עבור לתוכן

נייד בתקציב 7K +-

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של 7000 ש"ח בחריגה אפשרית של 500 ש"ח.

המחשב ישמש אותי לעבודה על הרבה תוכנות במקביל ולכן צריך להיות חזק יחסית.

תוכנות שיהיו בשימוש הן למשל אופיס אוטוקאד מאטלב סוליד וכיו"ב (בו זמנית).

היעוד של המחשה הוא לעבידה משרדית (ללימודים ועבודה במשרד) אבל הייתי רוצה גם להריץ עליו משחקים מידי פעם. (אני לא גיימר, אז לא המשחקים הכי כבדים שיש . . .)

אה כן, המחשב צריך לדעת להתחבר לרשת דומיין אז המערכת הפעלה צריכה להיות (בשאיפה אם אפשר) XP פרו או (אם אין ברירה) ויסטה אופיס ומעלה.

תודה

פורסם

Inspiron 1520 עם 8400GS

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9262

זה עם המסך של ה 1440X900 עולה 7000-7200 ברחבי האינטרנט

זה עם ה 8600GT עולה בסביבות ה 7500, נסה ב Notebook club

המלצה חמה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים על דל D 630 ?

פורסם

אחלה מחשב הD630 - אבל איך אתה רוצה להריץ עליו משחקים?X3100 בקושי יספיק לך,וגם הNVS ככל שידוע לי לא תורם יותר מדי להרצת המשחקים.

בגדול הוא מהקו העסקי של דל,חומרים עמידים יותר,מיועד לשוק העסקי.

פורסם
  • מחבר

אחלה מחשב הD630 - אבל איך אתה רוצה להריץ עליו משחקים?X3100 בקושי יספיק לך,וגם הNVS ככל שידוע לי לא תורם יותר מדי להרצת המשחקים.

בגדול הוא מהקו העסקי של דל,חומרים עמידים יותר,מיועד לשוק העסקי.

אוקי, העניין הוא שזה מחשב שבשנה הבאה ישמש אותי לעבודה אז זה די נחשב שוק עסקי. המשחקים זה בונוס ....

אבל האם הכרטיס מסך הזה (של ה D630) יהיה מסוגל לסחוב אוטוקד?

פורסם

במחשבים אצלנו במכללה יש כרטיסי מסך מובנים ישנים יותר מהX3100 ודי חלשים שמריצים די סבבה אוטוקד.וראיתי גם אצל מישהו מחשב ממש ענתיקה עם FX5200 שמריץ אוטוקד.ראיתי מישהו גם עם פנטיום ענתיקה וכרטיס GF MX4 שמריץ את זה.

פורסם
  • מחבר

במחשבים אצלנו במכללה יש כרטיסי מסך מובנים ישנים יותר מהX3100 ודי חלשים שמריצים די סבבה אוטוקד.וראיתי גם אצל מישהו מחשב ממש ענתיקה עם FX5200 שמריץ אוטוקד.ראיתי מישהו גם עם פנטיום ענתיקה וכרטיס GF MX4 שמריץ את זה.

;D אני עובד היום על טושיבה סטלייט 1800. שזה אומר פנטיום 3 800 מגה הרץ .... מריץ אוטוקד 2000 . מקרטע אבל מריץ ;D

אבל המטרה שלי היא שהמחשב יחזיק מעמד כמה שנים ועם הקצב שאוטודסק משחררת גרסאות אוטוקד אני לא בטוח שזה יקרה עם ה D 630

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים