פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים אני עכשיו מבין את הייתרון של הארכיטקטורהTRUE NATIVE QUAD COREניתן לכבות ליבה אחת שמזדהמת בייצור ולמכור אותו בתור שלוש ליבות במחיר מופחת AMD חוזרת למקום הטבעי שלהלתקופה ארוכה להתחרות באינטל לא קל כמו שחשבנו
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים אבל היתרון הזה עלה לה פי 2 בפיתוח וזמן ממה שהיא תרויח ממכרית אותם מעבדי משלושי ליבה.
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים המחשבה של AMD להבנתי זה למכור תמעבדים בזול לזה היא צריכה ילד מצוין מה שבנתיים כניראה לא קורה אבל יכול להיות בהמשך אבל אם כל הכבוד למעבדים השולחנים אם הייתי בכיר בAMD היתי רוצה פלטפורמה ניידת טובה יותר משולחנית טובה השוק העיקרי עובר לנידים ושם יהיה רוב הכסף
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים אני לא מבין למה AMD משקיעה כ"כ הרבה ב-Crossfire, רוב האנשים מעדיפים כרטיס אחד (פחות מקום, צורך פחות חשמל) ועוד בודדים הם אלו שיקנו 4 כרטיסים.
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים מאז שיצא ה C2D הם לא מנסים אפילו להיות הכי טובים, הם מנסים להוציא הרבה מוצרים בינוניים ולמכור אותם במחירים מצחיקים (כמ שהם עשו לפני הK8). אי אפשר לצפות להרבה מחברה שאומרת שהיא רוצה להיות מקום שני אבל למכור הרבה אי אפשר בכלל שתיהיה חברה כזאתי, זה מיועד לכישלון. לפי הידע והיכולת של AMD ו ATI הם היו אמורים לעבור את NVIDIA בהרבה, במקום זה הם עושים כל מיני דברים מסביב, CFX בכרטיסי מסך, 4X4 במעבדים ועוד הרבה דברים שלא עוזרים כל כך. חברה בגודל כזה לא אמורה לחשוב על ליצר מוצרי VALUE, שיצאו לחופשה לשנה-שנתיים ויחזרו עם משהו שאפשר למכור בכבוד
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים הרעיון הגדול מסביב לSLI של הנווידה והCF והCFX של AMD לדעתי קשור בשילוב ליבות גרפיות ואולי בעתיד גם ליבות אחרות על כרטיס אחד היום יש כבר כרטיסים כאלו בשוק אבל הם לא מנוצלים טוב ולא מוצלחים במיוחד בעתיד אם שיפורים ותמחור נכון הם יוכלו להיות מינסטרים תחשוב על כרטיס מסך אם 2 ליבות גרפיות+ליבת פיזיקה+ליבת קול( רצינית לא מה שיש היום)שבאמת ינוצל על ידי תוכנות ויתומכר טוב ויש לך כרטיס מצוין למשחקים פיתרון של כמה כרטיסים ביחד זה פיתרון זמני כמו שכמה מעבדים ביחד היה פיתרון זמני לשוק הביתי הכבד גם בשוק המיקצועי מעדיפים חומרה שתופסת פחות מקום פיזי ובגלל זה תהליך המיזעור מאוד חשוב
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים קודם שיהיו להם מעבדים וכרטיסי מסך שעובדים כמו שצריך אחר כך הם יוכלו להוסיף להם, הם חושבים יותר מידי על מה שמיסביב ופחות מידי על המוצר עצמו. אז יופי יש להם כרטיס מסך שיכול להשמיע מוזיקה אבל הוא לא יכול להפעיל משחקים מה זה עזר להם
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים הבכירים ב-AMD חייבים לתת את הדין! הקטור וכל המנהלים שלך תתפתרו!!! היה כבר עדיף לא לרכוש את ATI, עכשיו מה יש לנו? מעבד צולע עם כרטיסי מסך צולעים. WTF! יופי, יופי... אינטל עכשיו חוזרת להיות מונופול.
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים הולי שיט... חשבתי שהכאב ראש שלי גורם לי לראות הזהיות...אורי מלכלך על AMD ודורש שיפור וטוען שהיא לא השולטת בשוק יותר ואפילו לא אמר שהאתר מקבל כסף מאינטל ושהכל זה אשליה כמו המטריקס וכולנו מחוברים למכונות שעובדות על מעבדי אינטל?
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים הבכירים ב-AMD חייבים לתת את הדין! הקטור וכל המנהלים שלך תתפתרו!!! היה כבר עדיף לא לרכוש את ATI, עכשיו מה יש לנו? מעבד צולע עם כרטיסי מסך צולעים. WTF! יופי, יופי... אינטל עכשיו חוזרת להיות מונופול. אני מסכים שהקטור רואיז חייב ללכת , הוא לא עמד בציפיות שהוא הציג בכניסתו לתפקיד והמצב רק נעשה יותר גרוע אבל אני עדיין לא רואה מאיפה תבוא הישועה ? , יופי יחליפו מנכ"ל אבל המעבדים ישארו אותם מעבדים וכנ"ל לגבי כרטיסי מסך
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים יש שמועות שאקטור הולך הבייתה..http://xbitlabs.com/news/cpu/display/20071118105604_AMD_May_Prepare_to_Change_Chief_Executive_Rumours.html
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים מישהו צריך לקחת אחריות על הפשלה הזאת. מה שקרה עכשיו מכניס את AMD לחור עוד יותר עמוק ממה שהיא כבר נמצאת בו."כולם" ציפו למעבד חזק שיכול לתת תחרות ל C2D אבל בפועל הוא אפילו יותר חלש מה K8 .ובקשר לזה שאמרו שזה לא יעזור שהקטור ילך הביתה לא יעזור כרגע לטווח הקצר , אבל בעתיד זה באחלט יכול לעזור במיקרה שזה ילך טוב אבל שוב עכשיו אני חושב יהיה קשה ל AMD להדביק את הפער
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים יש שמועות שאקטור הולך הבייתה..http://xbitlabs.com/news/cpu/display/20071118105604_AMD_May_Prepare_to_Change_Chief_Executive_Rumours.htmlעמוד ראשון הכי למטה...
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים אני מסכים שהקטור רואיז חייב ללכת , הוא לא עמד בציפיות שהוא הציג בכניסתו לתפקיד והמצב רק נעשה יותר גרועאבל אני עדיין לא רואה מאיפה תבוא הישועה ? , יופי יחליפו מנכ"ל אבל המעבדים ישארו אותם מעבדים וכנ"ל לגבי כרטיסי מסךה3870 וה3850 מוצלחים אתה אולי מסתכל רק על ביצועים מול ה8800GT אבל לא על עלות מול תועלת ודולר לביצועים ה3870 מקביל ל8800GT וה3850 עדיף על ה1950 וה8800GTS אז לא זה לא כרטיסים גרועים חוץ מיזה AMD מוכרת לנינטנדו וMS כרטיסים לקונסולות ובעתיד מתכננת להכניס כרטיס גרפי למעבד מה שיכול למכור מצוין ולאפשר מערכות זולות וקטנות יותר
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים איפה אפשר להשיג בארץ PHENOM X 4 9500 ?????במחיר של 1000 שקל לערך אני קונה אותו בלי למצמץ. המרובע של אינטל פשוט יקר מדי = 1500 שקל לערך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.