פורסם 2008 באפריל 1517 שנים דווקא את MOST WANTED אהבתי יותר מUNDERGROUND 1 ו2... אבל קרבון ופרו סטריט פשוט ביזיון...
פורסם 2008 באפריל 1517 שנים היה בקרבון משהו אחד ויחיד שנתן קצת יתרון וזה השליטה בהגהים (אם יש), לי יש אחד והוא הכי קרוב למציאות מכל הסידרה שנוסתה אצלי .
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים יש שם כל כך הרבה מכוניות!אינ כבר נפלתי עם כמה מכוניות שקניתי ולהשיג שם כסף זה לא קל.איזה מכוניות אתם ממליצים ולאיזו מטרה כמובן (DRIFT,DRAG,SPEED,GRIP)
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים דרך אגב בניגוד לרוב התגובות פה..אני דווקא חושב שהמשחק הזה בסדר גמור.אמנם לא מתקרב לרמה של most wanted אבל זה לא מתיימר להיות MW.יש לך כאן מבחר עצום של מכוניות ואפשרות מדהימה לשדרג את המכוניות.
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים דווקא אני לא מסכים איתך לגבי ההגאים (בתור אחד שיש לו) אבל לא משנה.לא שיחקתי בPROSTREET אבל אם כבר אז כבר ברוח הדיון:Carbon היה באמת בזיון... ועוד אשכרה חשבתי לקנות אותו... אבל אין על MW שהיה לדעתי פשוט מעולה... וסדרת UNDERGROUD גם הייתה מאוד חמודה ;D
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים יש שם כל כך הרבה מכוניות!אינ כבר נפלתי עם כמה מכוניות שקניתי ולהשיג שם כסף זה לא קל.איזה מכוניות אתם ממליצים ולאיזו מטרה כמובן (DRIFT,DRAG,SPEED,GRIP)מישהו??
פורסם 2008 במאי 417 שנים אנשים פה בדיון מתחילים להשוות את Pro Street לCarbone ול MW ,וזה פשוט לא נכון.המשחקים הקודמים הם יותר סגנון של ארקייד.Pro Street בסגנון יותר של סימולטור נהיגה.לכן אין מה להשוות.אם אתם אוהבים מירוצים צפו למשחק GRID , הוא ישלב את כל סגנונות הנהיגה שב NFS.
פורסם 2008 במאי 917 שנים הוא צודק אני באמת לא מבין מה ההשוואה... אם רוצים להתחרות נטו בלי כל השטויות מסביב זה אחלה משחק...טוב לא אחלה... אבל מציע את מה שצריך...
פורסם 2008 במאי 1117 שנים Pro Street הוא משחק שיותר בסגנון של סימולטור נהיגה.אני לא אמרתי ש Pro Street הוא סימולטור נהיגה.
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים יש לי את המפרט הבא:Asus P5LD2Pentum D 945 3.4ghZotac 9800GX2Geil CL4 4Gבקיצור, אני מודע לצוואר הבקבוק שקיים אצלי, בעוד כשבועיים אני קונה לוח ומעבד החדשים.הבעיה שלי:ב-NFS הגדרתי את הכל על האיכות הכי גבוהה. המשחק רץ ומהר מאוד (ללא תקיעות או משהו דומה), אבל יש לי הרגשה שהוא לא רץ מושלם.הייתי רוצה לגרום לו לרוץ מושלם יותר בינתיים.האם יש סיבה שהוא לא ירוץ חלק על האיכות הכי גבוהה, או שאני יכול להגדיר בכרטיס גרפי משהו שיגרום לו לרוץ מושלם.בנוסף יש קטעים שרואים במסגרת של המכוניות כמו נקודות כאלה וההשתקפות לא נראית מקסימלית, זה נראה כאילו יש מקום לשיפור.הדרייבר של הכרטיס הגרפי מעודכן לאחרון ביותר, והמערכת שאני עובד עליה היא XP X64.
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים אבל המעבד החלש אמור שבש את האיכות תמונה שאני רואה?אל תזלזל במעבד שלך, אולי הוא לא הצעקה האחרונה אבל עדיין הוא מהיר וקשה לי להאמין שהוא גורם לך צוואר בקבוק במשחקים (שלא תתאכזב מהשדרוג).בקשר לאיכות התמונה, המעבד לא משפיע על איכות התמונה בכלל הוא משפיע רק על ה-FPS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.