עבור לתוכן

||עזרה|| בחירת רמקולים למחשב

Featured Replies

פורסם

אני מחפש רמקולים 5.1 ואני מתלבט בין

CREATIVE INSPIRE T5900

CREATIVE INSPIRE T6100

מה לדעתכם עדיף ? הבנתי שהשליטה בעוצמת הקול ב 6100 היא דרך רמקול ולא דרך שלט נפרד.

היעד של הרמקולים זה למוזיקה, משחקים וסרטים.

תודה לעונים !!!

אולי תוכלו לענות לי גם פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302392.msg2648689#msg2648689

פורסם

T5900. בדיוק בגלל השלט. ב-T6100 השליטה על הבאס היא מאחורי הסאב וזה ממש לא נוח. השלט של ה-T5900 גם נותן לך יציאת אוזניות וכניסה נוספת לחיבור נגנים חיצוניים לרמקולים.

פורסם

^^^ :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

T5900. בדיוק בגלל השלט. ב-T6100 השליטה על הבאס היא מאחורי הסאב וזה ממש לא נוח. השלט של ה-T5900 גם נותן לך יציאת אוזניות וכניסה נוספת לחיבור נגנים חיצוניים לרמקולים.

תודה !!

יש לכם מושג איפה אפשר למצוא את הרמקולים האלה בארץ ? אין אותם בזאפ

פורסם

לא מצאתי אותם בחנויות מחשב שחיפשתי - מצאתי בסקאי פי סי רק את הדגם 7.1 - תראה אם מתאים .

זאפ מפרסמים / משווים מחירים בין חנויות מסוימות בלבד .

אתה יכול לנסות ב- מחסני חשמל ובביג בוקס ו/ או ברשתות דומות אבל תמיד אתה יכול להזמין - הייתי ממליץ לך להיות זהיר ממי אתה מזמין כי אתה יכול להישאר עם הרבה טירטורים ובלי הרמקולים והכסף לפחות זמנית . הזמן ממקומות מומלצים בלבד ושאתה סומך עליהם מידיעה ולא בגלל המחיר הזול/חיוך של המוכרת וכו'.

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי אותם בחנויות מחשב שחיפשתי - מצאתי בסקאי פי סי רק את הדגם 7.1 - תראה אם מתאים .

זאפ מפרסמים / משווים מחירים בין חנויות מסוימות בלבד .

אתה יכול לנסות ב- מחסני חשמל ובביג בוקס ו/ או ברשתות דומות אבל תמיד אתה יכול להזמין - הייתי ממליץ לך להיות זהיר ממי אתה מזמין כי אתה יכול להישאר עם הרבה טירטורים ובלי הרמקולים והכסף לפחות זמנית . הזמן ממקומות מומלצים בלבד ושאתה סומך עליהם מידיעה ולא בגלל המחיר הזול/חיוך של המוכרת וכו'.

שוב תודה :)

פורסם

אחי לי יש את ה- Logitech x-540

שזהו סט 5.1 שלדעתי נשמע יותר טוב מהדגמים ששאלת עליהם (בדקתי).

הם באינטרנט גם מקבלים את הביקורות הכי טובות בצורה גורפת לעומת ה-CREATIVE.

לך תשמע אתה לא תתאכזב.

אם בא לך תשאל שאלות עליהם אני יענה. תתחדש.

פורסם
  • מחבר

אחי לי יש את ה- Logitech x-540

שזהו סט 5.1 שלדעתי נשמע יותר טוב מהדגמים ששאלת עליהם (בדקתי).

הם באינטרנט גם מקבלים את הביקורות הכי טובות בצורה גורפת לעומת ה-CREATIVE.

לך תשמע אתה לא תתאכזב.

אם בא לך תשאל שאלות עליהם אני יענה. תתחדש.

כמה עלה לך ? איפה קנית ?

אומרים שהאיכות סאונד של קריאטיב יותר טובה..

החיבורים מאחורי הרמקול ניתנים להסרה ? כמו פה http://images.amazon.com/images/G/01/electronics/detail-page/g500-3-080706.jpg (אדום שחור)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים