עבור לתוכן

2 שאלות על מחשב שהזמנתי

Featured Replies

פורסם

בקשר לזכרונות..אז לקחתי 1024 של TWINMOSS והציעו לי להחליף בתוספת 30 שקל לOCZ. שווה לשנות את ההזמנה ? איזה חברה יותר איכותית?

ושאלה שנייה, לקחתי מארז+ ספק 300W והבנתי זה לא משהו..יש לי בבית אל פסק PRPC650 שאף פעם לא השתמשתי בו. זה "יפצה" על הספק שבה עם המארז? או שזה לא קשור

תודה!

פורסם

זה לא קשור.

בקשר לזכרונות , מה עם נתונים?

CL? MHz?

ולמה רק 1G? היום מקובל לקנות 2G בגלל המחירים המאוד נמוכים..

פורסם
  • מחבר

המחשב הוא לאינטרנט וקצת אופיס ככה שנראה לי יספיק 1024(עד עכשיו הספיק להם 128 RDRAM ועוד על XP:) )

הזיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5.

תודה

פורסם

גאון ואיך אני ישווה את זה ל OCZ..? :screwy::silly::smile1:

מה הנתונים של הOCZ..?

פורסם
  • מחבר
:hat: נראה לי שאותם נתונים. פשוט לא היה להם במלאי והוא אמר שTWINMOSS צריך להזמין
פורסם

אותם נתונים = אותם ביצועים, אין פה קסמים...

יצא חרוז.. :silly:

בכל מקרה, שתי החברות אמינות מוכרות וטובות..

אם אתה לא רוצה להמתין קח את הOCZ אם אתה רוצה לחסוך את ה 30 ש"ח האלה חכה וקח את הTwinMOS.

פורסם
  • מחבר

סבבה הבנתי אני אשאיר את ההזמנה כמו שהיא.

בקשר לUPS, מה המטרה שלו? הוא עוזר רק למקרה שיש הפסקות חשמל?

תודה

פורסם

אל-פסק אמור לייצב מתחים ולהגן מפני עליות וירידות מתח ברשת... (החשמל כמובן)

אם תשים לב - ברגע שמדליקים מזגן או תנור חשמלי חזק או כל מכשיר חשמלי בעל צריכה גבוהה האורות מתעממים לשניה ואז חוזרים למצב רגיל, זה מצב של ירידת מתח והאל-פסק שומר על המתח שנכנס לרכיב שאתה מחבר אליו את המתח בדיוק כמו שהוא אמור להיות. ללא ירידה כזאת..

וגם , במקרה של נפילת חשמל האל-פסק נותן לך מספיק זמן לכבות את המחשב כמו שצריך..

עריכה:

כמובן גם מפני מכות ברק ברשת החשמל, זה העליות מתח שדברתי עליהם..

פורסם

אל פסק נותן לך זמן לכבות את המחשב בצורה בטוחה אחרי הפסקת חשמל הוא לא מספק וואט לרכיבים במחשב ולא קשור...

בכל אופן ספק 300W זה מעט מאוד במיוחד שהוא בא עם המארז ג'נרי, ואלה אם כן המחשב חלש מאוד זה לא יחזיק תמערכת,

יש לך פורום ספקים ומארזים, תתיעץ בדחיפות לפני הקניה, ובלי שום קשר אם לא התיעצת בקשר למפרט כולו,אז תן תקציב בפורום מפרטי מחשב

וימליצו לך על הטוב ביותר לתקציב שלך, מומלץ בחום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים