עבור לתוכן

מקינטוש לעומת ה PC

Featured Replies

פורסם

בשביל מה צריך מקינטוש בכלל, מה היתרונות שלו ומה החסרונות...?

תודה...

פורסם

תשלח אימייל עם השאלה לברט לרסן מ TechTV, הוא יענה לך בשמחה ובעליזות יתרה. :lol:

brett@techtv.com

פורסם
  • מחבר

אני יודע מאיפה ברט לרסן אבל אני ארקבל תשובה בכלל..... בכל מיקרה ...... אולי אתה תענה לי?

פורסם

מקינטוש זה עולם אחר זה מחשב שבנוי על ידידותיות מדהימה עיצוב (אפילו הכבל כוח של המק שלי מעוצב בהתאם לשאר המחשב) ותמיכה בכל דבר דיגיטלי יותר טובה מה p.c. הבעייה היחדה זה שמשחקים בדרך כלל יוצאים למק רק כמה זמן אחרי ולפעמים בכלל לא יש יוצאי דופן למשל Warcraft 3 שהדיסק מתאים גם ל p.c. וגם למק

בכל מקרה Apple החברה של מק מאמינה גם כן בלהדהים כל מוצר שיוצא להם חייב להיות הטופ של הטופ עיין ערך הנייד החדש שלהם

http://www.apple.com/powerbook/index17.html

המחשב הזה כולל מסך 17", Blutooth, כרטיס רשת אלחוטי 802.11g שעובד ב54mbps יציאת Firewire 800 שזה פי שתיים יותר מהר מFirewire מקלדת מוארת חיישן אור שמשנה את הבהירות של המסך והמקלדת בהתאם לתאורה וגולת הכותרת צורב D.V.D

לא לשכוח שכל זה מגיע במארז טיטניום טהור בעובי 2.6 סנטימטר הדבר נראה כמו דף נייר כסוף ושוקל 3.1 קילו כולל סוללה וכונן אופטי

פורסם

רבות דובר פה על ההבדלים, היתרונות ובעיקר החסרונות של המאק כנגד ה-PC, תעבור כמה עמודים אחורה...

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף שלא.......

פורסם

מה אתה מעדיף שלא ? אני זוכר את התארדים ש Prog פירט הרבה (הרבה מאוד) על PC VS MAC ...

תעשה חיפוש ותראה כמה תארדים מעניינים תמצא :D

פורסם
  • מחבר

זה לא מעניין ככה....... ככה זה כמו לקרוא ספר, אין עם מי לעשות דיון.

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ואואווו לא ידעתי שהמחשבים שלהם כל כך איכותיים סליחה שאני מתפרץ אבל מישהו יודע אולי מה קורה עם מהירות המעבד?

פורסם

מה זאת אומרת "מה עם מהירות המעבד" ?

פורסם

מהי המהירות של המעבד שלהם בהשוואה ל פי סי

האם הם מגיעים לרמה של פנטיום ארבע?

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי הם אפילו לא מתקרבים... 750 MHZ לא?

פורסם

לא.. יש מעבד 1GHz , ה PowerMac משתמש ב Dual 1GHz ...

פורסם

הם סוגרים על הפיסי מהר מאוד... הם כבר ב2 גיגה (1 גיגה X2...)

אבל היפה במקינטוש... שהיישומים לא צריכים כל-כך הרבה כח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים