פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים אני רוצה לקנות את הטריניטי אך הבנתי שהוא לא מספיק טוב.. אז אולי אני יעשה מאמץ לצא'קרה אבל השאלות שלי זה האם זה ממש עקרוני לקחת את הצא'קרה במקום הטריניטי או שזה רק מומלץ? אבל גם הטרינטי יעשה עבודה טובה והכי חשוב לי-שקטה וקרירה...וגם מה המחיר של האובר צא'קרה כי ראיתי שאומרים שגם לו צריך להוסיף מאוררים או משהוא...בקיצור יש לי התלבטות קשה מאוד וגם יש עוד 2 אופציות למארזים ,אז זאת הרבעייה הסופית ואני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בקטע הזה כי אני כבר חורג בטירוף מהתקציב שלי...1-טריניטי2- לקסה3-אובר צ'ארקה4-אפולושאלה נוספת שחשובה לי מאוד האם אוכל לעשות חסימת אבק כמו בתמונה הבאה לכול מארז שאקנה?http://www.hardwaresecrets.com/article/442תודה מראש...
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים לפי דעתי המארזים שהבאת לא משהו.. כאילו הם טובים אבל אני במכומך הייתי מתלבט בין הP150 של אנטק..שהוא ידוע בשקט שלו והוא גם דיי קריר..והוא גם בא עם ספק חזק יותר מהליברטי וגם הוא מודולרי..או האפשרות השנייה יש את הCM690 שזה גם מארז טוב.. מקורר בצורה מצוניינת(אפשרות לאיזה 9 מאווררים..) וגם שקט(לא כמו הP150 אבל ם בדסר)
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים הטריניטי לא משתלם למחירו, עדיף SUNBEAM 3D FORCE, RAIDMAX SAGGITA (ואפילו HEC 6920, GB TRITON + מאוורר).במחיר של האפולו עדיף את ה - CM 690.הלקסה הרגיל לא משתלם כשיש את הבלקליין הזול יותר, האובר צ'קרה הוא כבר בתקציב גבוה יותר.תחליט על תקציב ואז כבר נמליץ לך על מארז.
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים תחליט על תקציב ואז כבר נמליץ לך על מארז.ותוסיף את התקציב לכותרת אם אתה לא רוצה שהדיןו ינעל
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים מחבר המארזים שננת לי פה כבר הבאת לי ואמרתי לך שאני לא רוצה אותם כי גם יופי חשוב לי במארז..לא רק אבל גם.. אז אני רוצה מארז שישלב את שתיהם ואם אין בו פילטרים מובנים אז שיהיה אפשרות לשים זה מאוד חשוב לי..אם יש ב300-400 מארז כמו שאני מחפש אז אדרבה..תגידו ראיתי בתמונות של אנשים ששמו את המארזים שלהם בפורום שהחוטים מסודרים יפה בתוך משו כזה שאני לא יודע מה הוא מה זה? ממש הרשים אותי..
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים להלן האפשרויות לפי המחירים שלהם:1. CM690 - עלות: כ450 ש"ח2.GB I-SOLO - עלות: כ515 ש"ח3.יוברצ'קרה - עלות: 581 ש"ח
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים מחבר הוא נחמד מאוד אבל עכשיו גיליתי שאין לו מדי טמפרטורה וכאלו ואני רוצה שיהיה זה חשוב..אז אני חושב שהוא ירד מהפרק
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים בצ'קרה יש פילטרים מובנים. הלינק שהבאת מראה אובר צ'קרה רגיל - הפילטרים בתמונה באים איתו.
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים מחבר אני יודע אחי אני שאלתי אם אניי כול לעשות משהוא כזה בכול מארז ולא ענו לי...והצ'קרה היה אופציה רצינית אבל בגלל שאין לו מדי טמפרטורה אז אני חושב שהוא ירד מהפרק..
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים למה אתה צריך מדי טמפרטורה? את אלה אתה יכול בכל אופן להוסיף בדמות כונן 5.25" עם צג LCD וחיישנים.
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים המד טמפ' זה שטויות. הוא יכול להראות את הטמפ' של המעבד בדיוק של 10 מעלות בערך וזה עלוב ולא רלוונטי בכלל,אני אומר את זה מניסיון עם המארז שלי.זה גימיק ולא יותר,הטמפ' בתוך המארז לא צריכה לעניין אותך הרבה,ככה שלדעתי תוותר על זה כי חבל
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים איפה קונים? בחנות מן הסתם..מחיר אני מניח בסביבות 100 ש"ח אבל כמו שאמרתי זה מאוד מאוד מאוד מיותר
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים מחבר חח איזה חכם אתה...התכוונתי באיזה חנות אפשר להשיג כזה...ולמה מיותר שמע צריך לדעת איך המחשב מתחמם...ואי אפשר בשום מארז לעשות כאלו פילטרים? אם כן אניי יקנה מארז פשוט יותר בכול זאת הצא'קרה יקר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.