פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים יש לי צורב H62N של LG התקנתי VISTA והוא לא מצליח לזהות אותו... אם יש למישהו פתרון או מיקום שממנו אפשר להוריד דריבר זה יהיה מעולהתודה רבה
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים מה השגיאה שרשומה בחלון המאפיינים של הצורב?בתכלס אין שום צורך בדרייבר יעודי לצורב\סידירום, הדרייבר הסטנדרטי של הוינדוס מספיק טוב להכל. אם אתה ממש מתעקש להצמיד לו דרייבר יעודי, תבדוק אולי יש באתר LGE.COM.מועבר לפורום אמצעי איחסון
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים גם לי הייתה בעיה כזאת!בהתחלה ניסיתי להחליף את הכבל של הצורב (היה לי רזרבי) זה עבד, אבל אחרי כמה זמן זה שוב הופיע.כמו שאמרו כבר, תיכנס לאתר של LG ןתוריד תוכנה שמורידה קושחה חצורב. צריכה להיות קושחה שמותאמת לויסטה.....בהצלחהמאז שעידכנתי את הקושחה האחרונה הכל עובד חלק בלי בעיותבהצלחה
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים מחבר ניסיתי אבל לא מצאתי באתר שלהם דריבר שמתאים לדגם של הצורב להזכירכם H62N מישהו יכול לתת לי כיוון מאיפה אפשר להשיג אותו או שאולי יש דריבר של צורב מדגם אחר שמתאים?
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים אין שום דרייבר מיוחד ,הדרייבר האניברסלי של הוינדוס מספיק טובתסיר את הupper/lower filters ,קרא פהhttp://support.microsoft.com/kb/929461
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.