עבור לתוכן

שאלה לגבי מחיר של זיכרון והשוואתו לזכרונות אחרים באותו טווח מחיר

Featured Replies

פורסם

(המחירים נלקחים מהחנות TMS)

מדוע הזיכרון הזה: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL5D-2GBNQ CL5 עולה רק 357 ש"ח,

בעוד שהזיכרון Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 עולה 383 ש"ח,כאשר ככל הידוע לי G.skill חברה יותר איכות מTranscend.

מה ההבדל בין הזיכרון הראשון לשני שעושה אותו זול יותר?האם יש בכלל הבדל?

פורסם

יכול להיות עניין של מלאים ותימחור

בכל מקרה אם אתה לא עושה אובר קלוק או יותר נכון לא מתכוון לעבור באס 400 שנייהם יעשו את העבודה ואני הייתי הולך על ה GSKILL למרות שמדובר בדגם הכי נמוך שלהם או אחד לפני הכי נמוך

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לעשות OC דרך TMS(שם של חנות חח),אבל בגלל שהם עושים אין לי מושג אם הן מתכוונים לעבור את הBUS400.גם אין לי כל כך מושג מה זה אומר...

הייתי שואל שם אבל הרעיון הוא שכרגע הזכרונות שבניתי עליהם במפרט הם Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ואני מתלבט אם להחליף בגלל הOC המתוכנן או שזה לא משנה...הייתי שואל בחנות אבל די יש להם אינטרס להגיד לי לקנות משהו יקר יותר אז אני שואל פה...האם לשדרג ל:

G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL5D-2GBNQ CL5 שווה את ה100 שקל אם אני מתכנן OC?

פורסם

350 שקל תמורת זכרונות כאלו- מחיר מצויין.

יאפשרו לך אחלה OC אם תרצה

פורסם

איזה מעבד אתה מתכוון לקנות?

פורסם
  • מחבר

המפרט המלא של המחשב שמיועד לOC הוא(יש גם אפשרות למפרט שהוא לא לOC,אני כרגע לפני קניית מחשב):

מעבד Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz 1MB FSB800 OEM

לוח אם Gigabyte GA-P31-S3L Conroe Support GP31S3L

מארז NZXT Apollo No PSU Black

קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm

ספק כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V

קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM

זיכרון Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5

דיסק קשיח WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS

כרטיס מסך Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail

שאלה חשובה שלא קשורה לנושא הנ"ל

מה המשמעות של הCACHE במעבדים והאם חשיבותו גדולה?כמה יגביל את המחשב שלי 1MB CACHE כיום לעומת 2MB CACHE וכמה משמעותי זה יהיה בעתיד?

פורסם

גבר כמה הם רוצים לך על המחשב? (לוודאות שלא עובדים עליך...)

אני כמעט בטוח המעבד יגביל את הכרטיס מסך וחוץ מזה עצם זה שאתה קונה 8800GT כבר אומר שאתה גיימר

שרוצה לשחק באיכות גבוהה בצורה יציבה וטובה-> המעבד חלש אחי...

אם אתה גיימק קח אחר

פורסם
  • מחבר

שים לב למה שנאמר פה(או אולי לא נאמר פה אלא בדיון אחר,לא משנה) אני מתכוון להעביר את המעבד הזה OC די רציני(דרך החנות) שיביא אותו לפחות למצב של 2.8GHz ככה שהוא יהיה חזק הרבה יותר ממעבדים יקרים בהרבה ממנו...פסדר בנוגע לOC למעבד אני כבר שואל ב"אוברקלוקינג וקירור".

המחיר הוא פסדר גמור,TMS היא חנות מוכרת פה וכמו כן יש עליה הרבה ביקורות טובות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים