עבור לתוכן

עזרה עם מארזים+ שאלה נוספת על פילטרים נגד אבק- 700 ש"ח גג.

Featured Replies

פורסם

המון חנויות מוכרות את זה! אני לא אתן לך את הרשימה של כולן..

ולמה מיותר שמע צריך לדעת איך המחשב מתחמם...

זה בדיוק העניין! זה לא אומר מתי המחשב מתחמם! זה יכול להגיד לך מתי המארז עצמו מתחמם אולי,אבל הטמפ' של המעבד ושאר הרכיבים לא תהיה מדויקת ככה שזה לא רלוונטי,אנחנו לא מדברים פה על מעלה או שתיים אלא על משהו שהוא באמת באמת לא רלוונטי..מובן?

בישביל לבדוק טמפ' כמו שצריך יש תוכנות

• תגובות 38
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

גם לי יש את זה, זה מיותר לחלוטין ולא מדוייק, אחרי שחולפת ההתלהבות אין בזה שימוש. תאמין לי שזה לא ייתן לך אינדיקציה לכלום.

הדבר היחיד שאני משתמש בו לניטור הוא שילוב של המקלדת שלי (G15) בעלת צג LCD וEVEREST.

תוכנה כמו EVEREST , CORE TEMP או SPEED FAN יתנו לך את הנתונים האלו בצורה מדוייקת יותר.

אם אתה מתעקש: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=174_158&newitem=true

פורסם
  • מחבר

תודה רבה חברים..שאלה אחרונה שלי על המסננים שאף אחד לא ענה לי עדיין...

ואם אני כבר משקיע את המחיר של הצא'קרה יש מארזים מומלצים שהם יותר יפים? אני מאוד התלהבתי מהמארזים שלNZXT למשל

פורסם
  • מחבר

??? חבר'ה אני חייב עוד המלצות אני צריך להזמין כבר את המחשב

פורסם

++HoNyueS++

ההודעה המיותרת והסתמית שלך נמחקה,בפעם הבאה תחטוף אזהרה על ספאם.

פורסם
  • מחבר

אוקי חבר'ים...הגעתי להחלטה ואני מעוניין באחד מהמארזים הבאים :

1)NZXT Trinity

2) Nzxt lexa

3)UBER CHAKRA

אני חייב לדעת יתרונות וחסרונות של כול מארז לא משנה המחיר שלהם רק מקצועית..

אני מת ללכת על הטריניטי אבל מפחד שהוא יתחמם ויהיה רועש אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בדחיפות..

עוד דבר אני חייב לדעת אם אני אוכל להוסיף לשני המארזים מלבד הצא'קרה מסנני אבק בכול היציאות של המחשב ממש כמו בצ'אקרה..זה יהווה משקל גדול להחלטתי..

השימושים שלי במחשב הם-משחקים חדשים שיוצאים היום,קצת סרטים,אינטרנט,אפשרות לחיבור טלויזיה(לראות "יס" וכדומה)

המפרט שלי יהיה:

מעבד- Intel Core 2 Duo E6750

לוח אם- Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support- GP31DS3L

כרטיסי זיכרון 2 יח'- Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667

דיסק קשיח- Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS

קירור למעבד- THERMALRIGHT Dissipateur Ultra-120 Extreme +מאוורר Scythe "S-FLEX" S-FDB 120mm Quie או משהוא יותר שקט עד 100 ¤.

צריך תשובות דחופות בכדי להזמין מחשב.. תודה רבה..

פורסם

אם אהבת את המראה של הצ'קרה אז לך עליו.

הוא האיכותי מבחינת בנייה מהשניים האחרים,גדול מהם ומקורר כמו שצריך בהחלט ועל הדרך גם שקט.

הדבר היחיד שנשאר לך לעשות זה לבדוק אם הקירור למעבד נכנס לך במארז,ואת זה לעשות בפורום אוברקלוקינג וקירור..

המארז הבא אחריו,למקרה שלא תרצה את הצ'קרה משום מה,הוא הלקסה (מניחשאנחנו מדברים על הגרסא השחורה) שסה"כ בנויה בסדר,מספיק לכרטיסי מסך גדולים,די יפה ועל הדרך גם בהחלט שקט.

הטרניטי הכי קטן,הכי פחות טוב והכי פחות מקורר מכל השאר.

פורסם
  • מחבר

אוקי..בכלל לא אהבתי את המראה של הצ'אקרה התלהבתי ממנו משני דברים:

הראשון-שקט וקר

השני-מסנני אבק לכול חור אפשרי במחשב שלדעתי זה גאוני

אם תוכל להגיד לי אם מסננים כאלו אפשר לשים בכול מארז שאני יקנה אז האופציות שלי יצטמצמו ללקסה ולטריניטי ואז אני ארצה לדעת השוואה מבניהם מבחינת נתונים

ואז אוכל לבחור סוף סוף מארז...

השאלה העיקרית שלי היא כזאת בעתיד אני ארצה לעשות קירור מים למחשב אז אולי לא ישתלם לי כרגע ללכת על מארז יקר משום שייתכן שאני פשוט לא צריך יותר ממארז פשוט בנתיים..ובעתיד אני כבר יחליף למארז איכותי...אבל אם בהשוואה שביקשתי אני יראה שההבדלים הם בלתי נסבלים(מבחינתי שקט וקירור כי זה מה שיותר חשוב לי) אז אני באמת ישקיע במארז אבל רק אם לא תהיה ברירה..

ובלקסה לא יודע איזה גרסא לא ידעתי שיש גרסאות בכלל...

פורסם

הלקסה עד כמה שזכור לי מתאים למערכת קירור מיים,ואני לא מניח שתהיה שום בעיה להוסיף לו פילטרים (אם והא כבר לא מגיע איתם)

פורסם
  • מחבר

טוב אני חושב שאני ילך על הלקסה "המראה" הוא מדהים לדעתי אבל אני צריך לדעת כמה דברים

1)מחיר

2)אמרתה שיש גרסאות אני אשמח אם תסביר לי מה הבדל בינהם

3)מקום לקירור מעבד שלי כי הוא באמת גדול

4)האם צריך להוסיף לו מאווררים כל שהם או מה שמגיע איתו מספיק?<

5)ולא קשור אל המארז,איפה אני יכול להשיג את המסננים האלו אני חייב שיהיה לי אותם במחשב(טיפוס עצלן לא אוהב להתאמץ פעם בחודש ולנקות חח )

תענה לי על אלו וזהוא תהיה לי החלטה סופית לגמרי ואני אזמין כבר מחשב ב-KSP

תודה רבה על הטרחה..

פורסם

1. חפש בזאפ,מה הבעיה?

2.גרסא רגילה שהיא בצבע כסוף ועשויה מאלומיניום ולכן קלה. גרסא שחורה שלא עשויה מאלומינים ולכן יותר כבדה. האלומינים יקר יותר והגרסא השחורה זולה יותר.

3.יהיה מקום לכל קירור

4.לא צריכים ואין גם איפה

5.חפש בחנויות הגודלות (SKYPC/IQPC/זיגזג וכו')

פורסם
  • מחבר

באמת תודה רבה אחי אני רוצה את גרסת האלומיניום לדעתי היא מדהימה ביופיה..גם מראה, גם שחור וגם אורות כחולים זה בדיוק מה שחיפשתי במראה של מארז...עכשיו רק ניתן לראות את המחיר שלו ולהזמין.. נקווה שלא היה יקר מידי :)

נ.ב-בנוגע לספק הכוח ראיתי שזה מגיע ללא ספק אז הליברטי 400W מתאים לו נכון?

פורסם

1. חפש בזאפ,מה הבעיה?

2.גרסא רגילה שהיא בצבע כסוף ועשויה מאלומיניום ולכן קלה. גרסא שחורה שלא עשויה מאלומינים ולכן יותר כבדה. האלומינים יקר יותר והגרסא השחורה זולה יותר.

3.יהיה מקום לכל קירור

4.לא צריכים ואין גם איפה

5.חפש בחנויות הגודלות (SKYPC/IQPC/זיגזג וכו')

אני מחפש מסנני אבק ולא מצאתי באתרים האלה..

מישהו יכול להביא בבקשה קישור לאחד מהחנוית לרכישת מסנן אבק?

פורסם
  • מחבר

באמת אם מישהוא יכול להגיד איפה ניתן להשיג את זה כי אני רוצה לכסות את כול היציאות במארז בזה זה אדיר..

פורסם

הליברטי 400 יחזיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים