פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים מה בידיוק הם עשו שהרס את המשחק? הכי קל לכתוב "איכס איכס".. אני בספק אם בכלל שיחקתנכון , אני משועמם וישר אחרי העבודה אני רץ לפה , לכתוב איכס איכס על משחקים .ועכשיו לעניין , הגרפיקה נחמדה אבל DIRT לא רואה את זה ממטר .ממשק המשחק מעפן ביותר - אי אפשר להבין כלום עם הגרפיטי מסלולים - מפגריםמיסחור - כמה ! כמה ! פרסומות אפשר לדפוק במשחק אחדקיצר אותי המשחק מגעיל .ואם תחפור על הגרפיקה אז אני משחק על HIGH + AAx850 -70 FPShttp://imgserver2.pics-il.com/out.php/i342_NsfHIGHaa8.png
פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים הגרפיקה השתפרה בהרבה . אבל באמת סתם משחק וגם משעמם . gorworkלמה בתמונה זה נראה בלי AA ?
פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים הגרפיקה השתפרה בהרבה . אבל באמת סתם משחק וגם משעמם . gorworkלמה בתמונה זה נראה בלי AA ?לא יודע למה זה נראה לך בלי זה AAx8
פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים לא יודע למה זה נראה לך בלי זה AAx8במשחק אפשר לשים עד 6 לא? אז איך 8? תבטל בדריבר ותישם רק במשחק. כי בתמונה רואים שלא עובד תסתכל על המכונית בצד שמאל וגם המכונית שלך לא חלקות. ואני מאמין שעוד דברים לא חלקים בפשוט שמצלמים זה לא נקלט כמו שאתה משחק בזמן אמת. [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים במשחק אפשר לשים עד 6 לא? אז איך 8? תבטל בדריבר ותישם רק במשחק. כי בתמונה רואים שלא עובד תסתכל על המכונית בצד שמאל וגם המכונית שלך לא חלקות. ואני מאמין שעוד דברים לא חלקים בפשוט שמצלמים זה לא נקלט כמו שאתה משחק בזמן אמת. פורום של ספקנים יש פה http://img405.imageshack.us/img405/2450/aa8sl4.jpg רואה עכשיו שזה 8 ?
פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים חברה יש לי BMW M92 500 ומשהו כוח סוס ואני לא מצליח לעשות WHEELIEמה אני עושה אני תקוע סעמקאני שם נוס עושה הכל וזה עדיין לא אוכל עזרהההה אני מתאבד ביי
פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים עזרהההה אני מתאבד ביי חחחחחחחחחח . תתאבד טוב לנו וטוב לעולם . סתם צוחקים אחי .
פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים מחבר ZONDA F הכי טובה ל DRAGהיא עולה על 2 גלגלים בקלות אם יש לכם כסף תקנו אותה (אחרי כל השיפורים האפשריים היא מגיעה ל 1050 כוחות סוס)והלמבורגיני הצהובה הזאת הכי טובה ל GRIPלדריפטים זה לא משנה.. כל מכונית שנוסעת עם גלגלים אחוריים תהיה טובהאני אוהב את ה VIPER[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים יש לי את השברולט לדריפט מההתחלה, יש לה 450 כוח סוס בערך, על איזה שיפורים אני צריך להתמקד עליה בשביל האצמה מהירה?
פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים כניראה שאני ממש גרוע בdrift.. ניסיתי עם GT2 ועם Elise ואני לא מצליח לנצח התחרוית האחרונה (אלו בצד ימין)יש אולי המלצה לרכב מסויים? איזה חלקים לשפר? כרגע יש לי בערך 400K פנוי, ואני יכול עוד למכור מכוניות..
פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים הקטע הכי הזוי במשחק הזה זה שאם זוכים במכונית חינם תמיד שווה לקחת את הזונדה ואם רוצים רכב אחר אפשר למכור את הזונדה ב-200 ומשהו אלף. הרכב היחיד חוץ מהזונדה שעולה מעל 200 אלף זה הלמבורגיני כבר יש לי 3 זונדות אני עושה Drift עם Mazda RX8 מעפנה.
פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים על קואניגסג שמעת ? והבוגאטי כבר לא מחזיקה בשיא המהירות על למבורגיני דיאבלו גאמבאלה שמעת? (שם של חביתת ירק). עשתה 410 בלה מאנס ולפי מה שאמרו לא הטופ ספיד שלה. בכל מקרה התבאסתי על המשחק רצח..אין כמו טסט דרייב אנלימיטד!
פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים הקטע הכי הזוי במשחק הזה זה שאם זוכים במכונית חינם תמיד שווה לקחת את הזונדה ואם רוצים רכב אחר אפשר למכור את הזונדה ב-200 ומשהו אלף. הרכב היחיד חוץ מהזונדה שעולה מעל 200 אלף זה הלמבורגיני כבר יש לי 3 זונדות הצלחתי לזכות רק פעם אחת במכונית חינם (כמובן שלקחתי זונדה..). כל שאר הפעמים אני מקבל סכומים קטנים (2500-10000) או חלקי מכוניות שכבר יש לי
פורסם 2007 בנובמבר 2817 שנים תגידו כמה אחוזים אתם?ולא הבנתי תפואנטה במשחק מה זה הרייס דיי הזה?ומה קורה בסוף?ובכמה אחוזים נפתחת הזונדה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.