עבור לתוכן

Phenom benchmarks

Featured Replies

פורסם

אני עכשיו מבין את הייתרון של הארכיטקטורה

TRUE NATIVE QUAD CORE

ניתן לכבות ליבה אחת שמזדהמת בייצור

ולמכור אותו בתור שלוש ליבות

במחיר מופחת

AMD חוזרת למקום הטבעי שלה

לתקופה ארוכה

להתחרות באינטל לא קל כמו שחשבנו

• תגובות 103
  • צפיות 7.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל היתרון הזה עלה לה פי 2 בפיתוח וזמן ממה שהיא תרויח ממכרית אותם מעבדי משלושי ליבה.

פורסם

המחשבה של AMD להבנתי זה למכור תמעבדים בזול

לזה היא צריכה ילד מצוין מה שבנתיים כניראה לא קורה אבל יכול להיות בהמשך

אבל אם כל הכבוד למעבדים השולחנים אם הייתי בכיר בAMD

היתי רוצה פלטפורמה ניידת טובה יותר משולחנית טובה

השוק העיקרי עובר לנידים ושם יהיה רוב הכסף

פורסם

אני לא מבין למה AMD משקיעה כ"כ הרבה ב-Crossfire, רוב האנשים מעדיפים כרטיס אחד (פחות מקום, צורך פחות חשמל) ועוד בודדים הם אלו שיקנו 4 כרטיסים.

פורסם

מאז שיצא ה C2D הם לא מנסים אפילו להיות הכי טובים, הם מנסים להוציא הרבה מוצרים בינוניים ולמכור אותם במחירים מצחיקים (כמ שהם עשו לפני הK8).

אי אפשר לצפות להרבה מחברה שאומרת שהיא רוצה להיות מקום שני אבל למכור הרבה :nixweiss: אי אפשר בכלל שתיהיה חברה כזאתי, זה מיועד לכישלון.

לפי הידע והיכולת של AMD ו ATI הם היו אמורים לעבור את NVIDIA בהרבה, במקום זה הם עושים כל מיני דברים מסביב, CFX בכרטיסי מסך, 4X4 במעבדים ועוד הרבה דברים שלא עוזרים כל כך. חברה בגודל כזה לא אמורה לחשוב על ליצר מוצרי VALUE, שיצאו לחופשה לשנה-שנתיים ויחזרו עם משהו שאפשר למכור בכבוד :screwy:

פורסם

הרעיון הגדול מסביב לSLI של הנווידה והCF והCFX של AMD לדעתי קשור

בשילוב ליבות גרפיות ואולי בעתיד גם ליבות אחרות על כרטיס אחד

היום יש כבר כרטיסים כאלו בשוק אבל הם לא מנוצלים טוב ולא מוצלחים במיוחד

בעתיד אם שיפורים ותמחור נכון הם יוכלו להיות מינסטרים

תחשוב על כרטיס מסך אם 2 ליבות גרפיות+ליבת פיזיקה+ליבת קול( רצינית לא מה שיש היום)

שבאמת ינוצל על ידי תוכנות ויתומכר טוב ויש לך כרטיס מצוין למשחקים

פיתרון של כמה כרטיסים ביחד זה פיתרון זמני

כמו שכמה מעבדים ביחד היה פיתרון זמני לשוק הביתי הכבד

גם בשוק המיקצועי מעדיפים חומרה שתופסת פחות מקום פיזי ובגלל זה תהליך המיזעור מאוד חשוב

פורסם

קודם שיהיו להם מעבדים וכרטיסי מסך שעובדים כמו שצריך אחר כך הם יוכלו להוסיף להם, הם חושבים יותר מידי על מה שמיסביב ופחות מידי על המוצר עצמו. אז יופי יש להם כרטיס מסך שיכול להשמיע מוזיקה אבל הוא לא יכול להפעיל משחקים :nixweiss: מה זה עזר להם :P

פורסם

הבכירים ב-AMD חייבים לתת את הדין! הקטור וכל המנהלים שלך תתפתרו!!! :pissed:

היה כבר עדיף לא לרכוש את ATI, עכשיו מה יש לנו? מעבד צולע עם כרטיסי מסך צולעים. WTF!

יופי, יופי... אינטל עכשיו חוזרת להיות מונופול.

פורסם

הולי שיט... חשבתי שהכאב ראש שלי גורם לי לראות הזהיות...

אורי מלכלך על AMD ודורש שיפור וטוען שהיא לא השולטת בשוק יותר ואפילו לא אמר שהאתר מקבל כסף מאינטל ושהכל זה אשליה כמו המטריקס וכולנו מחוברים למכונות שעובדות על מעבדי אינטל?

פורסם

הבכירים ב-AMD חייבים לתת את הדין! הקטור וכל המנהלים שלך תתפתרו!!! :pissed:

היה כבר עדיף לא לרכוש את ATI, עכשיו מה יש לנו? מעבד צולע עם כרטיסי מסך צולעים. WTF!

יופי, יופי... אינטל עכשיו חוזרת להיות מונופול.

אני מסכים שהקטור רואיז חייב ללכת , הוא לא עמד בציפיות שהוא הציג בכניסתו לתפקיד והמצב רק נעשה יותר גרוע

אבל אני עדיין לא רואה מאיפה תבוא הישועה ? , יופי יחליפו מנכ"ל אבל המעבדים ישארו אותם מעבדים וכנ"ל לגבי כרטיסי מסך

פורסם

מישהו צריך לקחת אחריות על הפשלה הזאת. מה שקרה עכשיו מכניס את AMD לחור עוד יותר עמוק ממה שהיא כבר נמצאת בו.

"כולם" ציפו למעבד חזק שיכול לתת תחרות ל C2D אבל בפועל הוא אפילו יותר חלש מה K8 .

ובקשר לזה שאמרו שזה לא יעזור שהקטור ילך הביתה לא יעזור כרגע לטווח הקצר , אבל בעתיד זה באחלט יכול לעזור במיקרה שזה ילך טוב אבל שוב עכשיו אני חושב יהיה קשה ל AMD להדביק את הפער

פורסם

אני מסכים שהקטור רואיז חייב ללכת , הוא לא עמד בציפיות שהוא הציג בכניסתו לתפקיד והמצב רק נעשה יותר גרוע

אבל אני עדיין לא רואה מאיפה תבוא הישועה ? , יופי יחליפו מנכ"ל אבל המעבדים ישארו אותם מעבדים וכנ"ל לגבי כרטיסי מסך

ה3870 וה3850 מוצלחים

אתה אולי מסתכל רק על ביצועים מול ה8800GT אבל לא על עלות מול תועלת

ודולר לביצועים ה3870 מקביל ל8800GT

וה3850 עדיף על ה1950 וה8800GTS

אז לא זה לא כרטיסים גרועים

חוץ מיזה AMD מוכרת לנינטנדו וMS כרטיסים לקונסולות

ובעתיד מתכננת להכניס כרטיס גרפי למעבד מה שיכול למכור מצוין ולאפשר מערכות זולות וקטנות יותר

פורסם

איפה אפשר להשיג בארץ PHENOM X 4 9500 ?????

במחיר של 1000 שקל לערך אני קונה אותו בלי למצמץ. המרובע של אינטל פשוט יקר מדי = 1500 שקל לערך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים