עבור לתוכן

קצב רענון

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה מאז שהתקנתי את הדרייברים בשביל הגיפורס 2 מאיקס - התקנתי נוידיה - 21.83, ה 23 עשו לי בעיות המחשב חושב שיש לי שני מסכים, לא חשוב אם אני מסיר אחד או שניים מהם הוא תמדי שווינדוס יעלה ישים לי 2, לא כזה מפריע לי אבל עכשיו אני לא מצליח לשנות את מהירות הרענון שלה מסך.

פורסם

נדמה לי שעם הגירסה הזאת היו בעיות אז תוריד את ההכי חדשה.

פורסם
  • מחבר

1) כשאני מתקין 23.11 הווינדוס עולה לרגע ואז המסך נמרח בצורה מטורפת ואי אפשר לראות כלום. לנסות להתקין את הדרייברים של הרקולס? לחכות עד שיצא הגרסה הבאה של נוידיה? (לא יצא דיי הרבה זמן..)

2) יכול להיות שאני מדמיין אבל נראה לי שאני לא רואה הכי טוב זה יכול להיות בגלל שכרגע הקצב רענון הוא נמוך מאוד? יש תוכנה שתגיד לי מה הקצב כרגע ומה הקצב המקסימלי שאני יכול להגיע אליו?

פורסם

במסך עצמו כלומר בתצוגה שלו, לא רשום לך קצב הרענון הנוכחי שלו ?

פורסם
  • מחבר

nop....

see attached ss

פורסם

מצחיק אחד...

קודם כל תסיר את המסכים ותגדיר אותך ב-plug & play, אני מאמין המסך שלך תומך בזה, ואני בכלל התכוונתי לתצוגה על המסך שלך, כלומרOSD, ששם מוצג קצב הרענון בדרך כלל.

פורסם

אם כבר שואלים על קצב ריענון, יש לי

מסך מדגם

SAMSUNG SYNC MASTER 753DF

וכרטיס מסך של

HERCULES 3D PROPHET III GEFORCE 3 TI 200

והמסך שלי עובד כעת על תדר של 85HZ...

רציתי לדעת האם יש אפשרות להעלות אותו...

כי משום מה העינים שלי כואבות לפעמיים אחרי שעה ככה..

ולפני זה עם הכרטיס מסך הקודם שלי

VOODOO BANSHEE זה לא היה ככה (אני יודע שזה נשמע מוזר)

ועוד שאלה באפשרות של המסך OSD יש אפשרות של

Color Temperature

שעומד אצלי על 9300 ויש אפשרות לעבור ל 6500, למישהו יש מושג מה זה אומר ?!

פורסם

כן, זה עושה את התצוגה לחמה יותר, תנסה ותחזוק לקודם, וברור שאפשר לשנות את קצב הרענון, לחיץ ימני>מאפיינים>הגדרות>הגדרות כרטיס\מסך, ושם תראה את האפשרות להעלות את קצב הרענון, אם המסך שלך תומך באותו קצב רענון ברזולוצייה שאתה נמצא בה עכשיו.

פורסם

ובכן בנוגע לקצב רענון זה כל הבעייה הוא לא נותן לי יותר מ - 85.. וזה מבאס....!!!!!

ובנוגע ל Color Temperature יש הבדל ? מה עדיף על 9500 או 6500, ?

פורסם
  • מחבר

טוב

לא חדשות טובות

OSD לא בטוח למה אתה מתכוון אם זה הכפתורים שעל המסך עצמם אז יש לי

OSD MOVE H

ו

OSD MOVE V

v:60hz..

כנראה שזה קצב הריענון?

בכל מקרה ניסיתי לשים את המסך על PNP נראה לי עבד בכל מקרה מצורפת תמונה של הריפרש רייט שעכשיו אני יכול לשים.. אין כ"כ בחירה וגם משהו דפוק בדרייברים אני רואה גיבריש באופציות המתקדמות..

פורסם
  • מחבר

........

פורסם

הCOLOR TEMP הוא היחס בין הצבעים RGB RED GREEN BLUE . אל תשתמש בפונקציה הזאת, הפילטרים של המסכים חרא. עדיף להשתמש בפילטרים של הכרטיס מסך.

פורסם

ובכן בנוגע לגי'בריש אל זה רק בגלל שיש בעייה קלה עם עברית,

תתקין או את הגירסה החדשה ואם גם היא עושה לך ג'יבריש

לך ל

Regional and Language Options

בלוח הבקרה

ותשנה מעברית לאנגלית. !

פורסם

הCOLOR TEMP הוא היחס בין הצבעים RGB RED GREEN BLUE . אל תשתמש בפונקציה הזאת, הפילטרים של המסכים חרא. עדיף להשתמש בפילטרים של הכרטיס מסך.

מה הכוונה לא להשתמש בפילטרים של המסך אלא של הכרטיס מסך ?!

אני לא יכול לבחור יותר מקצב רענון של 85..

וה - TEMP COLOR הזה פשוט עושה לי תצוגה אחת יותר "חמה" ותצוגה שנייה יותר בהירה "לבנה יותר"

מה עדיף ? או שאין הבדל ?

פורסם
  • מחבר

what about the refresh rate?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים