פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים יודע שהמשחק קצת ישן...מלפני שנתיים /שלוש..אבל בכל זאת :אני לדעתי באחד המסכים האחרונים > שניקרא CHACKPOINT פיצצתי ספינהפיתאום מגיע מסוקיש לי משגר טילים > פוגע בו פעם או פעמיים והוא מסרב להתפוצץמה אני מפספס כאן ? למה כזה קשה להוריד את המסוק הזה ?THX
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים אתה צריך לפגוע בו עם המשגר טילים איזה 7-8 פעם נדמה לי.זה שלב די מתסכל כי אתה לא מצליח לפגוע בו מספיק טילים ואז הספינה שוקעת והוא הורג אותך.לי לקח די הרבה פעמים עד שהצלחתי.
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים אתה צריך לירות עליו איזה מיליון טיליםמצאת החמה עד צאת הנשמה...כל פעם תיקח קאוור כדי שהוא לא יהרוג אותך
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים תקפוץ מהספינה, צריך להיות אי קטן עם 2 עצי פאלמה מחוברים כאלהתסתר מאחורי זה הטילים לא יפגעו בך ותפציץ בו...
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים תוריד ג'יפ לחוף, אחרי שהספינה מתפוצצת תשחה אל האי בו הוא נמצא תוך שניות אתה מוריד אותו עם המשגר טילים שעל הג'יפ
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים לא צריך לרדת מהספינה בכלל,תשאר בתוך החדר שיש בו את המשגר טילים ומשם תפציץ אותו ותיקח קאוור אחרי כל טילככה איזה כמה פעמים והוא נופל...אני ממליץ לך לסמן אותו עם המשקפ שהוא עדיין רחוק ממך וככה תדע איפה הוא שאתה בתוך החדר עם המשגר טילים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.