עבור לתוכן

Crysis - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

ה AI של האויבים יכול להיות מעולה ומפגר באותו הזמן.

מצד אחד הם מסוגלים לראות אותך זוחל בשיחים ולשים לב שמשהו לא בסדר גם אם אתה ב Cloak

מצד שני, אם אתה צולף למישהו בראש עם משתיק קול, השני שהולך לידו מסוגל לא לשים לב בכלל שחבר שלו מת.

את רוב השלב בתוך ספינת החייזרים העברתי בלי תחמושת בכלל אז על איזה כיוון אתה מדבר? להפתעתי הרבה גיליתי שיותר קל להרוג אותם עם האגרופים.

וכשמקבלים את הנשק של החייזרים ואת הgauss כבר הרבה יותר קל להרוג אותם...

השלב בתוך הספינה זה סיפור אחר.

הדרך היעילה ביותר להרוג אותם היא להתחבא או לחכות שהם יתנפלו עליך, לתפוס אותם, ולהרוג אותם עם 2 אגרופים ב Strength mode.

דורש תזמון טוב, אבל לא קשה במיוחד.

אחרי שאתה יוצא מהספינה שלהם העסק הרבה יותר קל. הנשק הכי יעיל נגדם בטווח קרוב זה shotgun, ובכלליות ה Gauss gun.

• תגובות 2.7k
  • צפיות 257.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

סליחה על הנווביות אבל מה זה AI י??

ו- SimonSix בתמונות שהעלת על איזה הגדרות שיחקת?

פורסם

AI :

Artificial Intelligence

אינטליגנציה מלאכותית, בינה מלאכותית, מדע העוסק בהדמיית והחלת האינטליגנציה האנושית על המחשב, הכנת תכניות מחשב המחקות פעולות אנושיות הכרוכות בהפעלת האינטליגנציה (משחקים, למידה, הבנת שפה ועוד)

אני משחק על ההגדרות המקסימליות שהמשחק מאפשר לי.

מלבד ה SHADOW שהוא על מדיום.

רזולוציה 1440X900

פורסם

ה AI של האויבים יכול להיות מעולה ומפגר באותו הזמן.

מצד אחד הם מסוגלים לראות אותך זוחל בשיחים ולשים לב שמשהו לא בסדר גם אם אתה ב Cloak

מצד שני, אם אתה צולף למישהו בראש עם משתיק קול, השני שהולך לידו מסוגל לא לשים לב בכלל שחבר שלו מת.השלב בתוך הספינה זה סיפור אחר.

המשחק בנוי שיהיה לך כיף, לא שיהיה AI טוב.

אולי אתה לא משתמש בזה אבל זה ממש כיף למשוך אותם אליך, ללכת לכיוון הנגדי ואז להוריד אותם אחד אחד, תמיד את האחרון, ואז יוצא אחד

שלא ראה אותך ולא יודע לאן האחרים נעלמו, במשחק הבא אני מצפה שאם אני אעשה כזה דבר כזה הוא גם ייחפש אותם, ויתחיל להילחץ וזה,

זה בכלל יהיה מאגניב, תחשבו, ליראות קוראיני בודד בוכה מפחד :)

פורסם

CRYTEK הודיעו לפני כחודש כמעט שאמור לצאת PATCH ראשון (עוד שבועיים מלפני חודש) ולא שמענו מהם כלום,

נראה לי הם יוציאו PATCH שנעשה שלום עם איראן.

:kopfpatsch:

פורסם

אני מקווה שיצא פאטצ' שיתקן כל מיני גליצ'ים שיש בגרפיקה

עכשיו אחרי שהחלפתי למרובע ליבה והוספתי זיכרון, המשחק הפך להיות די קליל וזריז

פורסם

סוף סוף יש לנו שחקן חדש במולטי, הגיע הזמן SIMONSIX :xyxthumbs:

דווקא יש שרתים טובים של VGAMES או שכבר הורידו אותם?(כבר יומיים לא נגעתי במשחק)

מעבר לזה אצלי יש עוד מספיק שרתים עם פינגים טובים, לא יודע איך אצלכם.

פורסם

:)

אשתדל להכנס מדי פעם למרות שההעדפה שלי במולטי היא COD4

נכנסתי למולטי של קרייסיס וחטפתי בראש די מהר,

אז הרהרתי מה הייתי עושה לבחורצ'יק החוצפן הזה אם היה לי את ה MP5 או סכין לדקירה מהירה,

ישר יצאתי מהמשחק ונכנסתי למולטי האהוב עלי 8)

קשה קשה לי עדיין להתחבר אליו.

בינתיים אתמקד בסינגל,אותו אני אוהב יותר

תענוג צרוף של גרפיקה עוצרת נשימה

פורסם

גם אני בהתחלה אהבתי את הסינגל יותר...עד שהתמכרתי למולטי,

חכה SIMONSIX זה עניין של זמן עד שגם אתה תתמכר למולטי

:)

פורסם

אז קדימה, צריך לארגן משחק.

בשעות 20:00-22:00 בלילה אני זמין תמיד.

פורסם

דווקא אני נתתי לו צ'אנס שיחקתי כמה ימים במשך שעתיים שלוש כל פעם ועדיין לא תפס אני לא ממש אוהב את זה בהשוואה לCOD4 שהרבה יותר כיפי וזורם..

פורסם

תעשו קלאן hwzone ותקרעו את כל ילדי ה CS 1.6 כמו שהיה בבאטה

פורסם

המשחק בנוי שיהיה לך כיף, לא שיהיה AI טוב.

אולי אתה לא משתמש בזה אבל זה ממש כיף למשוך אותם אליך, ללכת לכיוון הנגדי ואז להוריד אותם אחד אחד, תמיד את האחרון, ואז יוצא אחד

שלא ראה אותך ולא יודע לאן האחרים נעלמו, במשחק הבא אני מצפה שאם אני אעשה כזה דבר כזה הוא גם ייחפש אותם, ויתחיל להילחץ וזה,

זה בכלל יהיה מאגניב, תחשבו, ליראות קוראיני בודד בוכה מפחד :)

את כל המשחק אני אוהב לשחק בטקטיקת Preadetor

להזדחל בשיחים, למשוך אלי מישהו, לתפוס אותו ולהעלים אותו לתוך השיחים, לזרוק אותו על הרצפה, ולהרוג אותו עם כדור בודד בראש מהאקדח עם משתיק קול. ככה כל השאר מבולבלים, אבל אין להם מושג שאתה שם אפילו.

אני חייב להגיד שגם החצי הרדמה זו אחת התוספות היותר שימושיות שראיתי.

ושיש הרבה אנשים, פשוט ללכת head on, לפרק אותם לקבוצות קטנות, ואז לחסל אותם בצורה ממקודת. D:

לגבי המולטיפלייר, לא ממש התחברתי אליו. התמכרתי ל COD4 בגלל הקצב שבו המשחק מתנהל. ב Crysis זה סיפור די אחר.

פורסם

הסינגל פלייר של קרייסיס מעולה, אבל המולטי זה סיפור אחר לגמריי. לא משנה כמה ניסיתי לא הצלחתי להתחבר למולטי (מבחינה נפשית P:) .

בסופו של דבר נתתי את העותק שלי לחבר, שאולי כן ימצא משהו במולטי.

מי שמעוניין לקנות משחק FPS בשביל המולטי, אז הבחירה הטובה ביותר תהייה COD4.

המולטי של קריסייס הוא פשוט אכזבה . ואני לא היחיד שחושב כך.

פורסם

מישהו יכול לעלות בבקשה שמירה של המשחק של שלב אחד אחרי הקור משהו עם פרדייס.... ברמה מדיום או היי? תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים