פורסם 2008 בינואר 117 שנים בסדר אני ינסה!אתה מתכוון לגל הכחול הזה?ואני צריך את השטגן הזה שיורה את הכדורים הכחולים או שהנשק שלקחתי מהספינה יתחזק?לא יודע אני שמתי קוד כזה שלא נגמר לך התחמושת אז יריתי על הראשון עם ה ROCKET והוא הלך לעולמו. השני כמו שרשמתי למעלה.אז נראה לי שכל נשק יהרוג את הראשון.
פורסם 2008 בינואר 117 שנים בסדר עברתי את המפלצת עכשיו בא לי הגדול אני לא יודע איך יוריד עליו אני רואה את החלקים שמסומנים בו עם המשקפת אבל אני לא מצליח לירות בוכתוב לי על הכוונת "אין מטרה"
פורסם 2008 בינואר 117 שנים אתה צריך לכוון על הנקודה הזאת ולהשאר עד שהטעינה שלה תעבור ורק אז אפשר לירות.
פורסם 2008 בינואר 117 שנים בסדר אני ינסה עכשיו!תודה אני לא מצליח צריך להיות קרוב אליו?ללבוש מגן להיות בלתי נראה תפרט לי קצת יותר אחיתודה!
פורסם 2008 בינואר 117 שנים יש לי בעיה גרפית במשחק..לא יודע אם מישהו נתקלאבל מדיי פעם יוצא לי לראות איזה באג בגרפיקה, שאין לי מושג מה פשרו.אין לי תמונה להראותוגם לא ממש יודע איך לתאר.. אבל זה משהו דפוק כזה, כאילו איזו מריחה שלא אמורה להיות, או איזה עמוד של צבע כזה, שהולך למעלה עד אינסוף, או שלא רואים את הקרקע, ורואים דרכה ממש ממש למטה.. דברים דפוקים כאלה.....יש לי 8800GTS320, דרייבר אחרוןמשחק על 1280X960, הכל HIGH. אנטיאלייסינג נראה לי על 8X (לא בטוח)מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2008 בינואר 117 שנים יש לי בעיה גרפית במשחק..לא יודע אם מישהו נתקלאבל מדיי פעם יוצא לי לראות איזה באג בגרפיקה, שאין לי מושג מה פשרו.אין לי תמונה להראותוגם לא ממש יודע איך לתאר.. אבל זה משהו דפוק כזה, כאילו איזו מריחה שלא אמורה להיות, או איזה עמוד של צבע כזה, שהולך למעלה עד אינסוף, או שלא רואים את הקרקע, ורואים דרכה ממש ממש למטה.. דברים דפוקים כאלה.....יש לי 8800GTS320, דרייבר אחרוןמשחק על 1280X960, הכל HIGH. אנטיאלייסינג נראה לי על 8X (לא בטוח)מה יכולה להיות הבעיה?תקווה שזה לא ארטיפאקטים.תנסה לעדכן את הדרייבר לכרטיס מסך.אתה יכול להוריד את העדכני מפה.http://www.nvidia.com/object/winxp_169.21_whql.html
פורסם 2008 בינואר 117 שנים יש לי כמה שאלות דחופות: 1. כשאני קונה כרטיס מסך 8800 GT 512 MB , אני מקבל מנוידיה את המשחק קריסיס? 2. אם אני קונה מחשב עם הכרטיס הנ"ל ומעבד ליבה כפולה, המשחק יפעל לי חלק על high ? תודה לעוזרים
פורסם 2008 בינואר 117 שנים לא עשיתי OCטמפ' 51מעלותתעשה בתוכנת ATI TOOL סריקה של Artifacts ותראה אם יש פסים צהובים כאלה (הפרעות) בכל מקרה תבדוק את זה רק אחרי שאתה מתקין את הדרייבר החדשואם זה ממשיך תביא לפה תמונה ב SCREENSHOT של הבעיה.
פורסם 2008 בינואר 117 שנים ^^^"1. כשאני קונה כרטיס מסך 8800 GT 512 MB , אני מקבל מנוידיה את המשחק קריסיס?""2. אם אני קונה מחשב עם הכרטיס הנ"ל ומעבד ליבה כפולה, המשחק יפעל לי חלק על "high ?1) כן ולא, רק החברה Asus מחלקת את המשחק עד כמה שידוע לי.2) כן אבל זה תלויי איזו רזולוצייה וכמה Ram יש לך.
פורסם 2008 בינואר 117 שנים מה זה התוכנה הזאת ATI TOOL ? איפה משיגים אותה? ולפי השם, השאלה הנשאלת היא, האם זה מתאים גם לNVIDIA??אה..ומה זה ARTIFACTS? בעיה של משחק או כרטיס?ואם זה בעיה של כרטיס, זה משהו שהאחריות תופסת?
פורסם 2008 בינואר 117 שנים ^^^את ה-ATi Tools אתה יכול להוריד דרך פה:http://www.techpowerup.com/atitoolארטיפאקטים מעידים בדרך כלל על כרטיס מסך פגום.המשחק שלך מקורי או לא?זה קורה לך בעוד משחקים?ניסתה ליבדוק בתוכנה 3Dmark06 עם מיתקבלים לך ארטיפאקטים?כן אחריות תופסת במיקרה של כרטיס מסך פגום.
פורסם 2008 בינואר 117 שנים זה קרה לי בעוד משחקים כן.. גם בדמו של קרייסיס, וגם בדמו של NFS PS אני עושה בדיקת ארטיפקטים עם הATI TOOLS הזה, כבר כמעט רבע שעה בדיקה, ללא שגיאות.. (הוא העלה לי אותו ל75 מעלות, זה תקין?) אני אנסה עם ה3DMARK.. ממה עוד זה יכול לנבוע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.