עבור לתוכן

מחוון מתח של nvidia 7600 gs 256e

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני חדש פה ויש לי בעיה שאני מקבל התראות רבות של מחוון מתח

של כרטיס msi 7600gs 256e

עכשיו הבעיה היא שהתקנתי אותו הכל טוב ויפה אבל שה win xp עולה

הוא רושם לי

מחוון מתח:

מדווח כי כרטיס הגרפיקה המופעל nvidia זקיף המערכת של

אינו מקבל כמות עוצמה מספקת nvidia ידי.

(ככה זה רשום)

ואז רשום:

כדי להגן על החומרה שלך מפני נזק אפשרי או מצב שעשוי לגרום לנעילת המערכת, מעבד הגרפיקה הנמיך את ביצועיו לרמה שתאפשר המשך פעולה בטוחה.

איך אפשר לתקן את זה או להפסיק לקבל את ההודעה הזאת.

פורסם

צריך לוודא שהכרטיס מסך שלך מחובר לספק כוח.

או שיכול להיות שהספק כוח לא מספיק חזק ולא מספק לכרטיס את המתח הדרוש.

פורסם

ל 7600 GS/GT אין מחברי מתח 6פין/מולקס.. כנראה הספק שלו ממש חלש (וגנרי).

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין משהו פעם זאת אומרת לפני שבוע שנתיים הכרטיס עבד בסדר גמור ופתאום יש לו תקלה.בעקבות התקלה שמתי לב שלכרטיס מאחור יש עוד חיבור למה הוא משמש כמו כן יש לי כמה כבלים למה מטרתם.יש כבל אחד שאפשר לחבר לטלויזיה ואחרים למה.כרגע הכרטיס מחובר לכבל של המסך אני לא מכיר שיטה אחרת?

פורסם

מה שמאחורה זה יציאות שונות לחבר למסך + חיבור לטלויזיה.

הכבלים שקיבלת זה בטח גם כן לחבר לטלויזיה (יש 2).

אולי אתה ב overclock למחשב? החלפת ספק אולי?

פורסם

ל 7600 GS/GT אין מחברי מתח 6פין/מולקס.. כנראה הספק שלו ממש חלש (וגנרי).

יש לו - לי יש leadtek 7600 GS וכן יש לו חיבור מולקס - גם לי יש את אותה בעיה ב-OC. אני חושב שזה בגלל הספק הג'נרי שיש לי.

פורסם

הא? היו לי 3 כרטיסים, 2 של 7600GS, אחד evga ואחד galaxy, עכשיו יש לי leadtek 7600gt ולשלושתם לא היה חיבור מתח נוסף.

אתה בטח מבלבל עם משהו אחר.

פורסם

גם לי יש 7600GS (של ג'יגבייט) והוא דורש מולקס.

למה לחלק יש ולחלק אין? PCIE מספק לכרטיס מספיק הספק, AGP לא. 7600 על AGP צריך תוספת הספק ישירות מהספק.

נועםכ:תבדוק אם בצד הקדמי של הכרטיס (זאת אומרת, בתוך המארז) יש איזשהו חיבור של 4 פינים, ואם מחובר אליו כבל כלשהו מהספק.

אם לא מחובר, תפוס חיבור מתאים (בכל מחשב כמעט יש כמה כאלה פנוים) ותכניס לשם. אם יש כבר, נסה להחליף אותו באחר. המחברים האלה נוטים להיות לא הכי אמינים.

פורסם
  • מחבר

הבעיה עוד לא נפתרה יש בתוך הכרטיס חיבור אם 4 פינים אבל אני לא יודע לאיפה לחבר אותו ולמה בקופסא שקניתי לפני שנה אין חיבור כזה.יש לי עוד שאלה יש לי עדיין אחריות האם הכרטיס נדפק או לא ואני ישלח אותו אולי לתיקון אצל איבורי?

האם יש דריבר שמתקן את הבעיה הזאת או לפחות שלא יהיו הודעות כל כמה זמן

פורסם

תאתר בתוך המחשב מחבר מולקס פנוי, ותכניס אותו לחיבור שבאחורי הכרטיס.

מולקס = חיבור 4 שיוצא מהספק ובקצהו פלסטיק לבן עם 4 חורים. אם תסתכל על ההארדדיסק תראה אחד כזה תקוע גם לו באחוריים. גם הכ. מסך צריך אחד כזה, זה הכל.

פורסם

AGP זה משהו אחר, צודק :P

פורסם
  • מחבר

בסוף זה היה הפתרון הנכון לחבר לספק כוח.ההיתי צריך להחליף ספק אחר כי שלי היה חלש מדי 250 ל400 וגם בשלי לא היה מחבר נוסף כל זה עלה לי 300 שקל באיבורי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים