פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים שלוםכשאני מדליק את המחשב יש פעמים שהוא נכבה מיד ויש פעמים שהוא מגיע עד למסך של הברוך הבא ולפעמים אפילו אני עובד איתו דקה ואז הוא נכבהאני מדליק כמה פעמים ואז זה מסתדרמה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ?תודה[ניסיתי לעבוד עם הארד דיסק אחד,זיכרון אחד ועדיין זה אותו הדבר]
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים תנסה להחליף ספק אחר ואני מאמין שיסתדר לך ,אתה לא שומע ציפצופים ,כך לפי מה שניראה תנסה להחליף ספק ,אם יש ציפצופים מהמארז אז תרשום [תעדכן]
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים מחבר אני שומע ציפצוף אחד כשאני מפעיל את המחשב.תמיד זה היה ככה,גם לפני שזה היה מתכבה לי
פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים אני שומע ציפצוף אחד כשאני מפעיל את המחשב.תמיד זה היה ככה,גם לפני שזה היה מתכבה ליאם כך כמו שרשמתי לך תחליף ספק .ציפצוף אחד זה נורמלי ,וכך זה צריך להיות ..
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים תעבור שלב שלב ותעדכן אותנו מה קורהhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=300434.0
פורסם 2007 בנובמבר 1917 שנים מחבר מצאתי את הבעיה,המעבד מתחמם יותר מידיAMD SEMPRON מגיע ל60 מעלות !!!!!!!!אני לא יודע איזה מאוורר לקנות,או גוף קירורהאם זה מסובך להתקין ? האם כל מאורר מתאים לכל מארז ?הבעיה היא שאין לי מושג איזה מארז יש לי..תודה
פורסם 2007 בנובמבר 1917 שנים כל עוד זה לא מאורר עצום אין צורך להתאים למארז,מה שחשוב לדעת זה באיזה סוקט המעבד שלך.תשתמש בתוכנת ניטור חומרה בשביל לראות איזה סוקט יש לך, CPUZ הכי קלה למטרה הזאת.אגב, הוא מגיע ל60 מעלות על ההתחלה או אחרי פעולה מאומצת?כי אם זה על ההתחלה, רוב הסיכויים שההיטסינק הנוכחי לא יושב טוב או שהמאורר לא פועל.
פורסם 2007 בנובמבר 2517 שנים מחבר אז תראה,קניתי משחה טרמית ומאוורר חדשזה לא ממש עזר,זה הוריד בטיפה את המעלות אבל עדיין המחשב נכבההמאוורר של המעבד,לא יושב טוב הוא כמעט יוצא ואני לא מצליח לסדר את זה,האם זה בגלל זה ?תודה.
פורסם 2007 בנובמבר 2517 שנים אממ אני יודע מהמחשב הקודם שלי שבד"כ גם כשהמעבד עובר את הטמפ' המחשב מתחיל לצפצף כדי להתריע על זה ו60 מעלות זה עדיין טמפרטורת עבודה, לא אידאלי אבל לא נראלי מקריס את המחשבנסה לנקות אבק ד"א אתה שומע את המאורר של המעבד על 100%?
פורסם 2007 בנובמבר 2517 שנים מחבר אני חושב שכן,אבק ניקיתיוהמאורר עובד לדעתי על 100%יכול להיות שמשהו מקצר ?מה זה לדעתך ?
פורסם 2007 בנובמבר 2517 שנים אני חושב שכן,אבק ניקיתיוהמאורר עובד לדעתי על 100%יכול להיות שמשהו מקצר ?מה זה לדעתך ?המחשב נכבה /או שהוא עושה RESET ? נסיתה להרכיב ספק אחר לשלול את זה...
פורסם 2007 בנובמבר 2517 שנים מחבר נכבה.גם אני חשבתי בעיה של ספק אבל אין לי אחר כדי לבדוקאיך אפשר בצורה אחרת לבדוק אותו ?
פורסם 2007 בנובמבר 2617 שנים מחבר עוד דבר,במאמץ המחשב מגיע ל60 מעלות.עכשיו בקשר לספק,יש לי 400W, של LG TECH (?)המפרט שלי :Amd Sempron 2800Gigabyte Ga-k8ns512RamReadeon 9550האם לדעתכם זה בגלל הספק ?אין לי מושג אם הוא ג'נרי או לא.אם הבעיה בספק אז לאיזה ספק להחליףועוד משהו שנזכרתי בו,אם אני מפעיל את המחשב ומשאיר אותו בלי מאמץ הוא לא נכבה,אם לא נוגעים בו בלי להפעיל כלום הוא לא נכבהאבל לפעמים כשמדליקים הוא נכבה,ולפעמים אחרי שאתה עובד איתו חצי שעה,רבע שעה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.