עבור לתוכן

כל מי שקנה 2007WFP שייכנס, אוסף מידע לקראת קניה

Featured Replies

פורסם

בבקשה שכל אחד שהתחדש עם המסך יכתוב מאיפה הוא קנה, אם הגיע פגום או לא (פיקסל מת 1 לטעמי זה פגום, לטעמם של דל לא),

אם כן אז מה עשיתם?

תודה רבה לכם

פורסם

קניתי בפנדה לפני שבוע

הגיע בסדר גמור, אני לא מצאתי שום פיקסל פגום

פורסם

אלון, קרא את חוקי הפורום וערוך את כותרת הדיון ככה שתהיה יותר אינפורמטיבית.

פורסם

קניתי בנקסטופ.

יש פיקסל שרוף אחד (כהה על רקע בהיר).

לא עשיתי כלום בנידון, כי גם בשבוע הראשון (כשיעקב הסכים להחליף מסכים על פיקסל אחד) לא היה שווה לי בשביל שטות כזו לשלוח מסך לירושלים.

פורסם
  • מחבר

וואי יש בירושלים חנות שמוכרת 2007WFP, סוף סוף!

אבל שמע כתוב שהם לא מוכרים ללקוחות פרטיים זה נכון?

בכל אופן שלחתי להם אימייל.

ואיך החנות שם? אמינים? החנות עצמה מסודרת?

פורסם

נקסטופ מכרו לחבר'ה מהפורום בכמה קניות קבוצתיות שהיו פה. אם תגיד שאתה מהפורום, יכול להיות שימכרו לך.

העניין הוא שנקסטופ מייבאים בעצמם את המסכים, כך שבכל רגע נתון אי אפשר לדעת בלי לדבר איתם כמה מסכים יש להם במלאי, אם אין - מתי יהיו, וכמה זה יעלה.

דבר נוסף היא שהאחריות היא מולם ולא מול יבואנים רשמיים גדולים יותר. זה גם חיסרון.

לא הייתי בחנות, כי אין לי זמן להגיע לירושלים. תיאמתי את הקנייה בטלפון וקיבלתי את המסכים (לקחתי גם 2007FP) ב-UPS. בד"כ הייתי מעדיף להימנע מעסקאות שמתבצעות כך, אבל במהלך חיפושיי לא מצאתי גם ככה שום חנות שהייתה מספיק קרובה אליי כדי שיהיה לי נוח ללכת אליה ולבחון את המסכים בעצמי. מנקסטופ, לעומת זאת, יכולתי לקנות מיד, עם וודאות לפאנל S-IPS ועם משלוח תוך יומיים (וגם בזול יחסית לכל חנות אחרת, כי מדובר ביבואן עצמאי). לקחתי מיעקב הבטחה שאם יש דפקט רציני במסך (לא פיקסל שרוף), אז המשלוח לתיקון הוא על חשבונו והוצאתי לפועל את העיסקה.

כן, בהחלט יש סיכון בלקנות מחנות כזו ולא מחנות שעובדת עם יבואן רציני. אני לקחתי את הסיכון הזה באופן מחושב.

לדעתי, אם אתה גר בירושלים ויכול לבחון את המסכים בעת הקנייה, נקסטופ היא אפשרות די טובה. במצב אחר, קצת פחות.

פורסם

ת'שמע. באם אתה מאוהב בשלמות. צא לשדות באוויר (גם מחוץ לבירתנו השלמה) החופשי, כי אין כמו מראה עיניים ומסך נקי משרופים כהים ובהירים כאחד. אותי משך כבמטה קסמים פיקסל מעצבן, כמו פרפר פדופיל חרמן לגולם מתנועע. הכול עניין של אופי ותאי מוח שמסיתים את כיוון העיניים לכיוון השלילי ולשאלה... למה הכול לא מושלם כמו שצריך ואמור להיות? המסך של דל שווה, מחירו סביר. ראיתי אותו והוא מצוין. מצאתי במקומו מסך מעולה במאות שקלים פחות. תהנה ממנו (תקין) זה בטוח. עדיף אחריות של חברה מייבאת, לא יעקב ולא ברכה! למרות מדיניות יבואן ופיקסלים משתנה גם היא מחנות לחנות. בהצלחה.

פורסם

ת'שמע. באם אתה מאוהב בשלמות. צא לשדות באוויר (גם מחוץ לבירתנו השלמה) החופשי, כי אין כמו מראה עיניים ומסך נקי משרופים כהים ובהירים כאחד. אותי משך כבמטה קסמים פיקסל מעצבן, כמו פרפר פדופיל חרמן לגולם מתנועע. הכול עניין של אופי ותאי מוח שמסיתים את כיוון העיניים לכיוון השלילי ולשאלה... למה הכול לא מושלם כמו שצריך ואמור להיות? המסך של דל שווה, מחירו סביר. ראיתי אותו והוא מצוין. מצאתי במקומו מסך מעולה במאות שקלים פחות. תהנה ממנו (תקין) זה בטוח. עדיף אחריות של חברה מייבאת, לא יעקב ולא ברכה! למרות מדיניות יבואן ופיקסלים משתנה גם היא מחנות לחנות. בהצלחה.

SHELA - די לדחוף את המסך שלך לכל ת'רד. אתה מרוצה? יופי. אבל זה לא סיבה להסית כל דיון של כל מי שמתעניין במסך אחר ל-PHILIPS.

פורסם

SHELA שכחת להזכיר שהמסך שלך מכוער כמו אני לא יודע מה

וגם שיש לו רמקולים מובנים

מה שהופך את הקנייה שלו לבלתי אפשרית עבורי

פורסם

גם אני רוצה לקנות בקרוב את המסך ואני מקווה להשיג SISP

הבנתי שמומלץ לרכוש מLCD TV בפ"ת, רק מענין מה המדיניות שלהם לגבי פיקסלים שרופים.

בכל מקרה משהו שמצאתי, זה יכול לעזור לך:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301921.0

פורסם

^

גם אני רוצה לקנות את הדל והם מאוד קרובים אלי, אבל המחיר שהם רוצים נורא יקר! 2420 שח...

אתה לא חושב ככה?

גם באופן מוזר ה FP יותר זול... למרות שהוא אמור להיות יקר יותר

פורסם

קניתי את המסך בפנדה מחשבים, Revision A04 פאנל S-IPS (הם מתחייבים לזה) וללא פיקסלים שרופים.

ד"א, קניתי אותו ביולי ב-2190 ש"ח.. המחירים עלו

פורסם

^

גם אני רוצה לקנות את הדל והם מאוד קרובים אלי, אבל המחיר שהם רוצים נורא יקר! 2420 שח...

אתה לא חושב ככה?

גם באופן מוזר ה FP יותר זול... למרות שהוא אמור להיות יקר יותר

באמת יקר..טוב שלא הגיע למחיר של המסך NEC 20WGX2 PRO !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים