פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים היי כאשר אני מדליק את המחשב הוא עולה פיקס כאשר אני מפעיל תוכנות כמו למשל BS PLAYER וכדו'הוא עובד ב5 עד 10% אבל כאשר אני מפעיל את האינרנט אקספולרר הוא קופץ ל100% ולא עוצר עזרתכים נדרשת בבקשה
פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים שמתי לב שאתה משתמש באינטרנט אקספלורר 7... גם אני... באינטרנט אקספלורר 6 המעבד לא התאמץ כשהוא פתח אותו... משום מה האקפלורר 7 טוחן את המעבד...נ.ב - תבדוק מה הביצועים של המעבד שלך, מה המהירות שלו? מה המצב שלו [אבק.. קירור.. וכו'.. ]?
פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים מחבר בדקתי אבק וכו' והכל פיקס לגביי אנטי ספייוור יש לכם אולי לינקיש לי ביט דיפנדר זה יכול לעזור?
פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים spysweeperואנטי וירוס כמובן ששניהם בתשלום...אם לא בא לך להשקיע באלה אז תפרמט!איזה מעבד זה אגב?
פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים איזה קשקשת.תעבור לפיירפוקס.לא מעמיס לא חונק ויש מלא פיצרים שאפשר לשדרג ח י נ ם.הפיירפוקס גם מוגן בפני אתרים זדוניים בניגוד לאקספלורר שצריך אינסוף טלאי תוכנה ואנטי וירוס.נוסף על כך הוא גם חוסף פרסומות מעצבנות בואללה וYNET.אני איתו כבר מההתחלה שלו שהוא עוד היה רק גרסת ניסוי.
פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים עדיין הוא צריך להוריד את כל ה spywareמה שאמרת לא קשור חוץ מהצעה לעבור לדפדפן יותר טוב.
פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים www.mozilla.orgאני מציע לך לעשות לפני זה ניקוי יסודי עם window washer CCleanerADaware SEכל אלה תוכנות ניקוי שרצוי להריץ שבועי על המחשב לפחות שתיים מהן.תנסה 2 לפחות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.