עבור לתוכן

מפרט סופי בתקציב 3400 ש"ח למשחקים וישומים "כבדים"

Featured Replies

פורסם

לא, זה לא חשוב הקירור.

הוא בנה לך מפרט, מעולה!!

אני בניתי מפרט אפילו יותר טוב:

מארז יותר טוב,

לוח אם יותר טוב,

קירור למעבד מעולה (בין הכי טובים שקיימים לOC)

ספק כח יותר טוב,

כונן קשיח יותר טוב,

כרטיס מסך עם זיכרון רב יותר (512MB) למשחקים כמו קרייסיס, 1950PRO הוא הרי 1950GT בOC, לכן לדעתי עדיף להשקיע ביותר זיכרון, ואת הOC הפשוט הזה לעשות לבד,

וצורב יותר טוב.

ועל כל זה, החנות עושה ללקוח OC אוטומטי! זאת אומרת שהלקוח לא צריך להסתכן, לא הולכת אחריות ולא כלום! אז מכך ניתן להסיק שהמעבד ששמתי שווה לE6850, אז פה אפשר לומר גם מעבד יותר טוב.

אני ממליץ על המפרט שלי :xyxthumbs:

גם זה טוב מאד:

קטגוריות מוצרים מחיר כמות

מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz 1MB FSB800 OEM ¤ 399 1

לוחות אם Gigabyte GA-P35C-DS3 Conroe Support GP35CDS3 ¤ 636 1

מארזים Raidmax Sagitta + Window 2x120MM+1x80 LED שחור - ללא ספק ¤ 313 1

קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 276 1

ספקי כוח FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC ¤ 216 1

זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 260 1

קשיחים למחשבים שולחניים Hitachi 320GB Sata2 32MB HD320S216 ¤ 430 1

כרטיסי מסך Sapphire ATI RADEON X1950GT 512MB Dual DVI Retail SX195GT512 ¤ 771 1

כונני דיסקטים alps Floppy 1.44 Floppy ¤ 35 1

צורבים Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 S203B ¤ 165 1

הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1

http://skypc.co.il/product.asp?pid=SMRW620B

¤ 3473

המעבדה עושה לך OC חינמי למעבד, ככה שהוא יעבור אפילו את הביצועים של הE6850, בנוגע לכרטיס, שמתי לך 512MB זיכרון כדי שתוכל לשחק משחקים כבדים כגון CRYSIS, וה1950GT הוא 1950PRO עם תדרים נמוכים יותר, לא משהו שOC לא יכול לסדר, ומכך ניתן להסיק שה1950PRO הוא פשוט 1950GT בגירסת OC, שניתן לעשות אותו בפשטות.

תהנה!!!

לדעתי יהיה חבל מאד אם לא תקח מפרט שכזה ;), אפשר לדעתי להוריד בלוח אם כי הוא קצת בזבוז, אבל זאת כבר החלטה שלך ;D

• תגובות 41
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המפרט של פיטר עדיף. ואני יגיד לך גם למה.

1) כרטיס מסך יותר טוב, אצל פיטר.

2) ספק מעולה, לעומת מה שיש לך הוא ג'נרי.

3) קירור V1 - לא מומלץ. למה? אתה מוזמן לקרוא כאן :

http://www.tbreak.com/reviews/article.php?cat=other&id=552&pagenumber=1

http://www.tweaknews.net/reviews/thermaltake_v1_cpu_cooler/index5.php

http://www.bit-tech.net/hardware/2007/08/16/thermaltake_maxorb_and_v1/6

יש עוד 101 סיבות, שהמפרט של פיטר עדיף על שלך.

פורסם
  • מחבר

:-\

עכשיו אני בדילמה..התכוונתי להזמיין את המחשב בסביבות 10 היום

אם אני אתכוון לעשות OC אז הקירור הוא חשוב וזה חיסרון במפרט של פיטר לא?

בנית את המפרט הזה בTMS אור?

פורסם

המפרט של פיטר עדיף!!

וכן, אור בנה את המפרט מTMS.

פורסם

לא יודע מה להגיד לגבי הכתבות על ה v1- מה הם אומרים שה ה AC (בין שאר המאווררים) מצליח לעקוף את ה V1? נראה לי דפוק.

אז אפשר לקחת את הטוניק, שגם הוא מקרר מעולה.

או את ה TT max orb שלפי אחת מן הכתבות הוא יותר טוב ובהמלצה שלהם,חחח . (גם יותר זול)

פורסם

המפרט של פיטר עדיף. ואני יגיד לך גם למה.

1) כרטיס מסך יותר טוב, אצל פיטר.

2) ספק מעולה, לעומת מה שיש לך הוא ג'נרי.

3) קירור V1 - לא מומלץ. למה? אתה מוזמן לקרוא כאן :

http://www.tbreak.com/reviews/article.php?cat=other&id=552&pagenumber=1

http://www.tweaknews.net/reviews/thermaltake_v1_cpu_cooler/index5.php

http://www.bit-tech.net/hardware/2007/08/16/thermaltake_maxorb_and_v1/6

יש עוד 101 סיבות, שהמפרט של פיטר עדיף על שלך.

יייווווו :bash:

אני יחזור על זה שוב, הכרטיס מסך שפיטר שם הוא פשוט 1950GT בOC!!!

אז מה שאני הבאתי זה 1950GT לא בOC!!!

פשוט צריך לעשות לו OC!!! אפילו אוטומטי!!!

חוץ מזה הוא שם כרטיס בעל 256MB שלא מספיק למשחקים כבדים כגון קרייסיס, הידוע כזולל זיכרון, לאומת שאני שמתי 512MB זיכרון!!!

הספק שאני שמתי הוא ממש לא ג'נרי! (כדאי שתתחיל ללמוד על המושג ג'נרי), בקטגוריית ספקים מומלצים בפורום, הFSP (כן היא חברה איכותית מאד), עוקף את הHEC בכמה ובכמה, גם ביציבות וגם בביצועים!

קירור V1 אכן מומלץ, בין המומלצים שקיימים קיום, במיוחד לOC

החנות עושה OC למעבד, לא הלקוח, לכן אין בזה סיכון, ומקבלים מעבד E6850!!! (אשר עדיף בכל דרך מהE4XXX)!!!

צודק, יש עוד 101 סיבות למה המפרט של פיטר לא עדיף על שלי.

:-\

עכשיו אני בדילמה..התכוונתי להזמיין את המחשב בסביבות 10 היום

אם אני אתכוון לעשות OC אז הקירור הוא חשוב וזה חיסרון במפרט של פיטר לא?

בנית את המפרט הזה בTMS אור?

אמרתי לך, אתה לא צריך לעשות OC, החנות עושה לך את זה, לכן אתה לא צריך ניסיון, ואתה פשוט מקבל הכל מוכן,

הקירור בOC הוא בין הדברים הכי חשובים בהם, צריך להשקיע בהם.

כן, בניתי את המפרט בTMS.

אני אומר לך, כי אני לא סתם נאבק על שלי, כי יש לי עוד דברים לעשות אבל אני לא רוצה שאנשים יקנו משהו ואחר כך יצטערו על זה,

לך על המפרט שבניתי לך, ותבקש OC, ותעשה OC אוטומטי לכרטיס מסך מATI-TOOLS או כל דבר אחר.

אני יכול להבטיח לך, שאתה תיהיה מרוצה.

פורסם

אור עם כול מה שאמרת, לא הצלחתי להבין ממש על מה אתה נלחם, אתה ופיטר הגעתם למפרטים שונים אך בסכומים בעלי הפרשים של עשרות שקלים.

פיטר נתן מעבד מעולה ואתה נתת מעבד שיגיע לרמה שלו אולי קצת יותר אחרי oc ועם קירור מאסיבי ובשביל מה? סתם העיקר לעשות oc זה שטויות.

לגבי המארז, אני בכלל לא אוב אותו ויזואלי הוא מכוער. והספק FSP אתה אומר שהוא לא ג'נרי, אז למה הוא עולה כול כך זול? מעניין לא? גם פעם ראשונה אני שומע עליהים.

לגבי הזכרונות- הזכרונות של פיטר עדיפים.

כוננים קשיחים- WD עדיפים על HITACHI.

לגבי הכרטיס מסך- אני בכלל ל בטוח שהוא יכול לנצל 512 מגה... והלוואי שהוא יצליח להריץ טוב את קרייסיס. לי יש את ה pro ואני מקווה שקרייסיס ייעבוד עליו.

ושוב הכול בשביל מה שפותח הת'ראד ייקנה את המפרט שלך מ tms שעולה קצת יותר משל פיטר ובעל חלקים פחות טובים?

פורסם

אור עם כול מה שאמרת, לא הצלחתי להבין ממש על מה אתה נלחם, אתה ופיטר הגעתם למפרטים שונים אך בסכומים בעלי הפרשים של עשרות שקלים.

פיטר נתן מעבד מעולה ואתה נתת מעבד שיגיע לרמה שלו אולי קצת יותר אחרי oc ועם קירור מאסיבי ובשביל מה? סתם העיקר לעשות oc זה שטויות.

טעות, הOC הנ"ל מגיע למהירות של 3.4GHZ, זאת אומרת יותר ממעבד E6850, והחנות עושה את הOC, OC זה לא שטויות, אלה מעבד חזק במחיר נמוך, החנות עושה את הOC, לכן זה כל כך משתלם, אני לא רואה אגב את הE4XXX מגיע לרמה של E6850 בלי OC, וניתן להסיק מכך שהמעבד+הקירור ששמתי עדיף על זה של פיטר.

לגבי המארז, אני בכלל לא אוב אותו ויזואלי הוא מכוער. והספק FSP אתה אומר שהוא לא ג'נרי, אז למה הוא עולה כול כך זול? מעניין לא? גם פעם ראשונה אני שומע עליהים.

אתה לא אוהב אותו, יש אחרים שלא יאהבו אותו, נגיד אני לא אוהב (ממש שונא) את הHec, שים לב שהHec מגיע עם מאוורר אחד בלבד לאומת 3 מאווררים במארז שאני הבאתי=קירור יותר טוב, יפה יותר, וביצועים יותר טובים.

הספק FSP הוא בכלל לא ג'נרי, והוא איכותי אפילו יותר מהHec (כנס לפורום ספקים ומארזים), הוא עולה כמו הHec, גם הHec עולה 200 ש"ח, רק שהספק הנ"ל במסילות עם W גבוהה יותר, איכות גבוהה יותר, חיבורים גבוהים יותר ויציבות גבוהה יותר, זהו, שזאת פעם ראשונה שאתה שומע עליהם.

לגבי הזכרונות- הזכרונות של פיטר עדיפים.

האמת, אין הרבה הבדל, ולהיפך, טרנדסקונד היא חברה מאד ידוע בעולם, איכותית ביותר, ובעלת שם=הזיכרונות שווים בביצועים, לא יהיה אפילו הבדל של 0.001FSP, ויכול להיות שאפילו הטרנדסקונד יותר טובים.

כוננים קשיחים- WD עדיפים על HITACHI.

עוד הפעם אתה קובע דברים ללא בסיס, פה דווקא הHITACHI עדיפים, מדוע? שמת לב לכמות זיכרון המטמון של הHITACHI?, 32MB!!! לאומת 16MB של WD, וכאן דווקא HITACHI הוא כונן יותר טוב.

לגבי הכרטיס מסך- אני בכלל ל בטוח שהוא יכול לנצל 512 מגה... והלוואי שהוא יצליח להריץ טוב את קרייסיס. לי יש את ה pro ואני מקווה שקרייסיס ייעבוד עליו.

תראה, לכרטיס המסך יש 256BIT=הוא יכול לנצל עד ל512MB, לדוגמא 128BIT יכול לנצל 256MB זיכרון וכך הלאה, אז כן, הוא יכול לנצלאת הזיכרון.

ושוב הכול בשביל מה שפותח הת'ראד ייקנה את המפרט שלך מ tms שעולה קצת יותר משל פיטר ובעל חלקים פחות טובים?

לא, הכל בשביל שפותח הת'ארד ייקנה את המפרט שלי מtms שעולה טיפטיפה יותר משל פיטר ובעל חלקים הרבה יותר טובים

כגון המעבד לאחר OC, לוח האם המעולה, המארז הטוב יותר, ספק הכח הטוב יותר, הזיכרונות השווים, הכונן קשיח הטוב יותר, כרטיס המסך בעל הזיכרון הגדול יותר.

כמו שאמרתי, לוח האם ששמתי לא חובה, וניתן לרדת איתו ולחסוך גם 100 ש"ח גם עם הירידה, המפרט שלי יהיה עדיין הרבה יותר טוב מזה של פיטר.

פורסם

הספק FSP אתה אומר שהוא לא ג'נרי, אז למה הוא עולה כול כך זול? מעניין לא? גם פעם ראשונה אני שומע עליהם.

FSP היא חברה מוכרת לספקי-כוח בכלל (גם תעשייתיים), ובעלת מוניטין עולמיים מעולים. ספקי-הכוח מתוצרתם רחוקים שנות-אור - הן מבחינת התכנון, והן מבחינת איכות החומרים, והגימור הסופי - מספקי-הכוח עלומי השם (המכונים בכלליות "ג'נריים"). ספקי-הכוח של FSP זוכים בדרך-כלל לשבחים בביקורות בלתי-תלויות ברחבי הרשת.

