פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים קניתי מחשב של DELLINSPIRON 6400 כאשר אני מכניס את המטען תצוגת המסך נראת הרבה יותר טוב ב 30 אחוז בערךוכהמטען לא מחובר האיכות יורדת משמעותית באותה מידה שהיא עולה כשהוא מחוברהאם לדעתם יש בעיה בסוללה או במחשב עצמו? ניסתי למצוא משהו בהגדרות בקשר לזה אבל לא מצאתי כלום
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים לפי מה שאני יודע כשהמחשב לא מחובר לחשמל רמת התאורה של המסך מופחתת כדי שהסוללה תחזיק יותר זמן...
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים מחבר כן בטעות יצא לי במפרטי מחשב , טעות שלי...עוד שאלה קטנההאם כדי להטעין את הסוללה כשהמחשב כבוי או דלוק?
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים תגביר את עוצמת התצוגה ידנית ע"י Function + F כלשהו, ראה במחשב שלך איזה מהם.אתה גם יכול להעביר את ה-Power Management ל-Always on.בכל מקרה, זה נועד לחסוך בחשמל.
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים בעקרון מה שקורה זה שהוא עובר מתצורת חיסכון לתצורת ביצועים.יש לך סמל של סוללה ב-SYSTEM TRAY, קליק ימני עליו ואתה יכול לבחור חיסכון, ביצועים (כלומר יותר ביצועים - פחות זמן סוללה) או "אמצע" (ואפשר גם להגדיר בעצמך איכשהו, לא זוכר בדיוק).כדי לעשות את המסך בהיר יותר, ד"א, לחיצה עם כפתור FN והחצים למעלה ולמטה בהתאמה.ועוד משהו, RTFM =]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.