עבור לתוכן

סוגיית אחסון

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות מחשב בינואר עם יציאת הQ9300, כי הוא באותו מחיר של הQ6600 ולא אכפת לי לחכות עוד חודשיים בשביל זה.

מצד שני מקום האחסון שלי הולך ואוזל, אך איני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש עכשיו כי אין לי חיבור SATA בלוח האם.

חשבתי אולי לקנות דיסק קשיח חיצוני לבנתיים...

האם יש למישהו פתרונות יצירתיים אחרים?

פורסם

תקנה PATA DISK IDE

אם זה רק לאכסון אין שום יתרון ל SATA, ותוכל להשתמש ב DISK IDE גם במחשב הישן וגם בחדש, ואם לא תרצה אותו במחשב החדש, תקנה קופסא חיצונית (או ממיר) IDE TO USB ויהייה לך דיסק חיצוני לגיבוי (שאף פעם לא מזיק)

פורסם

אם זה משמש רק לאחסון סרטים וכו' אני ממליץ לך לקחת כונן חיצוני או לחכות

הרבה יותר נוח שכל הכוננים הם בממשק SATA ולא IDE חוץ מזה שזה גם נותן לך אפשרות ל עשות RAID

וגם כונני ה IDE[br]פורסם בתאריך: 17.11.2007 בשעה 19:32:44

אם זה משמש רק לאחסון סרטים וכו' אני ממליץ לך לקחת כונן חיצוני או לחכות

הרבה יותר נוח שכל הכוננים הם בממשק SATA ולא IDE חוץ מזה שזה גם נותן לך אפשרות ל עשות RAID

וגם כונני ה IDE הולכים ואוזלים וזמינותם הולכת ופוחתת

או שפשוט תחכה

פורסם

תקנה PATA DISK IDE

אם זה רק לאכסון אין שום יתרון ל SATA, ותוכל להשתמש ב DISK IDE גם במחשב הישן וגם בחדש, ואם לא תרצה אותו במחשב החדש, תקנה קופסא חיצונית (או ממיר) IDE TO USB ויהייה לך דיסק חיצוני לגיבוי (שאף פעם לא מזיק)

בשום פנים ואופן לא. כמעט כל לוחות האם החדשים לא תומכים בIDE. בד"כ יש להם תמיכה הIDE יחיד לטובט CDROM אבל זה על ידי תוספת

ללוח ולא חלק אינטגרלי של הצ'יפסט

הפתרון הנכון בשבילך הוא לקנות דיסק SATA, ומתאם אחד מהשניים:

SATA.IDE ךUSB

בקר SATA

תוספת בקר SATA למחשב הקיים תאפשר לך לחבר דיסק SATA

מתאם SATA.IDE לUSB (כ50 שקל) יאפשר לך להשתמש בדיק SATA כדיסק חיצוני, עד שתקנה מחשב חדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים