עבור לתוכן

קריאת דיסקים שרירותית

Featured Replies

פורסם

במחשב השולחני יש לי שני צורבי DVD של NEC, לפעמים הם קוראים בלי בעיה דיסקים של סדרות סרטים (מקוריים יש לציין) ולפעמים מחליטים שאין דיסק בכונן.

בהתחלה ניסיתי כמה מדיות לצריבה (גיביתי שטויות מבדרות בנוסח META CAFE עוד במחשב הקודם) חשבתי שהבעיה הייתה בדיסקים עצמם. אבל למרבה הפלא כשניסיתי לראות את הקבצים דרך המחשב הנייד לא הייתה שום בעיה.

אח"כ ניסיתי סדרות מאוסף ה-DVD שלי, אחת מהן נוגנה בלי בעיות בכל הדיסקים, והשנייה הייתה לא קיימת מבחינת הכוננים (במחשב הישן לא הייתה עם הסדרה הזו - הקרקס המעופף של מונטי פייתון - או עם כל סדרה אחרת בעיה כלשהי..

שוב, גם הפעם במחשב הנייד כל הסדרות פעלו בלי בעייה.

בשני המחשבים יש XP PRO

במחשב השולחני עם משחקים למשל אין שום בעיות.

יש הצעות או פיתרון? זה די מייאש שחלק מהסדרות דורשות ממני להפעיל ת'מחשב הנייד רק בשביל צפייה מהירה... \=

תודה מראש.

פורסם

יש לי שני צורבי DVD של NEC,

אני לא מבין איך עדיין לא עשו תביעה יצוגית נגד החברה הזו. לפוצח התרד - אתה יכול לנסות לעדכן קושחה אבל רוב הסיכויים שהכוננים

שלך נופחים את נשמתם. תעשה חיפוש בפורום למילים "NEC" ו"בעיה" ותבין.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין איך עדיין לא עשו תביעה יצוגית נגד החברה הזו. לפוצח התרד - אתה יכול לנסות לעדכן קושחה אבל רוב הסיכויים שהכוננים

שלך נופחים את נשמתם. תעשה חיפוש בפורום למילים "NEC" ו"בעיה" ותבין.

תודה. הרצתי ומצאתי תוך שניות הרבה חבר'ה עם בעיות דומות, זהות או גרועות יותר. אני כנראה אחליף לחברה אחרת במהירות האפשרית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים