פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים באמת לא הבנתי איך משיגים שובר למכונית חינם...מישהו יכול לגלות לי,לא תזיק לי איזו זונדרה ;D
פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים כשאתה מנצח בתחרות, אתה מקבל בסוף "הפתעה", לפעמים אחת מההפתעות זה מכונית חינם ;D הכל תלוי במזל...
פורסם 2007 בנובמבר 2917 שנים אני עושה Drift עם Mazda RX8 מעפנה.לא מעפנה בכלל.אחת המכוניות השוות לדריפטיםלדריפטים כל אוטו בעל הנעה אחורית יהיה מעולה.
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים זונדרה לGRIP, שלבי GT לDRAG וויפר לDRIFT ,ופורד GT לSPEED.היה לי פוקס עם המכונית חינם הזה (:
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים סעמק גם אני רוצה מכונית חינם =\הגעתי כבר לאזור השלישי ותמיד יוצא לי חלקים מעפנים של מכוניות X_Xמזל נאחס
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים מכוניות חינם זה ממש לא פוקס, כבר קיבלתי 6בכל מקרה אני די מעוצבן, race day אחד לפני ה-grip king יש sector shootout שאני פשוט לא מצליח לנצח, זה פאקינג בלתי אפשרי
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים דווקא ניצחתי אותו עוד שהGT שלי הייתה לGRIP,בלי שום בעיה מיוחדת..בינתיים אני DRAG ו GRIP קינג.
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים הצלחתי לנצח את כל המסלולים ב-grip האחרון אבל אין לי מספיק נקודות בכל מקרה יש לי כבר DRAG, DRIFT ואת הבוס האחרון ה-speed ממש מעצבן, אני כל פעם מוצא את עצמי בתוך עמוד אחר
פורסם 2007 בנובמבר 3017 שנים מחבר הזונדה לא מתאימה ל GRIP.. אבל קניתי 2.. אחת ל SPEED RUN ואחת ל DRAGב DRAG אין עליה זה מה שבטוח[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בדצמבר 117 שנים תפסתי ת ZONDA באמצע וויליאיכסס ידעתי שזה לא רק "אצלנו" (אני וחברים שלי) יש לי חבר עם X1950PRO כמו לי ועוד חבר עם 7600GT ואצל שלושתינו איכות התמונה במשחק הזה חרא גם ששמים AA אין כל כך AA ואפשר לראות את זה בתמונה שהבאת...צריך לבדוק עוד אצל החברים עם ה-7900GT'S שלהם ואז נקבע עובדה שיש במשחק הזה משהו דפוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.