עבור לתוכן

רשימת תוכנות מומלצות + סקירות שלכם

Featured Replies

פורסם

מקווה שעוד לא המליצו על זה אבל יש תוכנה נהדרת ומאוד פשוטה לגיבוי חשבון הג'ימייל שלכם לתקייה במחשב ( מאוד מהיר בנוסף לכל)

http://www.gmail-backup.com/download

פשוט מגדירים את החשבון, נותנים את הסיסמא והיא מורידה לכם את כל החשבון והדברים לתקייה שאתם מגדירים, שווה.

• 1 חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 97
  • צפיות 398.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

killskypehome

תוכנה קטנה שמסירה את החלון המעצבן skype home כאשר נכנסים לסקייפ.

הערה: התוכנה צריכה לרוץ תמיד ברקע.

בנוסף יש אפשרות למזער את סקייפ ל-tray ישירות כאשר נכנסים לסקייפ.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

SYNERGY -ותיקה, יציבה, קוד פתוח, חינמית ומתאימה לכל פלטפורמה כמעט שיש.

MOUSE WITHOUT BORDER- המתמודדת הטריה מבית מיקרוסופט, GUI מצויין, פשוטה מאוד, אינטגרציה מצויינת עם WIN7, לחלונות בלבד.

Mouse without Borders

במיוחד למי שעובד עם כמה מחשבים וכמה מסכים במקביל ונמאס לו להתעסק עם 10 מקלדות/עכברים, להקליד במקלדת הלא נכונה או לעבוד ב-REMOTE כל הזמן.

פורסם

^ ראה עמוד 2 של הדיון הנוכחי :)

פורסם

אתה מתכוון לזה?

ההמלצה המפורטת (עם תמונות והדגמות) בדיון הזה:

Synergy

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=260813.0

אני רציתי דווקא לשים דגש על החלופה החדשה מבית מיקרוסופט

MOUSE WITHOUT BORDERS - המתמודדת הטריה מבית מיקרוסופט, GUI מצויין, פשוטה מאוד, אינטגרציה מצויינת עם WIN7, לחלונות בלבד.
  • 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אהלן,

מחפש תחליף ל-2 התוכנות האלה.

CCleaner - ניקוי קבצים זמניים, מפתחות רג'יסטרי מיותרים וכו'

Defraggler - איחוי הדיסק הקשיח.

פורסם

דבר ראשון זה לא נושא הדיון. הדיון נועד לאנשים שימליצו על תוכנות ולא בקשת המלצות

דבר שני למה אתה רוצה להחליף אותן?

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חג שמח לכולם

תוכנה של מסכים כחולים :

who crashed

התוכנה אומרת לכם ( אחרי הקריסה ) מה גרם לקריסה ואיך אפשר לתקן זאת . התוכנה גם זוכרת קריסות קודמות ומחברת ביניהם ונותנת משוב על איך לתקן ומה קרה

תוכנה לשליטה מרחוק :

TeamViewer

תוכנה שמאפשרת שליטה במחשב מרוחק , באמצעות בקשת אישור מהמחשב שמשתלטים עליו ( אפשר מראש ) , יש אפשרות אפילו להקמת קבוצת מחשבים ( עד כמה שראיתי ) ושליטה בהם מרחוק ( כל אחד בתורו ) . חינמית לשימוש אישי .

תוכנה לאבחון והמהרה :

soluto

התוכנה מאבחנת את הבוט ואת המחשב באופן כללי , אומרת לכם איזה תוכנות עולות בסטרטאפ ואיפה אפשר לקצץ בזמן כך שהסטארטאפ יהיה מהיר יותר , כמובן שהיא נותנת לכם את הבחירה מה להוריד ומה להשאיר . היא עושה את אותו הדבר עבור דפדפן המחדל שלכם .

בנוסף היא רואה אם יש לכם עדכונים לעשות , ואם היו לכם קריסות (מסך כחול או של תוכנה מסוימת ) , אני לא יודע בדיוק מה היא עושה עם זה .

פורסם

חג שמח לכולם

תוכנה של מסכים כחולים :

who crashed

התוכנה אומרת לכם ( אחרי הקריסה ) מה גרם לקריסה ואיך אפשר לתקן זאת . התוכנה גם זוכרת קריסות קודמות ומחברת ביניהם ונותנת משוב על איך לתקן ומה קרה

לא משהו.

התוכנה אומרת במעורפל מה קרה. לדוגמא על כל בעיה בדרייברים היא תרשום שהיתה בעיה ב wdf01000.sys

כשבניתוח האמיתי של ה DMP אפשר להגיע ל SYS הבאמת בעייתי.

פורסם

יש תוכנה טובה יותר ?

פורסם

יש תוכנה טובה יותר ?

לא שאני מכיר. הופתעתי לראות את התוכנה שפירסמת וקיויתי שאכן היא נותנת תשובה תשובה.

כרגע שיש לי CRASH הפתרון היחיד שאני מכיר הוא לנתח את ה DMP עם good old Debugging Tools for Windows

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני כנראה שואל שאלה מאוד מיותרת,

אבל האשכול מנובמבר 2007,

ולא מצוין שוב "עריכה" שנעשתה לו.

האם ההודעה הראשונה, עם ריכוז התוכנות הזה, הוא מעודכן??

תודה

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
Everything

sssmall.jpg

Everything search engine

Locate files and folders by name instantly.

תוכנה (חינמית) קטנטנה, ממש פצפונת, לחיפוש מיידי של קבצים לפי שם בדיסק הקשיח

(מחפשת תוך כדי הקלדה)

מאוד קלילה, מאוד נוחה, הרבה יותר מהירה מכל דבר דומה אחר שנתקלתי בו (כולל החיפוש המובנה של ויסטה)

שימושית מאוד.

להורדה:

http://www.voidtools.com/

מקפיץ את הדיון מתהום הנשיה. מסתבר שלאחר שנים של חוסר עדכון חזרו לפתח את התוכנה ויצאו מספר גרסאות בטא חדשות. כעט היא יציבה ומהירה מתמיד. ממליץ מאוד לנסות.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

Everything תוכנה טובה, תודה!

פורסם
מקפיץ את הדיון מתהום הנשיה. מסתבר שלאחר שנים של חוסר עדכון חזרו לפתח את התוכנה ויצאו מספר גרסאות בטא חדשות. כעט היא יציבה ומהירה מתמיד. ממליץ מאוד לנסות.

אדיר! :s0817:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים