פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים ככה כמו שרשום מאתמול בלילה יש לי את התקלה הזאת אני מקבל את זה בפוסט של הביוס בהפעלת המחשבמה אני צריך לעשות בבקשה עזרה
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים מחבר איפה בדיוק אני משנה את זה כי לא מצאתי אבל כאשר הסתכלתי ב- power -> hardware monitor -> VCORE voltage 1.064vבאדום כמובן[br]פורסם בתאריך: 15.11.2007 בשעה 14:58:38מצאתי את זה והמתח שלו על AUTO רק שאני אף פעם לא עשיתי למחשב OC וגם לא שיניתי אף מתח במחשב פשוט בשביל הכנס לזה הייתי צריך כביכול להפעיל AI OC לידני ושם הכל על AUTO אז שובב בבקשה עזרה ואם איזה חלק לא תקין (לוח אם/ מעבד) אז אין שום בעיה להחליף אותוכמו כן האם עידכון לביוס יכול לעזור? כי ראיתי באתר לפני כמה זמן שאסוס המליצה על עדכון לביוס אך אני לא עשיתי זאת
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים תשחזר הגדרות ברירת מחדל, אם לא עוזר אתה יכול לנסות לעדכן את הביוס (רק בזהירות).זה יכול מאוד להיות גם בעיה עם הספק כוח.
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים מחבר טוב אני אנסה לשחזר הגדרות ברירת מחדל הודיע בהמשךתודה[br]פורסם בתאריך: 15.11.2007 בשעה 20:18:15טוב זה עזר הסתדרה הבעיהאבל אחר כך גיליתי בעיה אחרת שקשורה למערכת קירור מים שלי (פשוט לא עובדת)תודה רבה על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.