ואם כן, מדוע חלק מספקי-הכוח מתוצרתם זולים כל כך ?

הם מייצרים מגוון רחב של ספקי-כוח, המיועדים לשווקים שונים - וברמה-הבסיסית (Value) הם לא מתקינים את כל התכונות האפשריות (כולל הכיור של המטבח).

השווה, למשל, לסדרת ה-eXtreme Power של Cooler Master הנמכרת בארץ.

פורסם

א. ה hec בא עם שני מאווררים.

ב. הכרטיס מסך לא יינצל את ה 512 מגה שלו ואני בטוח בזה, ואתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה.

ג. לגבי הספק- סבבה אתה אומר שהוא טוב, אני מסתפק במילה שלך.

ד. עדיין המפרט של פיטר לדעתי עדיף.

פורסם

א. ה hec בא עם שני מאווררים.

עדיין, 2 מאווררים מול 3 מאווררים, מארז בעל חלון ודלת לאומת מארז בלי חלון ודלת

ב. הכרטיס מסך לא יינצל את ה 512 מגה שלו ואני בטוח בזה, ואתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה.

אל תיהיה כלכך בטוח, אומרים לך, שכמות הזיכרון שכרטיס המסך יכול לנצל היא כפולה מכמות הBIT שיש לו.

לדוגמא: כרטיס מסך בעל 256BIT יוכל לנצל עד 512MB זיכרון, כרטיס מסך בעל 64BIT יוכל לנצל עד 128MB זיכרון וכן הלאה...

ג. לגבי הספק- סבבה אתה אומר שהוא טוב, אני מסתפק במילה שלך.

הוא לא טוב, הוא מעולה

ד. עדיין המפרט של פיטר לדעתי עדיף.

המעבד לאחר OC, לוח האם המעולה, המארז הטוב יותר, ספק הכח הטוב יותר, הזיכרונות השווים, הכונן קשיח הטוב יותר, כרטיס המסך בעל הזיכרון הגדול יותר

איפה אתה רואה שהמפרט של פיטר עדיף?

פורסם

חלון, דלת... רק צריך ארובה קטנה, כמה רעפים... ואפשר לשים שלט "להשכרה" :P

פורסם

אור אתה בן אדם מעצבן חחח מספיק לדחוף OC לכל בן אדם בפורום..

1950GT ו1950PRO זה כרטיסים אחרים, על איזה הבדל בOC אתה מדבר?!

ובכל מקרה, ה512 מגה זכרון בGT לא יתנו לך כלוםםם.. ומה אתה מדבר על קרייסיס בכלל? חח הכרטיס הזה לא מריץ את הסרט פתיחה של המשחקק..

המפרט ששמתי פה מצויין! מאוזן! לא מבקש כלום! לא מצריך OC ועוד ועוד.. הוא יהיה מצויין בשביל הבחור, בתקציב - מתאים לשימושים. מעולה!

למה אתה חייב להתווכח כל היום במקום להגיד שהמפרט נראה לא רע ותתחדש? =/

וואיייי,

פיטר :-\

פורסם

אור כוהן, תגובה קצת לא לנושא, לא אומרים ל"אומת" במה שאתה התכוונת, אומרים ל"עומת" מהמילה עימות, יעני יש עימות בין שני הרכיבים.

הדבר הפריע לי, כי ראיתי אצלך שזה חוזר וזה מופיע הרבה, לפחות בת'ראד הזה.

רק להאיר את פניך[לא אלה שבאווטר :D] :lol:

פורסם

אור אתה בן אדם מעצבן חחח מספיק לדחוף OC לכל בן אדם בפורום..

1950GT ו1950PRO זה כרטיסים אחרים, על איזה הבדל בOC אתה מדבר?!

ובכל מקרה, ה512 מגה זכרון בGT לא יתנו לך כלוםםם.. ומה אתה מדבר על קרייסיס בכלל? חח הכרטיס הזה לא מריץ את הסרט פתיחה של המשחקק..

המפרט ששמתי פה מצויין! מאוזן! לא מבקש כלום! לא מצריך OC ועוד ועוד.. הוא יהיה מצויין בשביל הבחור, בתקציב - מתאים לשימושים. מעולה!

למה אתה חייב להתווכח כל היום במקום להגיד שהמפרט נראה לא רע ותתחדש? =/

וואיייי,

פיטר :-\

Easy boy...

חבל על העצבים בחור, יותר בריא בשבילך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים