פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים שלום,אתם יוכלים להציע לי משחיק יריות של מלחמת העולם השנייה בסגנון של COD2 ?תסדרו אותם לפי סדר העדיפויות, נגיד:1.COD2..23.תודה
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים Call of Duty 2Call of Duty 4: Modern Warfare Medal of Honor: Pacific AssaultMedal of Honor: AirborneDay of Defeat: Source-לא לפי סדר העדיפויות-
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים COD2AIRBOREהשתיים שאני הכי אוהב... האמת דיי קשה להחליט מי יותר טוב, אבל ניראה לי ש COD2 בקצת בגלל המולטי..
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים Call of Duty 2Call of Duty 4: Modern Warfare Medal of Honor: Pacific AssaultMedal of Honor: AirborneDay of Defeat: Source-לא לפי סדר העדיפויות-הוא ביקש מלחמת העולם השנייה. ולא Call of Duty 4: Modern Warfare שזה הווה
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים משחקיות טובה אתה יכול למצוא ב CALL OF DUTY 1גרפיקה ומשחקיות אבל משחק קצר זה MOH:AIRBORNECALL OF DUTY 2 לא אהבתי, אבל הוא מולטי כיף מאד לאלה שאוהביםאם אתה מחפש משחקיות טובה ועלילה וקצת פיקשן, WOLFENSTEIN : RETURN TO THE CASTLE OF WOLFENSTEIN היה אחד היפים!!
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים הוא ביקש מלחמת העולם השנייה. ולא Call of Duty 4: Modern Warfare שזה הווהצודק, טעות שלי... פשוט כל פעם שאומרים משחק על מלחמת העולם השנייה קופץ לי לראש Call of Duty (לא משנה איזה..)דרך אגב, על איזה מלמחמה מסופר ב Call of Duty4 י?? (אני לא משחק בו)
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים צודק, טעות שלי... פשוט כל פעם שאומרים משחק על מלחמת העולם השנייה קופץ לי לראש Call of Duty (לא משנה איזה..)דרך אגב, על איזה מלמחמה מסופר ב Call of Duty4 י?? (אני לא משחק בו)אז כדאי לך מאוד לשחק בו . זה משחק הכי פצצה שיש . יש כאן את הדין הראשי על המשחק http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=299932.0
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים DEATH TO SPIESHIDDEN & DANDEROUS 2 + SABRE SQUADRONSNIPER ELITE:BERLIN 1945BF1942 וההרחבות.BROTHERS IN ARMS:ROAD TO HILL 30BROTHERS IN ARMS:EARNED IN BLOODשכחתם את ההרחבה של COD 1, ה - UNITED OFFENSIVE.יש גם את HOUR OF VICTORY אבל גרסת ה - XB360 היתה גרועה ואני לא יודע עד כמה גרסת המחשב שופרה לעומתה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.