פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים איך תעשה ווילי עם אוטו 4X4??????????????????????????????????????????????????????????????????????אם איזה אוטו אתה מצליח לעשות ווילי?
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים יש לי את השלבית החדשה עם מקסימום שיפורים + קפיצים על הכי גבוהה עם 600 ומשהו כוחות סוס, ואני לא מצליח לעשות ווילי... (ואני עושה רק PERFECT SHEEFT)
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים שים לב אם יש לך איזה ג'ויסטיק או פאד שמופנה או לחוץ על שמאלה..לי פעם זה קרה והג'ויסטיק היה קצת לחוץ לצד שמאל!לא... הוצאתי את הגויסטיק... לא עזר!!!בבקשה עזרה!!!!!!1
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים סעמק!! הייתי צריך להתחיל הכול מהתחלה בגלל שמכרתי את המכונית שלי בטעות ולא היה לי כסף לקנות חדשה והייתי צריך לימים האחרים לפחות 2 מכוניות!!!!אמממ משהו יכול להסביר לי מה זה TRACTION ו-AERO????מה זה הפרפאקט שיפט שאתם מדברים עליו?
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים אם איזה אוטו אתה מצליח לעשות ווילי?לא הצלחתי לעשות בכלל..זה מה שאני לא מבין...השאלה שלי הייתה:איך עושים ווילי?
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים מחבר יש לי את השברולט הזאת שמאיצה ל 100MPH ב 8.5 שניות יש לה הנעה עם הגלגלים האחורייםויש לה גם ניטרוועדיין היא לא עולה ל 2 גלגליםאני חושב שצריך לתת פול גז בהתחלה בשביל זה אבל אז מפספסים את הפתיחה וכל המרוץ עצמו נדפקחוץ מזה הם הגזימו עם ה DRAG, זה לא קל בכלל ואפילו עם המכוניות הכי מהירות קשה לסיים במקום הראשון
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים אוקי...אני חושב שתפסתי את זה ..!אני הצלחתי לעשות וויליי ל160 פיט...בכל זאת רק הצלחתי להבין איך עושים את זה...פשוט בהתחלה לתת טיפה גז ואז ניטרו והמכונית מתרוממת ואז צריך לעלות בהילוכים...
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים האם מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול להעביר הילוכים בדריפט - בלי צורך בקלאץ' ?בבקשה?בבקשה?HF
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים משהו יודע אולי איך פותרים את הבעיה שבמשחק הרכב "מושך" לי ימינה?את האמת גם בדמו היתה לי את הבעיה הזאת....
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים טוב... אני מאוד אוהב את NFS אבל המשחק פשוט לא זז לי! חשבתי שהמפרט שלי יספיק בשבילו... משחק כמו מCOD4 רץ מעולה וNFS לא?! המפרט: מעבד- פנטיום 4 3.0 ג'יגה של זכרון RAM DDR2 כרטיס מסך 7600GT האם יש דרך שהמשחק הזה יזוז כמו שצריך?! או שחייב לשדרג?
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים טוב... אני מאוד אוהב את NFS אבל המשחק פשוט לא זז לי! חשבתי שהמפרט שלי יספיק בשבילו... משחק כמו מCOD4 רץ מעולה וNFS לא?! המפרט: מעבד- פנטיום 4 3.0 ג'יגה של זכרון RAM DDR2 כרטיס מסך 7600GT האם יש דרך שהמשחק הזה יזוז כמו שצריך?! או שחייב לשדרג? תוריד הגדרות מה בעיה? צלליות תבטל לגמרי AA תבטל או שתשים על X2 . רזולציה תשים על 1280 760 משהו כזה. בקיצר לשחק עם ההגדרות .
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים חברה, מישהו יכול לעזור לי לשחק בדריפט? בהתחלה בBURN OUT הצלחתי להשיג GOOD, ותמיד השני מתחיל.תמיד יוצא לי 16 שניות וקצת, ולשאר 14-15. איך עוברים את זה?!?!
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים האם מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול להעביר הילוכים בדריפט - בלי צורך בקלאץ' ?בבקשה?בבקשה?HFבאפשרויות של המשחק אפשר עבור כל סוג מירוץ לקבוע אם זה אוטומטי, ידני או ידני עם קלאץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.