פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים שלום לכולם, היה ברשותי הלוח הנ"ל, והוא נדפק. העניין הוא, שאני אצתרך מישהו שיהיה מוכן, שאחבר אל הלוח שלו את הHD שלי, כדי שאוכל להעלות את מע' ההפעלה, ולמחוק שם מס' דברים, וכך לאפשר הפעלה של הווינדוזעל כל לוח אחר.. אני גר בירושלים, אך אוכל גם להגיע לאיזור המרכז..יצירת קשר:0522866280perrynir@gmail.com בתודה מראש,ניר פרי.
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים תעיף מבט כאן:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=148745.0חפש "ש: איך אפשר להחליף לוח אם מבלי להתקין מחדש Windows?"הרי אתה מתכוון להחליף את הלוח/מחשב במשהו אחר, לא?
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים מחבר תודה, אבל זה לא יכול לעזור לי, כל עוד אין לי אפשרות להעלות את הווינדוז...
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים האם הווינדוס לא עולה גם ב Safe Mode ? אם כן ניתן להסיר את הדריוורים ולעבוד לפי השיטה שמוסברת בקישור.לדעתי אתה גם לא חייב את אותו הלוח בדיוק אלה כל לוח מבוסס אותו צ'יפסט יתאים.איזה לוח קנית במקום ה A8N-E?
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים מחבר ניסיתי עם לוח של DFI, מאותו הצ'יפסט בדיוק, ושום דבר לא עזר. אפילו דרך אפשרויות הSAFE MODE..שום כלום!! :-\ברגע שהוונדוז היה מסיים לעלות, או שהייתי מקבל מסך כחול, או שפשוט הכל היה תקוע!!ניר.
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים לי יש לוח כזה אבל אני גר באילת וחוץ מיזה לוח כזה עולה כיום 400 שקל לך תיקנה זה לא כזה יקר
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים אתה לא חייב להסתבך ככה, כבר החלפת את הלוח לחדש, ומערכת ההפעלה קורסת, יש לכך פתרונות אחרים, אתה לא חייב לפרק את הדיסק יש תוכנות אחרות כמו ERD MANAGER למשל שמאתחלת את המחשב מתקליטור לסביבה דמוית חלונות שתאפשר לך גישה להארדיסק ולמחק משם קבצים ולבצע שינויים.
פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים מחבר התכוונת לחבילה של תוכנות שנקראת: ERD Commander? מכיוון שלא מצאתי שום ERD Manager...האם יש ברשותך את הנ"ל? האם תוכל לשלוח אותה אליי (נגיד דרך: YOUSENDIT?)תודה,ניר.
פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים התכוונת לחבילה של תוכנות שנקראת: ERD Commander? מכיוון שלא מצאתי שום ERD Manager...האם יש ברשותך את הנ"ל? האם תוכל לשלוח אותה אליי (נגיד דרך: YOUSENDIT?)WIN XP PE יתאים לך ?עם כן אני יכין לך עכשיו אימייג מהדיסק שלי ....תודה,ניר.
פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים מחבר סליחה, אבל מה זה ,XP PE?Pocket Edition?תודה רבה על הנכונות לעזור!!ניר.
פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים סליחה, אבל מה זה ,XP PE?Pocket Edition?תודה רבה על הנכונות לעזור!!ניר.מדובר על גירסתXP שעובדת כ LIVE CD
פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים מחבר אהה, מצויין אני אשמח!הנה האימייל שלי: perrynir@gmail.comהמון תודה!!ניר.
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים אהה, מצויין אני אשמח!הנה האימייל שלי: perrynir@gmail.comהמון תודה!!ניר.ניר זה קובץ של701 מגה ... :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.