עבור לתוכן

Phenom benchmarks

Featured Replies

• תגובות 103
  • צפיות 7.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין חדש תחת השמש.

התוצאות מתאימות לתחזיות שהיו בעקבות השקת הברצלונה.

פורסם

עוד מוצר חדשני שלא עובד :D

כמו שאמרו יש אפשרות לעשות לכל ליבה OC בנפרד, תוכנת ה OVERDRIVE עובדת טוב.

המבחנים של ה OC ממש לא אחידים, חלק הגיעו רק ל 2.6GHZ (הגיעו ל 2.8GHZ אבל לא היה יציב מספיק), חלק הגיעו ל 3GHZ והריצו 3DMARK ואת בדיקות היציבות של OVERDRIVE.

המעבד אפילו לא מצליח לעבור את הכפולי ליבה הישנים של AMD...

פורסם

המעבד אפילו לא מצליח לעבור את הכפולי ליבה הישנים של AMD...

זה בדיוק מה שבאתי לכתוב, פשוט עצוב המצב הזה...

ה 6000X2 ואפילו 5200X2 לוקח את המרובע ליבות הזה ברוב הבאנצ'ים...

חוץ מהבאנצ'ים שבאמת משתמשים ב4 ליבות- וגם בהם ה Q6600 חזק יותר לרוב...

יש באנצ' אחד שה E2160 מנצח.. :-X

איפה URIB שסביר לנו שטומ משחודים או קונספירציה כזאת או אחרת.. :cool2:

פורסם

ההתחלה של הסוף? אני משום מה מאמין שלא ראינו הכל, זה הריוויזיה הראשונה של הPHENOM X4, צריך לתת להם להתבשל בשוק לתת למפתחים זמן להתאים את המשחקים/תוכנות לניצול קרוב למלא של המעבדים, ולחכות לQ1 2008 שם ייקח הקרב האמיתי תמקום, ואז הסימן שאלה מעל AMD יוסר אחת ולתמיד.

פורסם

^^^

אני בטוח שאמרו אותו דבר על P4 כשהוא יצא :lol:

הסימן שאלה מעל AMD ישאר כי משהו מניהול של החברה דפוק :nixweiss: אחרי ה K8 הם הפסיקו את הפיתוח כאילו הם מחזיקים 90% מהשוק, מאז הם לא הוציאו אפילו מוצר אחד טוב, הם רק מוכרים בהפסדים.

פורסם

ההתחלה של הסוף? אני משום מה מאמין שלא ראינו הכל, זה הריוויזיה הראשונה של הPHENOM X4, צריך לתת להם להתבשל בשוק לתת למפתחים זמן להתאים את המשחקים/תוכנות לניצול קרוב למלא של המעבדים, ולחכות לQ1 2008 שם ייקח הקרב האמיתי תמקום, ואז הסימן שאלה מעל AMD יוסר אחת ולתמיד.

איפה היית שיצא הQ הראשון של אינטל? הא? אז לא אמרת שצריך לתת למעבד להתבשל עוד וכנראה הוא ישתפר...

Q הוא מעבד מעולה ואף אחד לא צריך לעשות לו הנחות (לא כמו לAMD)

פורסם

ואוו מעבד "מודבק" מנצח את ה "אמיתי" הנה איכזבו אותי בפעם המיליון איפה URIB?

עכשיו אפשר להבין למה הורידו את המחירים לרצפה

אפילו בצריכת חשמל הם מפסידים

עדכון מחליפים את המנכ"ל http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=9687

הם פגעו עכשיו בכל השוק אינטל עכשיו תחסל אותם עם המחירים בקרוב תראו כנראה Q6600 ב900-1000

איפה ה 30K שהביאו פעם ב 3DMARK? חח אפילו זה אין

פורסם

תעשו טובה נראה לכם שה6400 של amd נותן 20 פריימים יותר מהמעבד החדש??

נו באמת..

amd לא יפתחו מעבד שיהיה פחות טוב ממה שיש להם כבר עכשיו...

תנו לזה קצת זמן..

פורסם

אז מה נראה לך? שפשוט כל אתרי החומרה פשוט לא יודעים לבדוק? או אולי יש איזה קונספירציה והם משקרים :bash: (איפה urib )

עובדה שהם הוציאו את זה, כי כבר אין להם ברירה. אם הם היו דוחים את ההשקה שוב עד לסקפינג הבא, בשביל להגיע חמהירות שעון נורמלית אז הם היו מאבדים אפילו את שאריות האמינות שעדיין יש להם

ברור שהם לא התכוונו מראש שאלה יהיו הביצועים (ובגלל זה הם הבטיחו כ"כ הרבה), אבל שה מה שיצא

אבל למרות הכל, עדיין לא צריך להספיד אותם. עדיין יכול להיות שהסטפ הבא סוף סןף יפתור את הבעיות שלהם ויגיע לביצועיןם שהם קיוו

זה כבר יהיה מאוחר מידי בשביל לכבוש את השוק, אבל לפחות ישאיר אותם במשחק, וישמור על תחרות במחיר

פורסם

ממש לא מבשר טובות בשבילנו הצרכנים.....

אם אינטל תהיה מונפול אני רואה את עצמנו חוזרים לימים עברו ...והם לא היו ימים יפים..מעבדים יקרים בלי התקדמות משמעותית בטנולוגיה.

אני חושב שאפשר לפתור את כל נפילה של AMD אם מישהו רק ייתן למהנדסים שם חיבוק..(כפי שזה נראה לא חיבקו אותם מספיק)..אולי כל מה שהם צריכים זה עידוד

פורסם

באמת לא משהו שמבשר טובות.

אפילו ברח להם שם "באג".

אינרטית (בפלטפורמה) יש ל-AMD הרבה יתרונות.

והיא לא מצליחה להביא אפילו אחד מהם לידי ביטוי.

אני לא אתפלא אפילו אם אינטל תנצח במבחן של רוחב פס הזיכרון.

זה בטוח לא המעבד ש- AMD כיוונו אליו לפני כמה שנים, אין סיכוי.

והחברה של אינטל מחיפה פשוט הוציאו יהלום עבור אינטל, אין דרך אחרת לתאר את השליטה הפנומנלית של המעבד הזה.

נקווה שהם ישרדו .

פורסם

פשוט אין לי מילים לתאר את תחושת המועקה שלי, במילה אחת אכזבה!

לא ברור לי מה השתבש שם, כי על הנייר K10 היה אמור להביס את אינטל בהפרש ניכר, אבל משהו השתבש בדרך! אם בבנצ'מרקים של פוטושופ K8 יותר מהירים אז אפשר לומר... AMD בארזים נפלה שלהבת.

http://www.tomshardware.com/2007/11/19/the_spider_weaves_its_web/page30.html

אין ספק יום עצוב למעריצי AMD ובכלל לעולם החומרה, חוסר תחרות=קבעון טכנולוגי. :'( :'( :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים