פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים שאני בא לשחק אז מופיע לי כן או לא שזה שואל אם אני רוצה הפעיל ב-safe mod או לאואז בשניהם שאני לוחץ המשחק כאילו בא ואז נתקעוחקתי והתקנתי כמה פעמים והתקנתי את כל התוכנות שהמשחק מבקשמה עושים?תודה
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים לך תיקית המשחק וחפש את קובץ localizationומוחקים משם את השורה הבאהWIN_IMPROPER_QUIT_BODY"It appears that Call of Duty 4: Modern Warfare did not quit properly the last time it ran.Do you want to run the game in safe mode?This is recommended for most people.It will change your system settings but not your controls."שומרים וזהו problem solved
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים מחבר לך תיקית המשחק וחפש את קובץ localizationומוחקים משם את השורה הבאהשומרים וזהו problem solved אחי עשיתי ואז זה בא ורושם לי"win_improrer_quit_boddyואני לא רואה בקובץ הזה שאמרת אפשרות למחוק גם את זה
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים מחבר תריץ את הקובץ של הMP, זה גם מופיע שם?במולטיפלייר אני מצצליח לשחקאבל בסינגר לא
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים במשחק המקורי הבעיה הזאת לא קוראת חביבי ! קראקים זה לא לרמתינו.. תקנה המשחק קמצן.
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים זה לא קשור בכלל לזה שהמשחק שלו לא מקורי...היה לי את ההודעה הזאת בדמו ועשיתי "לא" והמשחק נפתח...תעשה שיחזור או פירמוט למחשב אני בטוח שזה יעבוד לך אח"כ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.