עבור לתוכן

Crysis - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

VH זה לVISTA ולא לXP וכן יש את זה בVISTA.

בקשר לUH יש שמועות שיצא מתישהו בעתיד הלא כל כך קרוב פאץ כיאפשר את זה אבל זה יקרה כשיהיו כרטיסים מאוד חזקים בשוק, הרבה יותר מאלו שיש עכשיו.

• תגובות 2.7k
  • צפיות 254.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

יש - רק אם יש לך VISTA.

פורסם

כל הזמן ראיתי תמונות רק של very high מוזר שאף פעם לא ראיתי אזכור לאולטרה

אפשר תמונות?

פורסם

טעות שלי הכוונה לVH.

פורסם

אפשר לעשות V.HIGH גם ב - XP, אבל זה דורש קצת עבודה.

אבל זה לא רלוונטי לך ול - 7800GTX שלך גם ככה.

פורסם

עריכה :

הצלחתי להחזיר את הסאונד צריך למחוק את הקובץ SYSTEM.CFG

והתיקיה של המשחק לי זה עובד.

תודה אחי העפתי את הCFG וזה הסתתדר :)

פורסם

לא עניתם לי ממקודם -

הדרייבר שווה התקנה?

ועוד משהו, רק לי לפעמים הרעשים שהקוריאנים עושים ואני עושה נשמעים בדיליי מסויים של איזה 3-4 שניות?

פורסם

שלום לכולם .

אני די חדש בעסק ורציתי לרשום את ההתרשמות שלי מהמשחק ואחרי שקראתי המון על המשחק התחלתי לחשוב שהמחשב לא יריץ אותו כמו שצריך ( את המפרט את יכולים לראות בצד ימין בפרופיל שלי .

אני כרגע משחק על very high , רזולוציה הכי גבוהה שיש , בלי aa והמשחק רץ יותר חלק מסוליטייר .

המשחק עצמו לא כל כך מדהים כמו שהביקורות מציגות אותו . הגרפיקה אומנם איכותית אבל נטיתי יותר לכיוון Call Of Duty 4 .

פורסם

צריך עזרה באיזשהו שלב:

התחילה מין מלחמה ענקית כזו ובמפה הייתי צריך ללכת לסירה כלשהי שיש עליה מחשב .כמובן לחצתי עליו F והכל בסדר ועכשיו על הסירה עצמה יש עוד נקודה והמפקד אומר לי Have fun with the fire work . לפי מה שהבנתי הייתי צריך לקחת את המשגרי טילים האלה (יש שניים על הסירה ) ולפוצץ משהו.

האם זה נכון? או שעליי לעשות משהו אחר?

השלב הזה הוא לאחר שהסיעו אותי במסוק חילוץ הענקי והמוזר הזה.

מקווה שהבנתם.

תודה !

פורסם

מצתרף לnight-fire גם אני תקוע שם !!

פורסם

אתה צריך להתרחק מהספינה ולסמן אותה עם הלייזר

פשוט תתרחק תשתמש במשקפת ותלחץ מקש שמאלי על הספינה

פורסם

מה אתם מדברים, אני עם 6800GT על 1024x768 וmed בהכל משחק והכל שחיק לגמרי, 32 FPS, ונראה יותר טוב מFAR CRY לדעתי...

ג'יגה זיכרון ד"א

תגידו הדרייבר החדש משפר ביצועים בצורה מספיקה בשביל שיהיה שווה להתקין אותו?

ועוד משהו, לפעמים קורה לי שאני שומע את זעקות הכאב של הקוריאנים רק איזה חמש שניות אחרי שאני הורג אותם, זה ככה אצל עוד מישהו[לפעמים זה קורה גם עם הכאב שלי כשיורים עליי] ?

איך הצלחת לעזאזל לשחק ככה?

אני על 1024*768 על גבוה וברגע שזה ככה כל המשחק מגיע ל 18 FPS. כשאני שם על מדיום אני רואה הכל ממש ממש מוזר במשחק הכל מטושטש ורק את הרצפה רואים! ועדיין הFPS נמוך לא עובר את ה 20!

כאילו איזה באג כלשהו, לא משנה מה עשיתי עדיין רואים ככה ורק על HIGH רואים נורמלי...

בנוסף הכרטיס על 650 לליבה ו 800 זכרון...

יש מישהו שמשתמש במפרט דומה לשלי ומצליח לשחק בפריימים נורמלים?

דרך אגב אני עם דרייברים 163.71, יש צורך לעדכן?

פורסם

מישהו יודע איך רץ המשחק על 2 8800 אולטרה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים