פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים שלום חברה מה שלומכם היה לי מחשב ישן , PIII 1000MHZ לוח אם של ASUS TUV4X עם מארז ישן וחלוד מאוד, אז החלטתי לקנות מארז חדש ויפה. כאשר סיימתי לחבר את הכול למארז החדש הוא לא עובד יותר בכול אופן כאשר אני מדליק את המחשב המאורירים מתחילים לפעול, אבל מצד שני אין חשמל לCD בשביל להיפתח כונן קשיח נידלק אבל לא עושה רעש של כתיבה או קריאה. וכמובן המסך לא נדלק. חברה הצילו מה הבעיה? נ.ב פתחתי את הספק בשביל לנקות קצת אבק, אבל חיברתי הכול כמו שהיה.
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים יכול להיות שחיברתה את הכבל IDE הפוך לכוננים או ללוח אם,נתק את הכבלי IDE ותראה אם עולה כדי לבדוק אם זה המצב ,תבדוק אם חיברתה את החיבור 4 פינים ללוח אם (אני לא בטוח אם הוא בכלל קיים בלוחות של פנטיום3 אבל אם כן כדאי שתחבר אותו,הנה תמונה)
פורסם 2007 בנובמבר 1917 שנים מחבר תודה על הרעיון, אבל הבעיה לא הייתה לא בכבלי ה-IDE ולא בכבלי החשמלכאשר חיברתי את לוח האם למארז, לא חיברתי את האינסרטים (בורג שמאפשר חיבור בורג נוסף בראש לו) למארז ורק לאחר מכןהייתי צריך להבריג את לוח האם בעזרת הברגים לאינסרטים, אחרת מה שנוצר זה שהבליטות של לוח האם (רגלים של הגוקים)נוגעות במארז וזה מקצר את המערכתבקיצור יש לי מזל שהלוח אם לא הלך לגמרי!והמסכנה חברו נכון את לוח האם למארז 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.