פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים אני מתכנן לקנות מחשב בינואר עם יציאת הQ9300, כי הוא באותו מחיר של הQ6600 ולא אכפת לי לחכות עוד חודשיים בשביל זה.מצד שני מקום האחסון שלי הולך ואוזל, אך איני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש עכשיו כי אין לי חיבור SATA בלוח האם.חשבתי אולי לקנות דיסק קשיח חיצוני לבנתיים... האם יש למישהו פתרונות יצירתיים אחרים?
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים תקנה PATA DISK IDEאם זה רק לאכסון אין שום יתרון ל SATA, ותוכל להשתמש ב DISK IDE גם במחשב הישן וגם בחדש, ואם לא תרצה אותו במחשב החדש, תקנה קופסא חיצונית (או ממיר) IDE TO USB ויהייה לך דיסק חיצוני לגיבוי (שאף פעם לא מזיק)
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים אם זה משמש רק לאחסון סרטים וכו' אני ממליץ לך לקחת כונן חיצוני או לחכותהרבה יותר נוח שכל הכוננים הם בממשק SATA ולא IDE חוץ מזה שזה גם נותן לך אפשרות ל עשות RAIDוגם כונני ה IDE[br]פורסם בתאריך: 17.11.2007 בשעה 19:32:44אם זה משמש רק לאחסון סרטים וכו' אני ממליץ לך לקחת כונן חיצוני או לחכותהרבה יותר נוח שכל הכוננים הם בממשק SATA ולא IDE חוץ מזה שזה גם נותן לך אפשרות ל עשות RAIDוגם כונני ה IDE הולכים ואוזלים וזמינותם הולכת ופוחתת או שפשוט תחכה
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים תקנה PATA DISK IDEאם זה רק לאכסון אין שום יתרון ל SATA, ותוכל להשתמש ב DISK IDE גם במחשב הישן וגם בחדש, ואם לא תרצה אותו במחשב החדש, תקנה קופסא חיצונית (או ממיר) IDE TO USB ויהייה לך דיסק חיצוני לגיבוי (שאף פעם לא מזיק)בשום פנים ואופן לא. כמעט כל לוחות האם החדשים לא תומכים בIDE. בד"כ יש להם תמיכה הIDE יחיד לטובט CDROM אבל זה על ידי תוספתללוח ולא חלק אינטגרלי של הצ'יפסטהפתרון הנכון בשבילך הוא לקנות דיסק SATA, ומתאם אחד מהשניים: SATA.IDE ךUSBבקר SATA תוספת בקר SATA למחשב הקיים תאפשר לך לחבר דיסק SATAמתאם SATA.IDE לUSB (כ50 שקל) יאפשר לך להשתמש בדיק SATA כדיסק חיצוני, עד שתקנה מחשב חדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.