עבור לתוכן

ספק כוח שנשרף 3 פעמים בפחות משנה !

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא אין לי מאורר אחד אפילו יש לי בצד אבל עם חיבור קטן של 2 ואין לי חיבור של 2 רק של 3 , בנוסף לכל העניין הספק השני נקנה ברשת BUG של המחשבים ! לא סתם חנות והספק האחרון החזיק די הרבה זמן קניתי מחנות מחשבים קרוב למקום מגורי , אני רוצה להגיד שלא כולם סתם יחשבו אבל כל ספק עלה לי יותר מ- 200 שקל ולא ראיתי חנות שמוכרת ב- 70-100 כמו שאחד מפה אמר .. , מישהו יודע למה זה קורה ? גם המאורר של המעבד מסתובב על 3850 ועושה קצת רעש למרות שהמעבד 2530 , אם מישהו מכיר את התופעה בבקשה שיגיד , אולי זה הכרטיס טלויזיה שמקצר או כרטיס הרשת ?

• תגובות 33
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה לי PRO-G הם מקצועיים בלקחת כסף מאנשים שקונים את הספקים שלהם .

למה לא תקנה ספק טוב וזהו ?

פורסם
  • מחבר

נמאס לי לקנות ספקים רציתי להתייעץ לראות אולי אתם יודעים משהו על זה אבל אני רואה שלא רק נחשולי מתח או דברים כאלו אני מעדיף לצבוע בכחול ולזרוק לים למרות שאני אוהב את המחשב הזה ..

פורסם

יש הרבה סיבות מדוע אלמנט יפסיק לפעול --- העניין הוא לצמצם את ההסתברות שזה יקרה ( במקרה הזה - ספק אכותי )

פורסם

תקנה מארז +ספק איכותי?אני מאמין שלא היה לך בעיות יותר.

פורסם

^^^ :xyxthumbs: מסכים בעיקר לגבי הספק - ( המארז חשוב מאוד אך לא לגבי הזרם שזה הנושא )

פורסם

אחרי שקניתי מייצב מתח הבנתי , כל פעם שמפעילים אצלי כלי עבודה בבית כמו מקדחה וכו...

כל פעם שהשכנים שלי כן שכנים מפעילים מזגן .. המייצב מתח שלי מתריע ועובד...

וגם בגלל המון קפיצות מתח באיזור שלי...

קניתי מייצב מתח כי נמאס לי לספוג נזק מצטבר בעיקר בדיסקים קשיחים... וכמובן שזה עוזר לשאר רכיבים

וגם עברתי לספק לא ג'נרי

פורסם

בגלל בעיות יציבות החשמל באיזור שלך תבדוק אופציה לתבוע את חברת החשמל על כל הנזק הכספי שנגרם לך בעקבות שריפות הספקים.

פורסם

^^^ אפשרי אבל א. חברת חשמל מגינה על עצמה בטענה של כוח עליון וכו' . ב. הם בעיקרון לא רוצים לשלם וצריך ממש להכריח אותם ממש להכריח אותם .

פורסם

בעזרת עו"ד טוב אפשר לעשות הכל, זה רק שיקולי כדאיות וחברת החשמל מפחידה את האנשים אבל היא אשמה ולכן היא אמורה לשאת בתוצאות, אם כולם יפחדו לתבוע אותם אז מה יקרה? המונופול הבזבזני והלא יעיל ימשיך במעשיו והלקוח הקטן ימשיך לסבול בשקט!

לא מתאים בכלל.

פורסם

לצערנו זה בדיוק מה שקורה - מונופול ואזרח שנידרש לשאת בתוצאות - דמוקרטיה - חופש - - > יש את החופש לרכוש ספק נוסף .

פורסם

פותח התרד למה שלא תקנה ספק איכותי של ENERMAX או CORSAIR VX + אל פסק(1000 שקל בערך שניהם),

ככה זה יפתור לך את כל הבעיות ויהיה לך ראש שקט גם אם יהיה תנודות או נפילות מתח (האל פסק יגן ).

לי אישית יש ספק כוח Enermax 500w Liberty + אל פסק של ADVICE partner prpc 750

והיה לי לא מעט פעמים נחשולי מתח + הפסקות חשמל והאל פסק עמד בהכל כמו שצריך - רכישה חשובה מאוד להגנת המחשב.

פורסם

חופש - - > יש את החופש לרכוש ספק נוסף .

מה אתה מערבב, מה הקשור חופש - כל חופש, לחופש לקנות ספק = החופש להרשות לעצמי להידפק שוב ושוב ע"י חברת חשמל ולהוציא עוד כסף בגלל פאשלות שלהם.

הרבה שטויות.

פורסם

פותח הת'רד:

אם אתה יודע את הפתרון לבד,למה את שואל פה שאלות.?

אמרו לך שמדובר בספק לא איכותי וכנראה ג'נרי. קנית בBUG? יופי זה לא אומר שמה שקנית איכותי.

אתה רוצה פתרון? תקנה ספק איכותי ואלפסק ואם משהו קורה אז במקיסומם נשרף פיוז באלפסק ולא נשרף הספק.

פורסם

בעזרת עו"ד טוב אפשר לעשות הכל, זה רק שיקולי כדאיות וחברת החשמל מפחידה את האנשים אבל היא אשמה ולכן היא אמורה לשאת בתוצאות, אם כולם יפחדו לתבוע אותם אז מה יקרה? המונופול הבזבזני והלא יעיל ימשיך במעשיו והלקוח הקטן ימשיך לסבול בשקט!

לא מתאים בכלל.

אני מערבב :lol:

מצטער על שהתחלתי לערבב בן זה שאתה צריך לקנות ספק איכותי שממליצים לך עליו לבין תביעות הזויות בבית משפט נגד מונופול כחברת חשמל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים