פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים היום 16.11.07 נשרף ספק הכוח בפעם השלישית ללא תופעות לוואי מראש .בתוך פחות משנה נשרפו אצלי שלושה ספקי כוח ואני לא יודע את הבעיה , אולי אתם יודעים משהו על זה . ואני עובד עם ספקי כוח חזקים ה-2 האחרונים היו 500 וואט כל אחד , הראשון המקורי היה 300.המחשב שלי לא הכי חדש , לוח אם - p4v845 של אסוס , מעבד פנטיום ארבע 2.53 של אינטל . , יש לי 160 גיגה ב-2 הארד דיסקים , כרטיס מסך FX5200 , זיכרון 512 אבל אני לא בטוח כי אחד 2100 ואחד 2700 נראה לי בדגמים (DDR רגיל) , בנוסף צורב די וי די של LG , ואם לפרט ממש כרטיס טלויזיה , כרטיס רשת , וזהו .. , בואו תעזרו לי בבקשה אני מיואש רצח ..
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים כנראה שיש נחשולי מתח שהספק רגיש אליהם באזור המגורים שלך,או משהו עם רשת החשמל..סה"כ יש לך מחשב רגיל ולא נראה לי שזה מעומס או משהו כזה.-תקנה ספק ממותג ולא סתם ספק ג'נרי.-תשתמש במגן ברקים (הזה של GPT נגד נחשולי מתח וכאלה...), או באל-פסק שיספוג את בעיות המתח.פבל.
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים בספק ג'נרי ההספקים שכתובים עליו הם לשמח את העין בלבד, הקשר בינן המספרים האלה לנתונים האמיתיים הוא מקרי בהחלט.תשקיע קצת יותר ותקנה ספק נורמלי לא ג'נרי.
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים מחבר זה לא יכול להיות בגלל הזכרון שהוא לא תואם ? אחד 2100 אחד 2700 , בנוסף אין קירור בכלל למחשב ויש לי עוד מחשב בבית שיש לו ספק 300 ואין לו בעיה בכלל כבר 7 שנים מעבד 2.6 , תודה על העזרה
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים הזכרון לא קשור לעניין. אם הם שונים במהירותם,המהיר יתאים את עצמו לאיטי יותר.הבעיה נובעת מאיכות הספק שנשרף...יש גם אחריות על ספקים אבל נראה לי שלא על ג'נריים.פבל.
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים ספק על הפנים ומערכת חשמל על הפנים - ועל כל מקרה תבדוק אם הספק היה מחובר לאותו שקע חשמלי ואם השקע החשמלי תקין או לא - האם מכשירים אחרים נפגעו ? - או שזה רק הספק ? - אם עוד מכשירים נפגעיפ בבית - נחשולי מתח , אם רק הספק - לבדוק את השקע אליו הוא היה מחובר - אם השקע תקין - יכול להיות שהחיבור אליו לא תקין ואם החיבורים תקינים ------------- ספק על הפנים .
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים בשלושה בתים שונים נשרפו 3 ספקים הגיוני ?כן הגיוני, אם הספקים שלך הם ג'נריים אז כן. אתה יכול לקנות ספק של 300W של HEC ייעלה משהו כמו 200 אבל תוכל להיות עם ראש שקט. אתה לא צריך יותר מזה למחשב שלך.
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים ממליץ לקנות גם מייצב מתח בהום סנטר, זה כמו מפצל חשמל רק ששומר על מתח אחיד ודיי מנוע תנודות פתאומיות
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים מחבר ברצוני לציין שאין נפילות מתח ולא צריך מייצב הבית גם אם נדליק 2 מזגנים לא יקפוץ החשמל .. , וב-3 בתים זה לא הגיוני בכלל
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים זה לא יכול להיות בגלל הזכרון שהוא לא תואם ? אחד 2100 אחד 2700 , בנוסף אין קירור בכלל למחשב ויש לי עוד מחשב בבית שיש לו ספק 300 ואין לו בעיה בכלל כבר 7 שנים מעבד 2.6 , תודה על העזרהמה זאת אומרת "אין קירור"?אפילו לא מאוורר אחד?
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים ברצוני לציין שאין נפילות מתח ולא צריך מייצב הבית גם אם נדליק 2 מזגנים לא יקפוץ החשמל .. , וב-3 בתים זה לא הגיוני בכלללא קשור לנפילות, דיברתי על תנודות מתח, מכשירי חשמל עדינים כמו מחשב מאוד רגישים לתנודות מתחים..
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים אמרת האחרון היה של PRO-G ??-איזה צירוף...בדיוק היום בבוקר קפץ לי הפקק בבית והלך ספק כזה בדיוק...כתוב עליו "PRO-G" בצבע אדום...גם כתוב שהוא 500 וואט ואני בטוח שהוא לא.עכשיו גם אני צריך ספק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.