פוסטינג בו?אנחנו לא מציעים פה תמיכה לגרסאות פרוצותיום טוב
פורסם 2009 באוקטובר 415 שנים הבעיה היא לא שזה פרוץזה לא עובד בכלל בMPזה רושם חיבור נכשלוגם שצריך לפתוח פורטיםולא משנה מה אני עושה זה לא עובדיש לי סיראל אמיתי ופעילזה בדיוק כמו כול משחק אחרלא פרצו את המשחקהוא אופעל רגילוהוא לא עובד בכול השרתים לא רק במקוריים
פורסם 2009 באוקטובר 415 שנים ^^מה לא מובן? לא נותנים כאן תמיכה למשחקים לא חוקיים. עצה שלי - במקום לנסות להפעיל את המשחק, למה שלא תנסה להפעיל את הראש בפעם הבאה שאתה כותב בפורום?
פורסם 2009 באוקטובר 415 שנים טוב שיהיה תודה רבה SimonSix עכשיו בזכותך הם אפילו לא מנסים לחשוב מה הבעיה
פורסם 2009 באוקטובר 415 שנים רגע הוא קנה את המשחק? ואם לא אז מאיפה לעזאזל יש לו סיריאל?זה משאני מנסה להסביר פו חצי שעהלא קניתי אבל יש לי סיראללא פרצתילא השתמשתי בקראקכך שהמשחק הוא חוקי לגמרי אבל אף אחד לא מבין ................התקנתי אותוהכנסתי סיראלנרשמתי באתר שלהםעדכנתי גירסה הכנסתי שוב סיראלהוספתי את המפותלא עובד :-\
פורסם 2009 באוקטובר 415 שנים שלמה - העותק שברשותך חוקי? זה כל מה ששואלים.איך יש לך סריאל אם לא קנית את המשחק?
פורסם 2009 באוקטובר 415 שנים יש הרבה פריירים שמפרסמים סיראליםלדוגמה :הורדתי את המשחק קומפלט עם סיראללא פרצתי אותוהוא מקוריהתקנתי אותו רגיליחד איתו קיבלתי טקסט עם הסיראל בפניםוהמשחק עבד מעולה (ב SP)אין בפנים שום קראק הוא אפילו בדר עם הסיראל טוב ואישר שהסיראל מתאים ועובדכשעדכנתי לגרסה 2 הייתי צריך להכניס את הסראל שוב וזה עובדכך שהמשחק חוקי וזות לא הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.