פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים אין לי לאן להמשיך אחי אני כאילו תקוע במקום הכול מסביב הרים אתה חושב שאני עובד עלייך? אתה צריך להמשיך קדימה והוא יתחיל לעקוב
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים לא אני פשוט אומר לך מה יש אצלי ואני מנסה לקפוץ מעל ההרים שמקיפים את כל האזור ושאני מצליח לעלות מעליהם יש לי את ההודעה שיצאתי מאזור הקרב ויש לי 10 שניות לחזור ואין שום יציאה הכול מוקף בהרים והוא יושב בתוך המיכל כל הזמן עד שהטיימר של החיים שלו נגמר
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים זה שווה כי יש מולטי וגם מפות נוספות תארגן לחברים תמונות מהמולטי ,יהיה נחמד
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים תארגן לחברים תמונות מהמולטי ,יהיה נחמד אין בעיה..מחר או בהמשך אני אביא תמונות מכל המפות במולטי. הנה כמה בנתייםיותר מאוחר אני יביא תמונות מקרבות)
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים זיינתה את Nomad תגיד לא קורה לך שאתה נמצא בקרב יריות, וזה שאתה יורה עליו מסתכל ויורה על השמיים ופתאום אתה מת?
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים זיינתה את Nomad תגיד לא קורה לך שאתה נמצא בקרב יריות, וזה שאתה יורה עליו מסתכל ויורה על השמיים ופתאום אתה מת? :lol: מה זה אמור להגיד? חחחחחחח
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים לפי דבריהם של מפתחי המשחק, חשבון הבנק שלהם תופח ב 20% עם כל הצהרה שכזאת.
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים צריך עזרה אני בשלב CORE ואני שיחקתי איזה חצי שעה כבר מרחף כמו כמו ילד מפגר והגעתי לאיזה מקםן שאין לאן ללכת(מתי שיש חושך ל10 שניות) היתי מביא תמונה אך לא הצלחתי איך לוקחים תמונה ניסיתה עפ פרינטסקרין וF12 ולא עוזר
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים צריך עזרה אני בשלב CORE ואני שיחקתי איזה חצי שעה כבר מרחף כמו כמו ילד מפגר והגעתי לאיזה מקםן שאין לאן ללכת(מתי שיש חושך ל10 שניות) היתי מביא תמונה אך לא הצלחתי איך לוקחים תמונה ניסיתה עפ פרינטסקרין וF12 ולא עוזר מצטרף לשאלה... גם אני בידיוק תקוע כאן, אחרי החושך לכמה שניות. לא משנה הצלחתי, סתם התחלתי להשתעמם ולהרוג את היצורים האלה... ופתאום פסיכו התחיל ליצור איתי קשר, ואז אוויר שאב אותי משם החוצה... קשה להסביר כנראה פשוט צריך לחכות שם קצת זמן.
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים תוכנת Crysis benchmark Toolלהורדה מאתר guru3dhttp://www.guru3d.com/newsitem.php?id=6155take a look
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים יאוו !!! הטמטום של המפתחים פה מפתיע אותי כל פעם מחדש..תנסו לשחק עם פיזיקה על LOW, לזרוק רימון לתוך ביקתה וליראות מה קורה ואחרי זה לשיםפיזיקה על הגדרה יותר גבוהה ולזרוק רימון...ב LOW הביקתה לא תתפרק !! מדהים !יש שינוי בגיימפלי בין LOW ל MED !! כמה שהם מפגרים !!יאו...מדהים..וניסיתי לחפש מידע על פאטצ' שייצא בקרוב ולא מצאתי שום דבר רציני... :'(יאו כמה שהם טיפשים !! זה מרגיז !! לא קונה תמשחק ! שקל לא מגיע להם !אני משחק על הרוב MED ושיידר על HIGH והמשחק לא ניראה בכלל לא קרוב לסירטונים !עם כרטיס שנקנה לפני 3 חודשים ! פאק ! מרגיז...
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים יאוו !!! הטמטום של המפתחים פה מפתיע אותי כל פעם מחדש..תנסו לשחק עם פיזיקה על LOW, לזרוק רימון לתוך ביקתה וליראות מה קורה ואחרי זה לשיםפיזיקה על הגדרה יותר גבוהה ולזרוק רימון...ב LOW הביקתה לא תתפרק !! מדהים !יש שינוי בגיימפלי בין LOW ל MED !! כמה שהם מפגרים !!יאו...מדהים..וניסיתי לחפש מידע על פאטצ' שייצא בקרוב ולא מצאתי שום דבר רציני... :'(יאו כמה שהם טיפשים !! זה מרגיז !! לא קונה תמשחק ! שקל לא מגיע להם !אני משחק על הרוב MED ושיידר על HIGH והמשחק לא ניראה בכלל לא קרוב לסירטונים !עם כרטיס שנקנה לפני 3 חודשים ! פאק ! מרגיז...איך ציפית שב LOW הבקתה תתפוצץ? הרי זה הגדרת פיזיקה מה לא ברור בזה?אם כל ההגדרות על HIGH\VERY HIGH הפיזיקה תיראה מדהים ושאתה זורק\ מפוצץ לא משנה מה זה יראה אמיתיאם תרד בהגדרות זה יראה בהתאם.פה המידע על הPATCH http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=559
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.