פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים אהלן! יש לי שני סטיקים של זיכרונות של 512 שאחד מהם תקול. אז קניתי 2 חדשים של ג'יגה כל אחד של OCZ כשחיברתי את הזיכרונות החדשים המחשב לא מגיע לPOST על מחשב אחר הם כן עולים (מחשב אינטל) יכול להיות שיש בעיה עם דגמים מסויימים של זיכרונות של OCZ עם לוחות של GIGABYTE AM2??? בחיפוש קצר בגוגל ראיתי שיש איזושהי בעיה אבל לא מצאתי פיתרון.. אם מישהו נתקל בבעיה ופתר אותה אשמח לעזרה
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים ע"פ האתר של GIGABYTE הם שיפרו את התאמת הזכרונות בביוס F5 ומעלה.מציע שתבדוק אם הביוס שלך מעודכן בהתאם ל REVISION של הלוח שלך.
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים מחבר עשיתי עידכון לביוס עם תוכנה שמקבלים עם הלוח (BIOS@)אז נראה לי שהביוס מעודכן..
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים האם עם הסטיק של 512 הלא תקול המערכת עולה?האם ניסית להעלות את המחשב רק עם סטיק אחד של OCZ?אין פוסט = כלומר גם אין באפשרותך להכנס לביוס והמחשב בכלל לא עולה?
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים מחבר עם הסטיק הלא תקול הכל עובד פיקס!לאחר שיטוטים אחרי פתרונות לבעיה ראיתי שהרבה אנשים שיחקו עם המתח אז שמתי את המתח לזיכרונות באופן ידני 0.200 V והמחשב נדלקהשאלה היא כמה זה הנורמלי ואיך אפשר לברר את זה כי אני לא רוצה לעשות לזיכרונות אוברקלוק. אני רוצה שהם יקבלו את הזרם המתאים..
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים מחבר וזה מה שהם מקבלים העניין הוא שיש לי בביוס שורה שאומרת: ddr2 voltage controlןאפשר לבחור בין 0.025V ל0.375Vבדקתי את זה והחל מ0.100 הזיכרונות עוליםכשאני מסתכל על הDDR2 VOLTAGE זה עדיין מראה 1.8 אז כנראה שזה מעלה משהו אחר, העניין הוא שאני לא יודע מה זה אומר ששמתי את זה על 0.100יש למישהו מושג?
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים זה פשוט מוסיף עוד 0.1V ..לא צריך להיבהל..תריץ בדיקות (MEMTETS וכו) אם הכל עובד..תשאר במצב הנ"ל..אם לא תעלה עוד קצת מתח..והזיכרונות שלך יעמדו גם ב2V...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.