פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים רשום עליו INTEL PENTIUM PRO והוא רחב וגדול יותר מהמעבדים האחרים שראיתי. יש לי גם לוח אם מתאים לו. מה אתם אומרים? נראה לי שזה מעבד ישן של שרת, אבל יכול ליהות שאני טועה
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים זהו פנטיום פרו, מעבד 32 ביט חדשני לזמנו, הוא התחבר ללוח האם בסוקט שנקרא "סוקט 8", הוא היווה אבן דרך חשובה בפיתוחו של מעבד הפנטיום 2.
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים סתם מעבד רגיל? לא לשרת או משהו? הוא נראה די שונה למעבד פשוט לתחנות עבודה.
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים Pentium Pro כשיצא לראשונה נקרא בפי עם "686" (כמו שהרבה אנשים אמרו "586" במקום פנטיום), ולמעשה היה הדור העוקב למעבדי הפנטיום.מאוחר יותר יצא שבב שנועד לשוק הביתי שהיה פחות או יותר Pentium Pro עם יכולות MMX ונקרא Pentium 2.עכשיו כשאני חושב על זה, איזה בלאגן עשו בזמנו מ-MMX - ותשוו את זה לכיסוי ש-SSEx מקבלים. קיבלו פרופורציות, כנראה.
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים הפנטיום פרו בזמנו היה ה"אבא" של הפנטיום 2 שמבוסס ברובו עליו. היום אתה יכול לעשות מהמעבד הזה מחזיק מפתחות.
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים הפנטיום פרו בזמנו היה ה"אבא" של הפנטיום 2 שמבוסס ברובו עליו. היום אתה יכול לעשות מהמעבד הזה מחזיק מפתחות.למעשה אתה לא יכול, המעבד הזה מצופה, כמו מעבדי P1 ללא MMX, בשכבה קשה מאוד של חרסינה, 3 מקדחים נשברו לי לפני שהתיאשתי מלקדוח את המעבד הזה.
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים מחבר אני בטוח שדבר כזה לא קרה לך... זה היה ניסיון לקדוח P4 עם מקדח לא ממש מתאים [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.