עבור לתוכן

HD Videos

Featured Replies

פורסם

שאני מפעיל על המחשב סרט באיכות HD זה נהיה די מטושטש (הרבה פיקסלים נראים לעיין במקום תמונה חלקה) ואף איטי באיכות 1080p.

האם זה קשור לכרטיס מסך?

הכרטיס מסך שלי 6600GT.

פורסם

זה לא צריך להיות מטושטש. אם יש לך מעבד טוב אז לא תהיה לך בעיה להריץ את סרט הHD בצורה טובה מה שכן כרטיס מסך יכול לעזור למעבד בעיבוד.

פורסם
  • מחבר

זה לא צריך להיות מטושטש. אם יש לך מעבד טוב אז לא תהיה לך בעיה להריץ את סרט הHD בצורה טובה מה שכן כרטיס מסך יכול לעזור למעבד בעיבוד.

יש לי מעבד AMD Althon 64 3200+

זה לא מספיק?

עוד מעט אני אעלה תמונה.

עריכה: הנה תמונה מסרט באיכות 1080p

http://img258.imageshack.us/img258/5369/bscap0000ds4.jpg

מבחינת הצבעים התמונה לא משקפת את הסרט, אבל זה פחות או יותר האיכות.

פורסם

כל מפענחי התוכנה פסדר?

פורסם
  • מחבר

כל מפענחי התוכנה פסדר?

לא הבנתי את השאלה...

פורסם

כשמתייחסים לביצועים בHD הכוונה שאין תקיעות במהלך הסרט ולא דווקא לאיכות. המעבד חלש יחסית אבל זה עוד אמור לעבוד עליו.

יש לך מסך שתומך ב1080P?

יכול מאוד להיות שיש בעיה ספציפית בסרט הזה תנסה להוריד טריילר של משחק/סרט ב1080P ותראה אם האיכות זהה.

פורסם
  • מחבר

כשמתייחסים לביצועים בHD הכוונה שאין תקיעות במהלך הסרט ולא דווקא לאיכות. המעבד חלש יחסית אבל זה עוד אמור לעבוד עליו.

יש לך מסך שתומך ב1080P?

יכול מאוד להיות שיש בעיה ספציפית בסרט הזה תנסה להוריד טריילר של משחק/סרט ב1080P ותראה אם האיכות זהה.

יש לי מסך סמסונג רחב 22 אינץ', אני לא ידוע אם הוא תומך ב1080p, אבל הבעיה היא לא במסך.

כשאני מוריד סרטים באיכות 720p הם רצים טוב, אבל שוב (האיכות טובה אבל) עם הרבה פיקסלים.

פורסם

תכוונתי Codec

פורסם
  • מחבר

תכוונתי Codec

הקודק שלי בסדר גמור.

פורסם

אולי יש התנגשות FFDS ידוע בכך לפעמים...

פורסם

איך יודעים אם יש התנגשות? או יותר נכון - איך פותרים התנגשות כזאת?

אצלי הוידאו רץ חלק אבל הסאונד מקוטע..

והמעבד לא מתאמץ מי יודע מה

פורסם
  • מחבר

אני יודע למשל שבכרטיסי מסך חדשים רשום שהם תומכים ב HDTV. בזמנו שקניתי את הג'יפורס 6600 לא היה רשום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים