עבור לתוכן

קצב רענון

Featured Replies

פורסם

"אם כבר שואלים על קצב ריענון, יש לי

מסך מדגם

SAMSUNG SYNC MASTER 753DF

וכרטיס מסך של

HERCULES 3D PROPHET III GEFORCE 3 TI 200

והמסך שלי עובד כעת על תדר של 85HZ...

רציתי לדעת האם יש אפשרות להעלות אותו...

כי משום מה העינים שלי כואבות לפעמיים אחרי שעה ככה..

ולפני זה עם הכרטיס מסך הקודם שלי

VOODOO BANSHEE זה לא היה ככה (אני יודע שזה נשמע מוזר)"

guy94, גם אני (ואני לא מזבל, אני אומר את זה מניסיון כואב) עובד עם מסך 17" בקצב של 85Hz, והעיניים כאבו לי אחרי חצי שעה של שימוש. זה היה פשוט נורא, אצלך זה זה שעה כי המסך יחסית חדש אז הוא עומד בתקני קרינה מחמירים יותר. בכל אופן, עד שלא הזמנתי מסנן קרינה (פילטר) מקצועי של חברת 3M ממש היה בלתי נסבל לשבת מול המסך. עכשיו אני יכול לשבת כמה שעות שאני רק רוצה, והעיניים לא ייכאבו. המסנן אם אתה שואל עלה 220 (קניתי לפני יותר מחצי שנה)... החיסרון היחיד במסנן קרינה היא שהוא עושה את התמונה כהה יותר, זה בהתחלה אפילו נראה אפורה יותר. אבל אל תדאג, אחרי שבועיים של שימוש איתו אתה לא תרגיש בזה, והצבעים אפילו ייראו לך חיים ויפים כמו קודם. זה פשוט עניין של להתרגל לזה....

אבל בעקבות הסיפור הזה של קצבי ריענון, אני כבר החלטתי שהמסך הבא שלי יהיה LCD ! במסכים האלה אפשר לשחק ולעשות הכל (DVD זה בכלל שיגעון !) אם קונים מסך איכותי, וגם תמונה יפה יותר מכל מסך CRT שתמצא בשוק, וגם יכול לעבוד ב60Hz והעיניים לא ייכאבו והתמונה עדיין תשאר נקייה ולא מרצדת. (למי שמתכוון לחלוק עלי, שתדעו שכל המסכי LCD שעובדים בDVI, אז DVI ברזולוציה של 1024*1280 עובד ב60Hz ! אם זה היה באמת נורא, במקום לשבח את DVI בביקורות היו קוטלים את החיבור הזה רק בגלל שהתמונה מרצדת)

פורסם

אתה מדבר על מסנן קרינה שנמכר בחנויות , שזה מן מסך דק שמתלבש על המסך ואז עושה את התמונה כהה יותר ?

או שזה משהו פנימי ?

פורסם

אני מדבר על מה שנמכר בחנויות. מן מסך דק שמתלבש לך על המסך. רק שמה שמוכרים בחנויות זה בדרך כלל זבל ששווה 50 ש"ח.

תברר באתר העולמי של 3M מי היבואנים שלהם בארץ ותבקש מסנן קרינה דגם AF200XL. זה מסך שמתאים למסכי 17"-19" והוא מהדגמים המקצועיים, זה מה שאני קניתי ב220 ש"ח. מאז העיניים לא כואבות יותר. תשאל את היבואנים של חנות באזור שלך ותזמין מהחנות את המסנן הספציפי הזה, ואז תוך שבוע בערך המסנן יגיע אל החנות ותוכל לבוא לקחת אותו.

פורסם
  • מחבר

מסננים?

זה לא דבר כזה מאוד ישן שהיה לחבר שלי על ה 386 שלו ששיחקנו VOLFIED אחרי בית ספר? :|

תקנו אותי אם אני טועה אבל המסכים של היום כבר לא צריכים כזה דבר.

פורסם

הCOLOR TEMP הוא היחס בין הצבעים RGB RED GREEN BLUE . אל תשתמש בפונקציה הזאת, הפילטרים של המסכים חרא. עדיף להשתמש בפילטרים של הכרטיס מסך.

מה הכוונה לא להשתמש בפילטרים של המסך אלא של הכרטיס מסך ?!

אני לא יכול לבחור יותר מקצב רענון של 85..

וה - TEMP COLOR הזה פשוט עושה לי תצוגה אחת יותר "חמה" ותצוגה שנייה יותר בהירה "לבנה יותר"

מה עדיף ? או שאין הבדל ?

אם אתה רוצה לשנות כבר את התצוגה = יחס בין שלושת צבעי היסוד, תשאיר את המסך על 6500 ובהגדרות כרטיס המסך שלך תשחק עד לקבלת התמונה האידיאלית בשבילך כי המסך עושה את זה חרא.

פורסם
  • מחבר

1) בקשר לשני מסכים, מתי שאני מסיר את שניהם ומתחיל ווינדוס מחדש ווינדוס מוסיף שני מסכים, אם אני מסיר אחד ווינדוס יוסיף עוד אחד, נאמר לי שזה בעיה מוכרת ב GF2 MX, אני אשלח אימייל להרקולס נקווה שיעזרו לי.

2) בקשר לדרייברים, הסתכלתי במאחורה של המחשב שלי הדגם הוא:

CB6736SL

מצאתי 2 דרייברים עם קירבה יחסית:

א. SMILE CA/CB6736DL/SL(NF)

ב. SMILE CB6738SL

התקנתי את ב. , זה נכון?

3) בקשר לקצב ריענון עכשיו יש לי שמה כמה אפשרויות 60 70 72 75 85 100. אני עובד ב 1024X764 ניסיתי לשים 85, המסך השתגע, שמתי 75 זה עבד. זה טוב 75 לרזולוציה שלי?

תודה

פורסם
  • מחבר

ok.......

מאוד מוזר......

ככה עכשיו ב CS המסך פתיחה מרוח מאוד ואז שאני מנסה לשחק המסך כזה נכבה פתאום בקוויק 3 על ההתחלה המסך כזה נכבה..

פורסם
  • מחבר

הממ אף משחק לא פועל טוב

פורסם
  • מחבר

בשביל מה הברזתי היום? ;)

פורסם

הדריוור בסדר לדעתי.

חוצמיזה זה תלוי הרבה יותר במסך מאשר בכרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי..

זה מאוד משונה

חוץ מ

adaper default

כל המשחקים לא עובדים טוב

ובאדפטר דיפולט נדמה לי שזה דופק לי את העיניים

מ 60 עד 75 שאני שם זה כאילו נראה בסדר אבל שאני מריץ משחקים המסך או מרוח או המסך מתכבה בכלל שאני שם על 85 אז כבר בדסקטופ אני רואה הכל fuzzy

בבקשה עזרו לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים