עבור לתוכן

משדרג מארז למחשב קיים. תקציב לא מוגבל.

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב שהרכבתי בעזרת צוות המומחים באתר הזה לפני שנתיים (אוקטובר 2005) וכעת אני רוצה לשדרג אותו משתי סיבות חשובות.

אחת- המארז מכוער, עם מאווררים קטנים וחלשים והוא קצת צפוף מדי לטעמי.

שתיים- סוף השנה מתקרב ואני צריך הוצאות מוכרות. לכן התקציב לא מוגבל לשום דבר פרט להגיון.

לוח האם שלי הוא Gigabyte GA 8i945p-pro ויש לי כרטיס מסך Gigabyte pcx6600. מחשב ישן, אין מה לעשות.

ספק הכח של אנרמקס eg365p 350W.

יש לי שלושה קשיחים בפנים (שני SATA ואחד רגיל) וצורב DVD אחד.

חוץ מזה כמעט כל הPCI שלי תפוסים עם כרטיסים כמו מודם, כ. מסך נוסף, כ. קול וסלוט שתפוס ליציאות לוח האם.

בגלל שאני לא רוצה לקנות מחשב חדש, אלא לשפר את המצב הקוסמטי של הישן אני צריך מארז שיתאים ללוח האם מבחינת המקום והחורים מאחורנית.

יהיה נחמד אם יהיו חיבורי UBB וFW מקדימה, כי אני מרבה להשתמש בהם, אני תוהה האם בשביל לחווט אותם אני צריך להשאיר את המחשב בחנות שבה אקנה את המארז או שמדובר בחיבורים פשוטים. (אני לא אהבל, אני יכול להרכיב הכל לבד, רק מבחינת אלקטרוניקה אני לא בטוח).

בנוסף - המלצות לקירור יתקבלו בברכה, חשבתי על משהו שלא מבוסס מאווררים כי הדירה שלי צוברת אבק מאוד מהר. המחשב מיועד בתיאוריה לעריכת וידאו ובפועל לאינטרנט, סרטים ומוסיקה והוא פועל המון שעות ביום.

אתם אנשים על הכיפאק. :xyxthumbs:

פורסם

Thermaltake Eureka עולה כ-850 ש"ח ואני מקווה שעוד ניתן למצוא אותו..

אם אתה רוצה משהו יותר זול יש CM 690 הנהדר שעולה כ-450 ש"ח

אין מארז שלא מבוסס על מאוררים בכל אופן..

ז"א יש,אבל במחיר של 5-6K ועם הגבלות רבות לגבי אילו לוחות ואיזה כ.מסך אפשר לשים נראה לי שזה עדיין נחשב כאילו "אין מארז ללא מאוררים"

פורסם
  • מחבר

יהיה נחמד אם יהיו חיבורי UBB וFW מקדימה, כי אני מרבה להשתמש בהם, אני תוהה האם בשביל לחווט אותם אני צריך להשאיר את המחשב בחנות שבה אקנה את המארז או שמדובר בחיבורים פשוטים. (אני לא אהבל, אני יכול להרכיב הכל לבד, רק מבחינת אלקטרוניקה אני לא בטוח).

ה690 נראה נוח במיוחד, אבל משום מה נדיר במחוזותינו. הטרמלטייק יותר זמין.

אבל מה לגבי החיווט של החיבורים הקדמיים?

שאשאיר את המחשב בחנות ואתרום עוד כמה לירות לחיווט העניינים או שאני יכול לעשות את זה לבד?

פורסם

לא המצלצתי לך על טרמלטייק המלצתי לך על מארז ספציפי - Eureka

בכל אופן מ"ז חיווט? שיחברו לך את הספק לכל החלקים? זה ממש ממש שטויות,אבל אם החנות מוכנה לעשות לך את זה בחינם אז לך על זה

פורסם
  • מחבר

לא את הספק - את החיבורים של הUSB והFW ללוח אם. האם זה קל כמו שזה אמור להיות?

פורסם

יש לזלמן שתי מארזים מיוחדים שבנויים כמו צלע קירור גדולה

ולא עולים 5-6 אלף

נדמה לי באזור אלפיים ומשהו

מארזים מיוחדים מאוד

נראים טוב

לדעתי

שווה בדיקה

פורסם
  • מחבר

טוב יש לי שתי בעיות

1. הטרמלטייק Eureka - החיבורים שלו מצד ימין- אני יושב משמאל למחשב.

2. את ה690 אפשר למצוא (בזאפ) רק בשתי חנויות וכפי הנראה חיבורים קדמיים יש רק לדגם היפאני ולא מה שהם מפרסמים.

רעיון למארז אחר? מה רע בSVIKING שלך, אגב?

פורסם

בשלי? אם הוא היה עולה בסביבות המחיר של Compucase אז שום דבר לא רע בו..אבל הוא לא,ממש לא..

פורסם
  • מחבר

בבוטום ליין - הלוח אם שלי יתאים לכל מארז? פשוט לחפור בהמלצות ישנות שלכם? או שיש גודל מסויים שאני מוגבל אליו?

פורסם

יש לך לוח אם רגיל עד כמה שידוע לי ולכן כל מארז שהוא מתאים ללוחות ATX רגילים יתאים לך..

שזה 99% מהמארזים שנראים "רגיל" אם אפשר לקרוא לזה ככה,והכוונה היא שיש מארזים שוכבים שנקראים HTPC שהלוח שלך לא יתאים

פורסם
  • מחבר

אז ככה- אני צריך מארז שיהיה מוגן מפני אבק ושיהיו לו חיבורים קדמיים לUSB וחבורתו. או מקדימה, או מלמעלה או משמאל, אבל לא מימין.

אני רוצה שיהיו לו פילטרים לאבק וזרימת אויר מהצד.

פסלתי עד כה את המארזים המצויינים האלה:

Gigabyte 3d Aurora - החיבורים הקדמיים מימין.

Thermaltake Eureka - הדלת שלו נפתחת שמאלה והחיבורים מימין.

CM 690 - לא ברור אם החיבורים הקדמיים קיימים בגירסה שמוכרים בארץ (לפי היצרן זה רק בגירסה היפאנית)

עדיין מתלבט לגבי הUber Chakra או הGB I-SOLO. לא ברור לי איך הם מאווררים.

מבקש עוד הצעות למארזים, המחיר לא רלוונטי כל עוד המארז תואם לצרכים.

פורסם

ISOLO וגם אובר צ'קרה מעולים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים