פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים שלום שלוםרכשתי צורב של ASUS עם חיבור SATA וכשבאתי להחליף את הכונן שיש לי עכשיו גיליתי שהחיבורים שונים..תמונה מצורפת.. מספר 1ולי יש את החיבורים:תמונה מספר 2מה עושים? האם יש מתאם? צריך להחליף את הצורב?תודה רבה[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים אז רגע, קנית צורב SATA ובמחשב שלך יש חיבור IDE?אם כך, או אם ההפך, שניהם לא בעייה, ניתן לרכוש מתאם לכך:http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=IDE_TO_SATA&Cat2Cat1ID=5392&Cat2ID=7901&aff=Zap〈=HE
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים חבל להשקיע במתאם.אם אפשר להחליף את הצורב, זה הכי כדאי. (אני מוכן להחליף איתך)אין ללוח שלך חיבור SATA בכלל?
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים מחבר תודה אחי על המתאם - אבל באמת שחבל לי להוציא עוד כסף אני אנסה לבקש החלפה בחנות.... איך נראית הכניסה הזאת??? אני לא מכיר.. יש לי את הלוח הבא: תמונה של הלוח שלי - אני אשמח אם תגיד לי איפה זה נמצא - אם בכלל...... תודה!
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים עדיף לך לחזור לחנות, לומר שהכונן לא מתאים לך למחשב ולבקש שיחליפו לך אותו...אין לך מה להחליף כונן חדש כנגד למשהו משומש שתקבל כאן...
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים מחבר fתודה רבה עזרתם לי מאוד אני אחליף את זה...אבל מה לבקש בדיוק?? מה שם החיבור השני??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.