עבור לתוכן

עזרה עם מארזים+ שאלה נוספת על פילטרים נגד אבק- 700 ש"ח גג.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות את הטריניטי אך הבנתי שהוא לא מספיק טוב.. אז אולי אני יעשה מאמץ לצא'קרה אבל השאלות שלי זה האם זה ממש עקרוני לקחת את הצא'קרה במקום הטריניטי או שזה רק מומלץ? אבל גם הטרינטי יעשה עבודה טובה והכי חשוב לי-שקטה וקרירה...וגם מה המחיר של האובר צא'קרה כי ראיתי שאומרים שגם לו צריך להוסיף מאוררים או משהוא...בקיצור יש לי התלבטות קשה מאוד וגם יש עוד 2 אופציות למארזים ,אז זאת הרבעייה הסופית ואני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בקטע הזה כי אני כבר חורג בטירוף מהתקציב שלי...

1-טריניטי

2- לקסה

3-אובר צ'ארקה

4-אפולו

שאלה נוספת שחשובה לי מאוד האם אוכל לעשות חסימת אבק כמו בתמונה הבאה לכול מארז שאקנה?

http://www.hardwaresecrets.com/article/442

תודה מראש...

• תגובות 38
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לפי דעתי המארזים שהבאת לא משהו.. כאילו הם טובים אבל אני במכומך הייתי מתלבט בין הP150 של אנטק..שהוא ידוע בשקט שלו והוא גם דיי קריר..והוא גם בא עם ספק חזק יותר מהליברטי וגם הוא מודולרי..

או האפשרות השנייה יש את הCM690 שזה גם מארז טוב.. מקורר בצורה מצוניינת(אפשרות לאיזה 9 מאווררים..) וגם שקט(לא כמו הP150 אבל ם בדסר)

פורסם

הטריניטי לא משתלם למחירו, עדיף SUNBEAM 3D FORCE, RAIDMAX SAGGITA (ואפילו HEC 6920, GB TRITON + מאוורר).

במחיר של האפולו עדיף את ה - CM 690.

הלקסה הרגיל לא משתלם כשיש את הבלקליין הזול יותר, האובר צ'קרה הוא כבר בתקציב גבוה יותר.

תחליט על תקציב ואז כבר נמליץ לך על מארז.

פורסם

תחליט על תקציב ואז כבר נמליץ לך על מארז.

ותוסיף את התקציב לכותרת אם אתה לא רוצה שהדיןו ינעל

פורסם
  • מחבר

המארזים שננת לי פה כבר הבאת לי ואמרתי לך שאני לא רוצה אותם כי גם יופי חשוב לי במארז..לא רק אבל גם.. אז אני רוצה מארז שישלב את שתיהם ואם אין בו פילטרים מובנים אז שיהיה אפשרות לשים זה מאוד חשוב לי..

אם יש ב300-400 מארז כמו שאני מחפש אז אדרבה..

תגידו ראיתי בתמונות של אנשים ששמו את המארזים שלהם בפורום שהחוטים מסודרים יפה בתוך משו כזה שאני לא יודע מה הוא מה זה? ממש הרשים אותי..

פורסם

להלן האפשרויות לפי המחירים שלהם:

1. CM690 - עלות: כ450 ש"ח

2.GB I-SOLO - עלות: כ515 ש"ח

3.יוברצ'קרה - עלות: 581 ש"ח

פורסם

אם אהבת את האוברצ'קרה קח אותו..

פורסם
  • מחבר

הוא נחמד מאוד אבל עכשיו גיליתי שאין לו מדי טמפרטורה וכאלו ואני רוצה שיהיה זה חשוב..אז אני חושב שהוא ירד מהפרק

פורסם

בצ'קרה יש פילטרים מובנים. הלינק שהבאת מראה אובר צ'קרה רגיל - הפילטרים בתמונה באים איתו.

פורסם
  • מחבר

אני יודע אחי אני שאלתי אם אניי כול לעשות משהוא כזה בכול מארז ולא ענו לי...והצ'קרה היה אופציה רצינית אבל בגלל שאין לו מדי טמפרטורה אז אני חושב שהוא ירד מהפרק..

פורסם

למה אתה צריך מדי טמפרטורה? את אלה אתה יכול בכל אופן להוסיף בדמות כונן 5.25" עם צג LCD וחיישנים.

פורסם

המד טמפ' זה שטויות. הוא יכול להראות את הטמפ' של המעבד בדיוק של 10 מעלות בערך וזה עלוב ולא רלוונטי בכלל,אני אומר את זה מניסיון עם המארז שלי.

זה גימיק ולא יותר,הטמפ' בתוך המארז לא צריכה לעניין אותך הרבה,ככה שלדעתי תוותר על זה כי חבל

פורסם
  • מחבר

איפה קונים כונן כזה? מה המחיר שלו?

ומה זה בדיוק?

פורסם

איפה קונים? בחנות מן הסתם..

מחיר אני מניח בסביבות 100 ש"ח אבל כמו שאמרתי זה מאוד מאוד מאוד מיותר

פורסם
  • מחבר

חח איזה חכם אתה...התכוונתי באיזה חנות אפשר להשיג כזה...ולמה מיותר שמע צריך לדעת איך המחשב מתחמם...

ואי אפשר בשום מארז לעשות כאלו פילטרים? אם כן אניי יקנה מארז פשוט יותר בכול זאת הצא'קרה יקר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים