עבור לתוכן

שדרוג מחשב פנטיום 4 - תקציב לכרטיס מסך או מחשב בעלות של 4000 שקלים

Featured Replies

פורסם

זהו, לאחר שלא הצלחתי להריץ את medal of honor airborne ו-bioshock ???, החלטתי שצריך לשדרג את כרטיס המסך שלי: רדיאון x600. סה"כ המחשב שלי די מיושן. יש לי פנטיום 4 עם מעבד 3 ג'יגה הרץ. זכרון של 512 מ"ב כפול 2.

האם כדי להריץ משחקים מהסוג החדש, עלי לרכוש כרטיס מסך או שמה זה מצריך שדרוג של חלקים נוספים במחשב? ואם זה מצריך רק קנית כרטיס מסך, האם לרכוש PCX - Radeon X1950 Pro 256MB - Sapphire, Gecube, Gigabyte שעולה 840 שקלים או להשקיע ברכישת PCX - GeForce 8800 GT 512MB 256bit שעולה 1450 שקלים.

אני מודע לכך שאני צריך בסופו של דבר לשדרג את המחשב. אבל אם יהיה נבון לרכוש כרטיס מסך כדי להחזיק מעמד עוד שנתיים גג עד לרכישת מחשב חדש - או שאין טעם. אשמח לקבל תשובות. המחשב שאני מתכנן מיועד רק למשחקים, אם כי אני לא גיימר כבד (אבל מעוניין בלהריץ משחקים מהסוג של ביושוק , קרייסיס וכו' - מה גם שזה יהיה הסטנדרט בעוד חצי שנה ).

פורסם

צריך עזרה? קודם קרא את חוקי הפורום ועדכן את הפוסט הראשון והכותרת בהתאם (בעזרת כפתור ה"עריכה").

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

ונסה להפריד קצת בין המשפטים כדי שהפוסט יהיה קריא יותר.

פורסם

המעבד שלך יהיה צוואר בקבוק רציני מאוד!

הלוח אם כבר חלש. ולא מחזיק DDR2..

ספק בטח ג'נרי להחליף כבר ספק..

תחסוך למחשב חדש ותחזור לפה

פורסם

לא חבר. זה לא נקרא לערוך כותרת.

כותרת חוקית תהיה: "שדרוג מפרט מבוסס P4 למשחקים, תקציב XYZ".

נסה שוב או שהפעם ינעל הנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים