עבור לתוכן

הBBC - הPC מספק את חווית המשחק הטובה ביותר לגיימרים

Featured Replies

פורסם

משפט מפתח שאהבתי:

"It's absolute nonsense to think that consoles are at the cutting edge," said Roy Taylor, vice president of content relations at Nvidia, the world's biggest manufacturer of graphics cards.

"As good as consoles are, they are so far behind the PC gaming experience that there is no comparison.

"In terms of raw processing power, the high-end PCs are at least three times more powerful."

http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/7096891.stm

take that console lovers!

;D

פורסם

תעביר לפורום קונסולות שיאכלו תלב :P

פורסם

ברור שהוא יגיד את זה הוא צריך למכור כרטיסי מסך... חוצמזה שהוא צודק,

much more powerfull

אבל....

כולנו יודעים ומסכימים על זה שרוב הכח לא מנוצל.

:2gunsfiring:

פורסם

אני אישית חושב שיש בזה גם משמעות לסוגי משחקים.

בתור מי שבעבר אהב בעיקר קווסטים, משחקי תפקידים ומשחקי אסטרטגיה, לא היה שום דבר משמעותי בקונסולות שמשך אותי.

היום יש לאט לאט מיזוג בין הז'אנרים. אני מניח שבאיזשהו שלב כבר לא יהיה הבדל משמעותי בין האפשרויות (מבחינת ז'אנרים).

פורסם

מחשב חזק למשחקי יחיד\רשת + wii למשחקים כיפים עם חברים = נוסחה מנצחת לדעתי, להנות מכל העולמות.

פורסם

גם אני חושב ככה, במיוחד לאור העובדה שרוב המשחקים הטובים שיוצאים ל360 ולPS3 יוצאים גם למחשב.

פורסם

משפט מפתח שאהבתי:

"It's absolute nonsense to think that consoles are at the cutting edge," said Roy Taylor, vice president of content relations at Nvidia, the world's biggest manufacturer of graphics cards.

"As good as consoles are, they are so far behind the PC gaming experience that there is no comparison.

"In terms of raw processing power, the high-end PCs are at least three times more powerful."

http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/7096891.stm

take that console lovers!

;D

על קידום מכירות שמעת?

אתה מצפה שהוא יגיד:" קונסולות זה יותר מהנה למה להשקיע על כרטיסיס מסך שכל הזמן צריך לשדרג כשאפשר לקנות קונסולה אחת זולה יחסית למחשב HIGH END וזהו?"

כי זאת האמת...

ולא, אין לי קונסולה אבל אני עדיין אובייקטיבי

פורסם

קודם כל אני לא מבין מה ההתלהבות, מה איכפת לך מה הוא חושב, ולפני שהוא אמר את זה חשבת שמחשב זה חרא???

דבר שני, דיי ברור שהקונסולות הרבה מאחור מבחינה חומרתית, מה ציפית, שקונסולה שיצאה לפני שנה-שנתיים, תיהיה שיא הטכנולוגיה?!

כמה התרונות לקונסולות

1. לקונסולה יש הרבה יותר משחקים טובים ואיכותיים, ורוב הטובים הם בלעדיים לקונסולות לתוקופה מסויימת או לתמיד

2. אתה מקבל הרבה יותר בשביל הכסף, גם סוני, וגם מיקרוסופט מוכרות את הקונסולות שלהם בהפסד (מיקרוסופט כבר לא) ככה שאתה מקבל חומרה הרבה הרבה יותר טובה ממה שתקבל במחשב עם אותו סכום כסף

3. קונסולה מחזיקה בסביבות ה-5 שנים, מחשב אתה צריך לשדרג כל יום וחצי, כך דוגמה את ה-PS2 שכבר עבר 7 שנים, ועדיין יוצאים לה משחקים טובים

4. אומנם החומרה של הפלייסטיישן והבוקס פחות מתקדמות, אבל זה לא משנה, כי במחשב צריך לתכנת ל800 סוגי כרטיסיס מסך ומעבדים, והוא מריץ גם WINDOWS ועוד זבל ברקע, שמתכנתים לקונסולה, זה אותה חומרה, ולכן יכולים לסחוט לה את כל ה"מיץ", להבדיל ממחשב, אני רוצה לראות מחשב עם מעבד 400Mhz וכרטיס מסך riva TNT2 מריץ משחק כמו TEKKEN 5 ו-GOW2 (זה החומרה של ה-PS2) בקושי PONG הוא יריץ

*זה לא ויכוח מה יותר טוב, כל אחד ישחק במה שטוב לו, ולא בגלל שמישהו מ-NVIDIA אומר, לי יש גם מחשב חזק שנאי נהנה ממנו, וגם 360, וכל אחד זה דיי שונה, לטוב ולרע, שום דבר לא מושלם בחיים, ובגלל זה, כל אחד יכול לבחור את הטוב בשבילו

פורסם

אל תשכח את המיחירים !!המאוד גבוהים!! של המשחקים לPS וXBOX מזה מיקרוסופט וסוני עושות את רוב הכסף!!

פורסם

NTK1

החומרה של הPS2 היא P3 700MHZ (בקירוב) וgeforce 3 Ti

פורסם

אל תשכח את המיחירים !!המאוד גבוהים!! של המשחקים לPS וXBOX מזה מיקרוסופט וסוני עושות את רוב הכסף!!

זה רק בארץ המפגרת שלנו, בחו"ל אין כמעט הבדל במחירים, משחק מחשב עולה 50$, ולקונסולות זה 59$.....

וההם גם משלמות מיליונים על בלעדיות, את זה שכחת...

נ.ב מיקרוסופט עד היום הפסידה יותר ממיליארד $ על הבוקס הראשון והשני, והם לא הרוויחו עד היום סנט אחד, אתה יכול לבדוק את זה...ככה שאתה מדבר שטויות

פורסם
  • מחבר

על קידום מכירות שמעת?

אתה כנראה לא יודע מי מייצר את יחדת העיבוד הגרפי של הPS3..

פורסם

תלוי לאיזה משחקים...לדעתי כל המשחקים חוץ ממרוצים ומכות שייכים למחשב.

אבל תמיד טוב שיש קונסולה בבית בשביל לשחק בכיף עם חברים.

פורסם

XBOX360 + מחשב HIGH END.

אין משחק שאתה לא יכול לשחק בוא,הכל הכל והכל.

בחיים לא ישעמם ;D

פורסם

אתה רומז שבמחשב יותר קל לגנוב"""??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים