פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים מישהו יכול לאתר ? השפה היא JAVA...תודה ! ;D[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים 1)public static void main(String[] args)2)Scanner scan = new Scanner(System.in);
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים מחבר הממ"ן הוא שטויות אני רק צריך להבין קצת יותר את הבנאים... ברגע שתפסתי את העיקרון השאר ממש קצר וזורם
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים נגיד יש מחלקה Test אז אתה יכול להגדיר כמה בנאים , שכל אחד בעל אותו שם של המחלקה אבל השוני בניהם הוא הפרמטרים הפורמלים לדוגמאTest (int a,int b Test (String sttTest (String str,String to
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים מחבר נגיד יש מחלקה Test אז אתה יכול להגדיר כמה בנאים , שכל אחד בעל אותו שם של המחלקה אבל השוני בניהם הוא הפרמטרים הפורמלים לדוגמאTest (int a,int b Test (String sttTest (String str,String to את זה האמת אני יודע.. ואז אם הגדרת ולו אחד ספציפי "הרסת" את בנאי ה- default...אבל כאשר אומרים לך בנאי העתקה יענו מצביע למצביע פה אני מתחיל להתבלבל...
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים נגיד המחלקה Test class Test { int x,a;Test(Test copy){this.x= copy.xthis.a=copy.a..............}}
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים מחבר נגיד המחלקה Test class Test { int x,a;Test(Test copy){this.x= copy.xthis.a=copy.a..............}}ומה אומרת הפקודה this ?
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים של המחלקה.אתה עושה את זה על משתנים של המחלקה. נהוג לרשום זאת גם אם אין כפילות של שמות.
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים נגיד יצרת אובייקט ממחלקה Testנקרא לו dudu האיקס שלו שווה 5 ה a שלו שווה 9 אז עכשיו אתה רוצה לצור אובייקט חדש בעל אותם ערכי כמו דודו Test udi=new Test(duduקראנו כך לבנאי ההעתקה class Test { int x,a;Test(Test copy){this.x= copy.xthis.a=copy.a..............}} ה this יהיה udi וה copy יהיה dudu
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.