פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים שלוןם למומחים ולחובבים המכובדים.אני עובד בעיקר עם אקסל, ולכן נדלקתי על מחשב LGR405, שיש לו מקלדת מלאה כולל keyPad למספרים (כמו מקלדת מחשב רגילה).כמה נשמות טובות אמרו לי שלא כדאי LG, וללכת רק על lenovo R61 ודומיו.מה ההבדלים העיקריים? האם יש כאן מישהו שעבד עם LG נייד?
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים ניידים של LG= צרה.צרה מעוצבת היטב- אבל צרה.בשביל להוסיף זיכרון צריך לפרק את המקלדתהם לא עובדים כמעט עם שום סוג של זכרוןהמקלדת לא בדיוק נוחהאבל לא הייתי מגזים עם R61........ אני בספק שאתה צריך נייד עסקי.
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים בשביל להוסיף זיכרון צריך לפרק את המקלדתהם לא עובדים כמעט עם שום סוג של זכרוןזה שטיות . ברוב הניידים כאשר יש 2 סלוטים בשביל להוסיף זיכרון צריך לפרק את המקלדת . גם ב-INSPIRON 1520 שלי של DELL
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים angelus,אני לא יודע איזה ניידים בדקת שפירקת את המקלדת שם.אבל בHP פביליון יש תאים נפרדים בתחתית המחשב שנפתחים עם 2 ברגים לשליפת הHD וזכרון.
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים בHP פביליון יש תאים נפרדים בתחתית המחשב שנפתחים עם 2 ברגים לשליפת הHD וזכרוןאצלך 2 תאים למתה ? כי ב-DELL INSPIRON תא אחד בתחתית המחשב והשני מתחת למקלדת
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים לי יש את ה6515,אבל כל סדרת DV6000 זהה בעניין זה.יש תא אחד לHD ותא אחד לזכרון,פותחים 2 ברגים,שולפים ומחליפים.וזהו.באינספירון,איזה תא יש בתחתית?
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים לי יש תא אחד לHD ותא אחד לזכרון לסטיק אחד עד 2 GB בתחתית המחשב ועוד תא אחד לזכרון עד 2GB מתחת למקלדת
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים לי יש תא אחד לHD ותא אחד לזכרון לסטיק אחד עד 2 GB בתחתית המחשב ועוד תא אחד לזכרון עד 2GB מתחת למקלדת חצי נחמה.לפחות לא הכל נמצא מתחת למקלדת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.